Ανθόνερο-Άγριας-Αχίλλειας-για-Ξηρά-και-Ταλαιπωρημένα-Μαλλιά-και-Δέρμα-InaEssentials

Αντιμετωπίστε τα κατεστραμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά και το ξηρό δέρμα με ένα φυσικό προϊόν με ΕΝΑ συστατικό

Επιστροφή στο σχολείο με την InaEssentials Διαβάζετε Αντιμετωπίστε τα κατεστραμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά και το ξηρό δέρμα με ένα φυσικό προϊόν με ΕΝΑ συστατικό 4 λεπτά Next Τα ανθόνερα της InaEssentials γίνονται HYDROLINA. Τι σημαίνει αυτό;
Ψάχνετε για ένα νέο φυτικό προϊόν για να δοκιμάσετε; Αν ψάχνετε τρόπους να κερδίσετε τη μάχη με τα ταλαιπωρημένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά με σπασμένες άκρες και ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα – το ολοκαίνουργιο Νερό Αχίλλειας της InaEssentials είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Αυτό το ανθοφόρο φυτό έχει μακρά ιστορία χρήσης στην παραδοσιακή ιατρική και πιστεύεται ότι προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων.
 
Η Αχίλλεια είναι ένα παραδοσιακό βουλγαρικό βότανο που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά. Μπορεί να βρεθεί εύκολα στους επαρχιακούς δρόμους και στα χωράφια. Η πικρή του γεύση δεν μπορεί να σας μπερδέψει. Πιθανώς να το γνωρίζετε λόγω των εκπληκτικών ιδιοτήτων του βοτάνου να θεραπεύει το κρυολόγημα και τη γρίπη και την ενόχληση ακόμη και σε δερματικές παθήσεις όπως η ακμή.
Ανθόνερο-Άγριας-Αχίλλειας-για-Ξηρά-και-Ταλαιπωρημένα-Μαλλιά-και-Δέρμα-InaEssentials

Τα μυστικά της Αχίλλειας:

Η Αχίλλεια είναι στην οικογένειά μας από πάντα. Είναι ένας από αυτούς τους φυσικούς βοηθούς, που έχετε πάντα πρόχειρους, αποθηκεύεται στο ράφι, έτοιμη να χρησιμοποιηθεί όποτε σας χρειαστεί, αλλά συχνά καταλήγει να παραμελείται.

Όλοι βάφουμε τα μαλλιά μας, τα ισιώνουμε, τα στεγνώνουμε με πιστολάκι και τα εξαντλούμε στο μέγιστο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κατεστραμμένα, ξηρά μαλλιά με σπασμένες άκρες – πολύ συνηθισμένα προβλήματα στις μέρες μας. Και όλοι αυτοί οι οροί, τα έλαια και τα πρόσθετα προϊόντα μαλλιών που έρχονται στη διάσωση βοηθούν σπάνια, αλλά συχνά καταλήγουν να προκαλούν λιπαρά μαλλιά.

Τα αφεψήματα με Αχίλλεια είναι το μυστικό όπλο για μερικές από τις κυρίες της οικογένειάς μας εδώ και χρόνια! Και τώρα σας παρουσιάζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, εύκολο και έτοιμο προς χρήση, σε ένα βολικό μπουκάλι ψεκασμού – καλωσορίστε το Ανθόνερο Αχίλλειας της InaEssentials! Αυτό που διακρίνει το νεράκι μας είναι ότι σε αντίθεση με τους περισσότερους υδρολάτες της αγοράς, τα οποία αποτελούν «υπολειμματικό» προϊόν μετά την εκχύλιση των αιθέριων ελαίων, ενώ το νερό Αχίλλειας της InaEssentials είναι ένα πρωτογενές απόσταγμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο. Επειδή πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας.

 

Οφέλη και χρήσεις του νερού Αχίλλειας της InaEssentials – μια αξιόπιστη λύση για ταλαιπωρημένα μαλλιά και ξηρό δέρμα

 

Η Αχίλλεια είναι ένα από τα αποτελεσματικά συστατικά για τη θεραπεία πολλαπλών προβλημάτων μαλλιών όπως πιτυρίδα, κνησμός, λιπαρό τριχωτό της κεφαλής και πρόληψη γκρίζων μαλλιών. Με την τακτική χρήση του νερού Αχίλλειας, θα δείτε εκπληκτικές βελτιώσεις στα μαλλιά σας. Αυτά περιλαμβάνουν την προώθηση υγιών μαλλιών, καταπράυνση του τριχωτού της κεφαλής, πρόληψη διαταραχών φλεγμονής, αφαίρεση σχισμένων άκρων και έλεγχο της τριχόπτωσης, καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ανάπτυξη των κυττάρων που σχηματίζουν τριχοθυλάκια.Ανθόνερο-Άγριας-Αχίλλειας-για-Ξηρά-και-Ταλαιπωρημένα-Μαλλιά-και-Δέρμα-InaEssentials

Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, το νερό Αχίλλειας βοηθά το δέρμα σας να αφαιρέσει την περίσσεια λιπαρότητας από το πρόσωπο και να ρυθμίσει την ποσότητα του ελαίου που παράγει το δέρμα σας. Αυτό το υπερβολικό λάδι είναι βασικά ο λόγος για φραγμένους πόρους και ατέλειες στο πρόσωπο. Η συχνή χρήση της Αχίλλειας μπορεί να αποτρέψει σημαντικά την υπερβολική λιπαρότητα και να σας βοηθήσει να επιτύχετε πιο υγιές δέρμα. Τα ενεργά συστατικά του βοτάνου ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και μειώνουν τις ρυτίδες.

Το φυσικό νερό Αχίλλειας της InaEssentials παράγεται από βιολογικά χωράφια και καλλιεργείται σύμφωνα με όλα τα πρότυπα της βιολογικής καλλιέργειας. Αυτό που μας αρέσει να πιστεύουμε είναι ότι χάρη στη βιολογική μέθοδο καλλιέργειας, το αχυράκι μας διατηρεί πολύ περισσότερα από τις θεραπευτικές του ιδιότητες και έτσι το νερό που παράγεται φυσικά από αυτό γίνεται ένα πραγματικό θεραπευτικό δώρο από τη Φύση! Για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγει η οικογενειακή μας επιχείρηση, είμαστε υπεύθυνοι για κάθε βήμα αυτής της μακράς διαδικασίας: από την καλλιέργεια των φυτών, μέχρι τη συγκομιδή τους, μέχρι το κλείσιμο του ανθόνερου στο μπουκάλι των 200ml.

Μην περιμένετε και πάρτε το Ανθόνερο Αχίλλειας ΤΩΡΑ με μια ειδική έκπτωση καλωσορίσματος – ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στα πρώτα 100 μπουκάλια! Δοκιμάστε το νεότερο μέλος της οικογένειας της InaEssentials εδώ: 👇

📌 100% Επιστροφή χρημάτων - Δεν γίνονται ερωτήσεις 📝

Από το 2021 έχουμε την πολιτική «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα σας.

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .