Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

Καλάθι

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε;

1. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

1.1 Ποιό είναι το κόστος αποστολής;

⚬ ΕΛΛΑΔΑ: Τα έξοδα αποστολής κοστίζουν 3.48+ 1.55 τα έξοδα αντικαταβολής
⚬ ΚΥΠΡΟΣ: Τα έξοδα αποστολής κοστίζουν 7,97 ενώ εάν επιλέξετε μέθοδο αντικαταβολής είναι +5 ευρώ

1.2 Πότε έχω δωρεάν μεταφορικά;

⚬ ΕΛΛΑΔΑ: Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε παραγγελίες άνω των 50€
⚬ ΚΥΠΡΟΣ: Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε παραγγελίες άνω των 60€

1.3 Πόσος είναι ο χρόνος παράδοσης;

ΕΛΛΑΔΑ: Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες
⚬ ΚΥΠΡΟΣ: Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες ημέρες
*Ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει σε περιόδους εορτών ή εάν η αποστολή γίνεται σε δυσπρόσιτες περιοχές
Εάν η παραγγελία σας καθυστερήσει: Επικοινωνήστε μαζί μας: ΕΔΩ

1.4 Με ποιά κούριερ γίνεται η αποστολή;

⚬ ΕΛΛΑΔΑ: Η αποστολή γίνεται με τις παρακάτω εταιρείες: Courier Center, Speedex, MyCourierNow, ACS
⚬ ΚΥΠΡΟΣ: Η αποστολή γίνεται με KRONOS EXPRESS

1.5. Τι πρέπει να κάνω εάν δεν έχω λάβει email επιβεβαίωσης;

⚬ Επικοινωνήστε μαζί μας : ΕΔΩ

1.6.Τι πρέπει να κάνω εάν λάβω λάθος προϊόντα;

⚬ Άνθρωποι είμαστε κι εμείς - μερικές φορές κάνουμε λάθη, αλλά είμαστε έτοιμοι να τα διορθώσουμε! Σε περίπτωση λανθασμένης παράδοσης ή έλλειψης αντικειμένων επικοινωνήστε μαζί μας: ΕΔΩ

1.7. Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

⚬ Πατήστε ΕΔΩ

2. ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

2.1. Ποιους τρόπους πληρωμής προσφέρετε;

⚬ Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή ή Κάρτα

2.2.Τι πρέπει να κάνω εάν δεν είμαι ικανοποιημένος με τα προϊόντα μου; Μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματά μου;

⚬ Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτικη επιστροφής χρημάτων μας ΕΔΩ.

3. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

3.1. Γιατί ο εκπτωτικός μου κωδικός δεν λειτουργεί;

 ⚬ Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από 1 κωδικούς ανά αγορά (μπορείτε είτε να προσθέσετε προϊόντα με έκπτωση από το αναδυόμενο παράθυρο είτε να προσθέσετε έναν κωδικό έκπτωσης στο τέλος). Εάν προσθέσετε μόνο έναν κωδικό και εξακολουθεί να είναι άκυρος, επικοινωνήστε με την υποστήριξή μας: ΕΔΩ

3.2. Πού να βάλω τον εκπτωτικό κωδικό;

⚬ Μπορείτε να το βρείτε στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς.

4. ΠΡΟΪΟΝΤΑ

4.1. Για ποιους είναι κατάλληλα τα προϊόντα;

 Παιδιά, Μωρά, Έγκυες, Θηλάζουσες -Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι απολύτως φυσικά, δεν περιέχουν πρόσθετα (εκτός αν αναφέρεται κάτι τέτοιο), γεγονός που τα καθιστά απόλυτα κατάλληλα για όλους τους πελάτες - ακόμη και τους νεότερους. Ωστόσο, συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μόνο μετά από ένα τεστ αλλεργίας - εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στην απαλή πλευρά του αγκώνα σας και παρατηρήστε εάν θα εμφανιστεί αντίδραση. Επίσης, καλό είναι να έχετε πάντα τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας. Να θυμάστε, μερικές φορές δεν είμαστε εμείς που επιλέγουμε το βότανο, αλλά το βότανο μας επιλέγει :)

 Γυναίκες, άνδρες, έφηβοι - Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι απολύτως φυσικά, δεν περιέχουν πρόσθετα, γεγονός που τα καθιστά απόλυτα κατάλληλα για όλους τους πελάτες. Ωστόσο, συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μόνο μετά από ένα τεστ αλλεργίας - εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στην απαλή πλευρά του αγκώνα σας και παρατηρήστε εάν θα εμφανιστεί αντίδραση. Να θυμάστε, μερικές φορές δεν είμαστε εμείς που επιλέγουμε το βότανο, αλλά το βότανο μας επιλέγει :)

⚬ Κατάλληλο για αλλεργίες/ διαβητικές καταστάσεις/ασθματικές καταστάσεις-Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι απολύτως φυσικά, δεν περιέχουν πρόσθετα, γεγονός που τα καθιστά απόλυτα κατάλληλα για όλους τους πελάτες. Σε περίπτωση χρόνιων ασθενειών και συγκεκριμένων καταστάσεων υγείας, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα InaEssentials. Επιπλέον, συνιστούμε πάντα να εφαρμόζετε τα προϊόντα μας μόνο μετά από ένα τεστ αλλεργίας - βάλτε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στην απαλή πλευρά του αγκώνα σας και παρατηρήστε εάν θα εμφανιστεί αντίδραση. Να θυμάστε, μερικές φορές δεν είμαστε εμείς που επιλέγουμε το βότανο, αλλά το βότανο μας επιλέγει :)

⚬ Με άλλα καλλυντικά προϊόντα - Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι απολύτως φυσικά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το τελικό αποτέλεσμα.

