InaEssentials:  Διαδίδοντας την ελπίδα και τη φροντίδα μέσω δωρεών στην Ελλάδα

Δίπλα σας από το 2021

Το καλοκαίρι του 2021 ήταν δυστυχώς, άλλη μια χρονιά που η Ελλάδα επλήγη από πυρκαγιές. Σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλαμε να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και ενωμένοι να στηρίξουμε τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Η InaEssentials χάρισε 1 κιβώτιο ανθόνερα μελισσόχορτου για εγκαύματα στον Δήμο Νέας Ιωνίας.

Ήπια καταπράυνση εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών: Η δωρεά μας το καλοκαίρι στην Humanitary Greece

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαδεύτηκε όχι μόνο από τον χρυσαφένιο ήλιο, αλλά και από τις ατυχείς πυρκαγιές που κατέστρεψαν τμήματα της χώρας. Η InaEssentials, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για κοινωνική ευθύνη, παρενέβη για να παράσχει βοήθεια κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Συνεργαζόμενοι με την Humanitary Greece, δωρίσαμε τη Hydrolina Μελισσόχορτο, ένα προϊόν γνωστό για τις καταπραϋντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Η συνεισφορά αυτή είχε ως στόχο να βοηθήσει τους πολίτες και τους γενναίους πυροσβέστες που επλήγησαν από αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Hydrolina Μελισσόχορτο μας έγινε ένα σύμβολο παρηγοριάς και φροντίδας, βοηθώντας να ανακουφιστούν κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Σπέρνοντας χαρά στον Τρίλοφο: Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία και συνεισφορά  για τα παιδιά των τοπικών σχολείων

Καθώς πλησίαζαν τα Χριστούγεννα, το πνεύμα της προσφοράς πλανώταν στον αέρα και η InaEssentials ήταν πρόθυμη να συμμετάσχει. Στρέψαμε την προσοχή μας σε ένα δημοτικό σχολείο στον  Τρίλοφο, κοντά στη Θεσσαλονίκη. Κατανοώντας τη σημασία της κοινότητας και της εκπαίδευσης, δωρίσαμε hydrolina Λεβάντας και Μασκίνα για να χρησιμοποιηθούν ως δώρα στη γιορτινή λαχειοφόρο αγορά του σχολείου. Η εκδήλωση αυτή, που υποστηρίχθηκε από άλλες τοπικές επιχειρήσεις, είχε έναν ευγενή στόχο: τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακαίνιση και τη δημιουργία μιας τραπεζαρίας για τα παιδιά του σχολείου. Η λαχειοφόρος αγορά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, έφερε την κοινότητα κοντά και εξασφάλισε ότι οι μαθητές του Τριλόφου θα απολάμβαναν ένα καλύτερο  σχολικό περιβάλλον με μια νέα τραπεζαρία.

Μπείτε στην ιστοσελίδα μας:

Σχολείο Τριλόφου

Η νεολαία του Αρμενίου: Χριστουγεννιάτικες δωρεές για ένα χωριό που επλήγη από τις πλημμύρες

Σε μια άλλη ειλικρινή προσπάθεια γύρω στα Χριστούγεννα, O σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του Αρμενίου απευθύνθηκε στην InaEssentials με ένα ιδιαίτερο αίτημα. Το Αρμένιο, έχοντας πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες νωρίτερα μέσα στο έτος, ήταν μια κοινότητα που είχε ανάγκη να αναπτερωθεί το ηθικό τους . Ο σύλλογος ήθελε να φωτίσει τις γιορτές για κάθε μαθητή γυμνασίου και λυκείου του χωριού . Ανταποκρινόμενη, η InaEssentials δώρισε τις Hydrolina Λεβάντα , συμβάλλοντας στη δημιουργία τσαντών με δώρα για τα νεαρά αυτά λαμπερά παιδιά . Αυτή η χειρονομία ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή δωρεά- ήταν ένα μήνυμα ελπίδας και ανθεκτικότητας σε μια κοινότητα που αντιμετώπισε σημαντικές προκλήσεις, υπενθυμίζοντάς τους ότι δεν ήταν μόνοι τους κατά τη διάρκεια των εορτών.

Η Κοινωνική ευθύνη της InaEssentials

Μέσω αυτών των πράξεων καλοσύνης και υποστήριξης της κοινότητας, η InaEssentials συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη και την ανθρωπιστική βοήθεια. Κάθε δωρεά μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας , την αφοσίωσή  στο να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων γύρω μας. Καθώς προχωράμε μπροστά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να διαδώσουμε την ελπίδα, τη αυτοφροντίδα και την ευεξία, όχι μόνο μέσω των προϊόντων μας αλλά και μέσω των πράξεών μας.

Και όλοι εσείς είστε μέρος αυτού.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς πελάτες μας, χωρίς τους οποίους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Είστε όλοι μέρος αυτών των δωρεών και εκτιμούμε την υποστήριξή σας. Χάρη σε εσάς, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές τους. Κάθε αγορά που πραγματοποιείτε συμβάλλει σε αυτόν τον σκοπό. Σας ευχαριστούμε, αγαπητή οικογένεια  της Ina!