Η InaEssentials είναι μια εταιρεία που έχει δεσμευτεί στη βιωσιμότητα σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων της. Από τις καλλιεργητικές πρακτικές που χρησιμοποιούμε για την καλλιέργεια των δικών μας βιολογικών βοτάνων μέχρι τις συσκευασίες που χρησιμοποιούμε για τα προϊόντα μας, είμαστε αφοσιωμένοι στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον και στην προώθηση του θεμιτού εμπορίου και της υπεύθυνης πηγής πόρων.


Ένας από τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούμε για τη βιωσιμότητα είναι μέσω των καλλιεργητικών μας πρακτικών. Εφαρμόζουμε τεχνικές βιώσιμης γεωργίας, όπως η οικολογικη καλλιεργεια και η αμειψισπορά για τη διατήρηση των πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι καλλιέργειές μας παράγονται με βιοδυναμικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε φυσικές μεθόδους για τη διατήρηση και την ανάπτυξη των φυτών μας, όπως η χρήση εκχυλίσματος άγριας τσουκνίδας. Τα φυτά τσουκνίδας συλλέγονται κατά την πανσέληνο, σύμφωνα με τον βιοδυναμικό τρόπο, ο οποίος πιστεύεται ότι αυξάνει την δραστικότητα και την αποτελεσματικότητα των φυτών.


Χρησιμοποιούμε επίσης το υπόλειμμα από την απόσταξη των καλλιεργειών αιθέριων ελαίων ως κομπόστ για το έδαφος, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας και της γονιμότητας του εδάφους. Αυτό μας επιτρέπει να παράγουμε βιολογικές καλλιέργειες υψηλής ποιότητας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον.


Εκτός από τις γεωργικές μας πρακτικές, υποστηρίζουμε επίσης το θεμιτό εμπόριο και την υπεύθυνη τροφοδοσία υλών. Συνεργαζόμαστε στενά με αγρότες και προμηθευτές που χρησιμοποιούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές και προσφέρουν εύλογους μισθούς και συνθήκες εργασίας. Υποστηρίζοντας αυτούς τους αγρότες και προμηθευτές, συμβάλλουμε στην προώθηση της βιώσιμης γεωργίας και στη βελτίωση της ζωής όσων εμπλέκονται στον κλάδο.


Τέλος, δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε συσκευασίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Όλα τα μπουκάλια για τα προϊόντα μας είναι ανακυκλώσιμα και ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να τα ανακυκλώνουν μόλις τελειώσουν με το προϊόν.


Εν γένει, η InaEssentials είναι αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας. Από τις καλλιεργητικές πρακτικές μέχρι τη συσκευασία και την προέλευση, προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον και να προωθήσουμε το θεμιτό εμπόριο και την υπεύθυνη επιλογή πόρων.

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Αναρτήσεις στο μπλογκ

Τοπ 5 πράγματα που επιδεινώνουν την τριχόπτωση. Πώς 68.000+ σε όλη την Ευρώπη έσωσαν τα μαλλιά τους

Τοπ 5 πράγματα που επιδεινώνουν την τριχόπτωση. Πώς 68.000+ σε όλη την Ευρώπη έσωσαν τα μαλλιά τους

Η καθημερινή μας ζωή μπορεί να προκαλέσει ή να επιδεινώσει την τριχόπτωση. Γεια σας! Ονομάζομαι Veselina Ralcheva και είμαι η ιδρύτρια της InaEssentials - μιας οικογενειακής επιχείρησης που ειδικε...
η Μαρία και Ο βασίλ Ράλτσεβ

Η απάντηση της φύσης στη μελάγχρωση και τις κηλίδες: Οργανικό ανθόνερο λευκής ελάτης - Hydrolina

H ιστορία της οικογένειας της InaEssentials : "Εισάγοντας τη φύση στην περιποίηση προσώπου" Η οικογενειακή μας επιχείρηση πιστεύει ότι η φύση παρέχει όλες τις λύσεις για ένα υγιές και όμορφο δέρμα...
Η Μαρία Ραλτσέβα κρατά βαλσαμόχορτο.

Η φυσική λύση για την ψωρίαση: Hydrolina Βαλσαμόχορτου

Ως μητέρα και επιχειρηματίας, καταλαβαίνω πόσο σημαντική είναι η χρήση φυσικών προϊόντων τόσο για εμένα όσο και για την οικογένειά μου. Γι' αυτό το λόγο, είμαι ενθουσιασμένη να σας παρουσιάσω την ...