Καινοτομία χωρίς λευκά σημάδια: νέο 100% φυσικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα με SPF 50 και βιολογική λευκή ελάτη:  από την οικογένειά μας για τη δική σας

Καινοτομία χωρίς λευκά σημάδια: νέο 100% φυσικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα με SPF 50 και βιολογική λευκή ελάτη: από την οικογένειά μας για τη δική σας

Πότε να εφαρμόζετε αντηλιακό: Σημαντικές Συμβουλές Διαβάζετε Καινοτομία χωρίς λευκά σημάδια: νέο 100% φυσικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα με SPF 50 και βιολογική λευκή ελάτη: από την οικογένειά μας για τη δική σας 6 λεπτά Next Φυσική λύση κατά του εκζέματος: Βιολογική Hydrolina Χαμομήλι

Κατά την ανάπτυξη του νέου μας ορυκτού αντηλιακού, το κύριο μέλημά μας ήταν πάντα η οικογένεια. Η φροντίδα και η προστασία που χρειάζεται. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα αντηλιακό που όχι μόνο προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αλλά δίνει επίσης ασφάλεια, ψυχική ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

Θέλαμε κάθε γονιός να έχει το κεφάλι του ήσυχο ότι το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού του είναι προστατευμένο και μπορεί να παίζει ξέγνοιαστα έξω. Χωρίς επιβλαβή χημικά συστατικά, χωρίς να καίνε τα μάτια του. Χωρίς να ενοχλείται το δέρμα του.

100% φυσικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα με SPF 50 και βιολογική λευκή ελάτη

Θέλαμε όλοι όσοι αγγίζουν την ελαφριά υφή και το φρέσκο άρωμα να νιώθουν τη φύση. Θέλαμε να είμαστε από τους πρώτους που έφτιαξαν ένα ορυκτό αντηλιακό που δεν αφήνει ενοχλητικά λευκά υπολείμματα ή κολλώδη αίσθηση.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε το καλύτερο που είμαστε ικανοί να δώσουμε. Γιατί αυτό είναι που κάνει η οικογένεια - να νοιάζεται. Και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το πετύχαμε αυτό.

Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα επαναστατικό προϊόν που συνδυάζει τη μέγιστη προστασία και αντοχή με σεβασμό στη φύση και την υγεία του δέρματος. Η τελευταία μας καινοτομία, το InaEssentials Sun Kiss SPF50, είναι ένα 100% φυσικό αντηλιακό προσώπου και σώματος, σχεδιασμένο για να παρέχει όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σας κάτω από τον ήλιο, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Τι κάνει το φυσικό αντηλιακό της InaEssentials να διαφέρει από τα υπόλοιπα

100% φυσικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα με SPF 50 και βιολογική λευκή ελάτη
Αντηλιακή προστασία χωρίς λευκά σημάδια: η καινοτομία «Αόρατος Ψευδάργυρος» χωρίς νανοσωματίδια

Η τεχνολογία «Invisible Zinc» έχει εισβάλει στη βιομηχανία αντηλιακών ορυκτών αντηλιακών στη Βουλγαρία μόλις εδώ και λίγα χρόνια και η οικογένειά μας είναι εξαιρετικά χαρούμενη που είναι μία από τις πρώτες βουλγαρικές μάρκες που σας φέρνουν την επανάσταση.

Το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι ένα φυσικό, ορυκτό φίλτρο που αντανακλά το ηλιακό φως από το δέρμα σαν καθρέφτης. Είναι απαλό και ένα εξαιρετικό φίλτρο για άτομα με αλλεργίες, ευαίσθητο δέρμα ή παιδιά. Το κύριο μειονέκτημά του είναι τα λευκά σημάδια που αφήνει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα σωματίδια του οξειδίου του ψευδαργύρου δεν είναι τόσο μικρά ώστε να είναι δυσδιάκριτα.

Προκειμένου να αποφύγουμε το αποτέλεσμα σαν να ήμασταν ο Casper το φαντασματάκι , χρησιμοποιήσαμε μια διαδικασία λεπτής άλεσης των σωματιδίων οξειδίου του ψευδαργύρου σε μικροσκοπικά μεγέθη που είναι μικρότερα από τα παραδοσιακά. Αυτό καθιστά το αντηλιακό εύκολο στην εφαρμογή και λιγότερο ορατό στο δέρμα χωρίς να χάνει τις προστατευτικές του ιδιότητες.

100% φυσικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα με SPF 50 και βιολογική λευκή ελάτη
Γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε νανοσωματίδια οξειδίου του ψευδαργύρου; Επειδή η ασφάλεια και η ποιότητα προηγούνται.

Κατά την παραγωγή νανομεγέθους οξειδίου του ψευδαργύρου, τα σωματίδια αλέθονται ακόμη πιο λεπτά, φτάνοντας σε μέγεθος νανομέτρων. Γιατί δεν τα επιλέξαμε τότε; Επειδή η χρήση νανοσωματιδίων στα καλλυντικά εγείρει πιθανά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλειά τους. Η οικογένειά μας επιλέγει πάντα φυσικά συστατικά που είναι αποδεδειγμένα 100% ασφαλή.

