Ασφαλής & Γρήγορη παράδοση

Τρόποι πληρωμής: 

- χρεωστική /πιστωτική κάρτα

- PayPal

-Αντικαταβολή

 

Η αποστολή των δεμάτων γίνεται σε συνεργασία με την Γενική ταχυδρομική, ACS και ΕΛΤΑ courier. Για παραγγελίες που ολοκληρώνονται μέχρι τις 14:00 σε εργάσιμη ημέρα, ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Κόστος μεταφορικων:

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:

BOXNOW - 2,98

ACS Courier - 3,97€

Γενική Ταχυδρομική - 2,99€

ΕΛΤΑ Courier - 3,93€

Κόστος αντικαταβολής- 1,98€

 

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

 

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ :

Κόστος Μεταφορικών με Γενική Ταχυδρομική - 7,97€ . Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης : 7-14 εργάσιμες ημέρες

 EXPRESS Παράδοση με ACS Courier - 12.99€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης : 3-6 εργάσιμες ημέρες

Κόστος αντικαταβολής- 5,00€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 60€ με απλή αποστολή.

Εγγύηση μας: η κανοποίηση σας

Ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, αλλά αν για κάποιο λόγο δεν είστε, σας παραθέτουμε παρακάτω μια περίληψη των δικαιωμάτων σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν :)


☑ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ - Εάν χρησιμοποιήσετε τη RoutINA™ μας για 90 ημέρες (προμήθεια 3 μηνών) και δεν δείτε αποτέλεσμα - θα έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων + βιολογικά προϊόντα της επιλογής σας αξίας 40 ευρώ!


Σημαντική σημείωση: Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων λειτουργεί μόνο εάν παραγγείλετε μια επιλογή 3μηνης προμήθειας. Εάν παραγγείλετε προμήθεια 2 μηνών και μετά από αυτή την άλλη μια προμήθεια ενός μήνα δεν θα ισχύει τότε η εγγύηση.


Προς το παρόν δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων για μεμονωμένα προϊόντα στο κατάστημά μας. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ισχύει μόνο για την 3μηνη προμήθεια των RoutINA™.


Σημαντικό: Ακόμα και αν παραγγείλατε μεμονωμένο προϊόν θα βρούμε έναν τρόπο να σας αποζημιώσουμε και να σας κάνουμε ευτυχισμένους, γι' αυτό επικοινωνήστε μαζί μας :) Για εμάς το να κάνουμε κάθε πελάτη ευτυχισμένο είναι το κλειδί!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