⚬ Με ορισμένα φάρμακα και θεραπείες -  Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι απολύτως φυσικά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το τελικό αποτέλεσμα.

⚬ Αν τα μαλλιά μου είναι βαμμένα - Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών μας δεν περιέχουν συστατικά που είναι γνωστό ότι παρεμβαίνουν στη βαφή μαλλιών.

4.2 Η Μυρωδιά;

⚬ Γιατί τα προϊόντα μας μυρίζουν αντισυμβατικά; - Τα ανθόνερα της InaEssentials λαμβάνονται με πρωτογενή απόσταξη ατμού φρέσκων βοτάνων. Δεν εμπλουτίζουμε τα προϊόντα μας με επιπλέον συμβατικά αρώματα, δεν επεμβαίνουμε στις ιδιότητες, ούτε προσθέτουμε συντηρητικά και σταθεροποιητές. Αυτό που λαμβάνετε είναι η αγνή φύση σε ένα μπουκάλι, καθώς προέρχεται κατευθείαν από το χώμα. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη ποιότητα των βιολογικών νερών μας.

⚬ Γιατί οι διαφορετικές παρτίδες του ίδιου προϊόντος μυρίζουν διαφορετικά;- Αυτό είναι απόδειξη ότι διατηρούμε τα προϊόντα μας τόσο αγνά όσο βγαίνουν κατευθείαν από τη φύση :) Καλλιεργούμε τα βότανά μας σε διάφορες τοποθεσίες στη Βουλγαρία, όπου το μικροκλίμα, οι ιδιότητες του εδάφους και άλλοι γεωργικοί παράγοντες μπορεί να ποικίλλουν. Έτσι, οι βιοχημικές ιδιότητες κάθε συγκομιδής καταλήγουν επίσης ελαφρώς διαφορετικές και μπορεί κανείς να παρατηρήσει μια λεπτή διάκριση σε διαφορετικές παρτίδες του ίδιου προϊόντος.

⚬ Η διαφορά στα προϊόντα μας δεν πρέπει να σας ανησυχεί καθόλου - απλά δεν μας ενδιαφέρει να προσθέσουμε τεχνητά αρώματα ή χρώματα για να ενοποιήσουμε τα προϊόντα μας. Θέλουμε να σας προσφέρουμε τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα που δεν φτάνουν στη φύση, όσο αγνά τα δημιουργεί το καρποφόρο βουλγαρικό έδαφος.

4.3 Πώς να χρησιμοποιήσετε  τα ανθόνερά μας;

⚬ Για πρόσωπο και σώμα - Απλώστε μια μικρή ποσότητα νερού σε ένα βαμβάκι και περάστε το απαλά πάνω από τις προβληματικές περιοχές.

⚬ Μπορείτε να απλώσετε τα ανθόνερα σε όλο το σώμα. Δεν χρειάζεται να ξεπλυθείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ανθόνερα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας. Για πιο εξατομικευμένη καθοδήγηση, επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

⚬ Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα από τα νερά ως τονωτική λοσιόν ή ως βάση μακιγιάζ πριν εφαρμόσετε τα άλλα προϊόντα περιποίησης προσώπου σας.

⚬ Όταν χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα νερό, σας συνιστούμε να τα εφαρμόζετε με χρονικό διάστημα τουλάχιστον 15-20 λεπτών για να αφήσετε τα ενεργά συστατικά κάθε προϊόντος να διεισδύσουν στην επιδερμίδα και να κάνουν τη δουλειά τους :)

⚬ Για τα μαλλιά - Ψεκάστε το νερό στο τριχωτό της κεφαλής σας, στις ρίζες και κάντε απαλό μασάζ για λίγα λεπτά. Αφήστε το να ξεκουραστεί. Δεν χρειάζεται να ξεπλυθεί, καθώς θα στεγνώσει γρήγορα και το άρωμα θα εξαφανιστεί σε λίγα μόνο λεπτά.

⚬ Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νερά πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας. Για πιο εξατομικευμένη καθοδήγηση, επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

⚬ Νύχια - Μπορείτε να ψεκάσετε το νερό απευθείας στα νύχια.

⚬ Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε μια μικρή λεκάνη με νερό και να βυθίσετε τα νύχια σας για λίγα λεπτά.

⚬ Συνιστούμε επίσης μια κομπρέσα νυχιών - μουλιάστε ένα επίθεμα, πουγκί ή ρούχο της επιθυμίας σας στο νερό και εφαρμόστε στα νύχια σας.

4.4 Ποια προϊόντα προτείνουμε για τα προβλήματα του δέρματος και των μαλλιών;

Η σειρά προϊόντων μας RoutINA, που υποστηρίζεται από κλινικές δοκιμές και τη δύναμη της φύσης, θα σας προσφέρει σύνθετη φροντίδα και αποτέλεσμα που διαρκεί.


4.5 Παίζει ρόλο ο τύπος του δέρματός μου;

⚬ Ναί. … Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις: ΕΔΩ

4.6 Προσφέρετε δείγματα;

⚬ Για ανθόνερα - όχι. η προτεινόμενη περίοδος δοκιμής για τα προϊόντα μας είναι 14 ημέρες

⚬ Μπορείτε να δοκιμάσετε την κρέμα προσώπου μας.

5. ΑΛΛΑ

5.1. Πώς μπορώ να παραγγείλω;

 ⚬ Μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας από το σάιτ μας ή στέλνοντάς μας προσωπικό μήνυμα