Μετά από μια σειρά δερματολογικών, in-vitro και in-vivo δοκιμών σε έγκριτα εργαστήρια στη Βουλγαρία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε ότι το καινοτόμο αντηλιακό της InaEssentials με απολύτως φυσικά συστατικά και ορυκτό διαφανή ψευδάργυρο έχει υψηλή προστασία UVA και UVB, δεν αφήνει λευκά σημάδια, δεν ερεθίζει το δέρμα και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

100% φυσικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα με SPF 50 και βιολογική λευκή ελάτη
Ασφάλεια και φροντίδα για όλους τους τύπους δέρματος - 0% χημικά συστατικά και SPF 50 κατά των ακτίνων UVA και UVB

Χωρίς χημικές ουσίες όπως το οκτοκρυλένιο, το homosalate, η αβοβενζόνη και άλλα κοινά αντηλιακά συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς ή αλλεργίες, το φυσικό αντηλιακό της InaEssentials για όλη την οικογένεια είναι σχεδιασμένο με βιολογικά ξηρά έλαια που ενυδατώνουν, προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα.

Με τον υψηλό δείκτη προστασίας 50 και το ορυκτό οξείδιο του ψευδαργύρου, το αντηλιακό InaEssentials προσφέρει εξαιρετικά υψηλή προστασία τόσο από τις ακτίνες UVA (αυτές που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση του δέρματος) όσο και από τις ακτίνες UVB (αυτές που ευθύνονται για τον καρκίνο του δέρματος). Σας συμβουλεύουμε να το ανανεώνετε κάθε 2-3 ώρες, ώστε να είστε πάντα όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι.


Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα: απαλή σύνθεση με βιολογική λευκή ελάτη και βιολογικά ξηρά έλαια χωρίς υπερβολική λιπαρότητα

Η χρήση βιολογικής λευκής ελάτης και βιολογικών ξηρών ελαίων, όπως αυτά του βατόμουρου και του κρόκου, προσθέτει αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες στο αντηλιακό μας, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση και για δέρματα με τάση ακμής ή ερεθισμούς.

Τα βιολογικά ξηρά έλαια έχουν ελαφριά υφή και υψηλό μη φαγεσωρογόνο δείκτη, που σημαίνει ότι απορροφώνται από το δέρμα πολύ πιο γρήγορα χωρίς να προκαλούν υπερβολική λιπαρότητα και φράξιμο των πόρων, σε αντίθεση με τα κανονικά έλαια που χρησιμοποιούνται σε πολλά συμβατικά αντηλιακά.

Ευκολία, οικονομία και ευελιξία

Σε βολική συσκευασία με αντλία και μέγεθος φιλικό για ταξίδια, ακόμα και με το αεροπλάνο, το φυσικό αντηλιακό InaEssentials για όλη την οικογένεια είναι ιδανικό για να το φοράτε οπουδήποτε, από την παραλία μέχρι τα βουνά.

Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. :)

Το αντηλιακό κυκλοφορεί σε συσκευασία των 100 ml. - Διπλάσια ποσότητα από τα περισσότερα αντηλιακά της αγοράς. Μπορεί επίσης να αγοραστεί σε οικογενειακή συσκευασία σε ειδική τιμή για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι όλη η οικογένεια θα είναι προστατευμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οικογενειακό πακέτο για αντηλιακή προστασία - 2+1 φυσικά αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα με SPF 50 και βιολογική λευκή ελάτη

Το φυσικό αντηλιακό μας είναι εξαιρετικά οικονομικό με την ελαφριά υφή του. Μια αντλία του είναι αρκετή για να το εφαρμόσετε σε μια μεγάλη περιοχή του σώματος ή του προσώπου.

Γιατί να επιλέξετε το φυσικό αντηλιακό της οικογένειάς μας;

Επιλέγοντας το φυσικό αντηλιακό της InaEssentials για όλη την οικογένεια, δεν προστατεύετε μόνο τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά υποστηρίζετε επίσης βιώσιμες πρακτικές και φροντίζετε το περιβάλλον. Η σύνθεσή μας δεν βλάπτει τη θαλάσσια ζωή και τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, χωρίς δοκιμές σε ζώα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παραγγείλετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας. Διατηρήστε το δέρμα σας υγιές και λαμπερό με το φυσικό αντηλιακό InaEssentials για όλη την οικογένεια - η φυσική σας προστασία κάτω από τον ήλιο.☀️
*ΚΡΥΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* Βιολογικό ανθόνερο μελισσόχορτου - Hydrolina για εγκαύματα δέρματος Βιολογικά προϊόντα Inaessentials LTD

Συμβουλές και κόλπα για μετά την Έκθεση στον Ήλιο που χρειάζεστε και δεν τα ξέρετε

Η ομάδα τηςInaEssentialsέχει ετοιμάσει χρήσιμες συμβουλές για τέλεια φυσική φροντίδα μετά τον έκθεση στον ήλιο. Γνωρίζετε ήδη ότι το μαγικό προϊόν είναι το 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΕΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟΥ!Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να απολαύσετε όμορφο και υγιές δέρμα αυτό το καλοκαίρι!

Η Κοινωνική ευθύνη της InaEssentials

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς πελάτες μας, χωρίς τους οποίους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Είστε όλοι μέρος αυτών των δωρεών και εκτιμούμε την υποστήριξή σας. Χάρη σε εσάς, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές τους. Κάθε αγορά που πραγματοποιείτε συμβάλλει σε αυτόν τον σκοπό. Σας ευχαριστούμε, αγαπητή οικογένεια  της Ina!