Η πρώτη μας συνδρομή στην INA! Ιούνιος 2024.

Αποκτήστε πρώιμη πρόσβαση τώρα.


Αφήστε το email σας παρακάτω και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα γίνουν μέλη.

Τι είναι η INA συνδρομή;

1. -50% έκπτωση

Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να λαμβάνετε - πάντα με έκπτωση 50%.

2. Παράδοση και ακύρωση

Μπορείτε να επιλέξετε παράδοση κάθε 30, 45 ή 60 ημέρες. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή με 1 κουμπί.

3. Δώρα αξίας άνω των 100 €.

Στο πλαίσιο της INA συνδρομής, λαμβάνετε δώρα αξίας άνω των 100 € ετησίως.

4. Προσωπικός λογαριασμός συνδρομής

Αφού εγγραφείτε, αποκτάτε έναν λογαριασμό από τον οποίο μπορείτε να αλλάζετε τις ημερομηνίες παραλαβής, να παραλείπετε εσείς οι ίδιοι μια παράδοση και να αλλάζετε προϊόντα με 1 κουμπί.

INA Συνδρομή

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Σκεφτείτε την INA Συνδρομή ως το Netflix των βιολογικών καλλυντικών - αλλά πιο υγιεινό για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της INA που θέλετε να σας αποστέλλονται στην πόρτα σας κάθε 30, 45 ή 60 ημέρες.


Ως πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μας, έχετε έκπτωση 50% στα προϊόντα της συνδρομής σας καθ' όλη τη διάρκειά της. Μπορείτε να εγγραφείτε για όποια προϊόντα θέλετε (ακόμα και ένα είναι δυνατό!).


*Θα απολαμβάνετε δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

*Δεν μπορείτε να προσθέσετε ένα δωρεάν προϊόν στη συνδρομή σας.

50% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλα τα προϊόντα στο πλαίσιο της συνδρομής σας για όλη τη διάρκειά της.

Αποκλειστικά ΔΩΡΑ συνολικής αξίας άνω των 100€ ανά έτος.

Προσωπική προσοχή και φροντίδα από την ομάδα μας.

  • 50% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλα τα προϊόντα στο πλαίσιο της συνδρομής σας για όλη τη διάρκειά της.

    Αποκλειστικά ΔΩΡΑ συνολικής αξίας άνω των 100€ ανά έτος.

    Προσωπική προσοχή και φροντίδα από την ομάδα μας.

Η συνδρομή INA είναι διαθέσιμη μόνο δύο φορές τον χρόνο, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο. Η περίοδος εγγραφής διαρκεί δύο ημέρες ή μέχρι να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις. Δεν δεχόμαστε νέα μέλη εκτός αυτών των περιόδων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία στα μέλη της κοινότητάς μας.

Ναι, οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στη συνδρομή, αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων. Ο συνολικός αριθμός των θέσεων θα ανακοινωθεί μερικές εβδομάδες πριν ανοίξει η συνδρομή.

Εάν επιθυμείτε να εξασφαλίσετε πρώιμη πρόσβαση και να μπείτε πριν από όλους τους άλλους, αφήστε το email σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://inaessentials.gr/pages/primi-prosvasi-stin-ina-syndromi

Το κόστος του εξατομικευμένου συνδρομητικού κουτιού σας εξαρτάται από τον αριθμό και τον τύπο των προϊόντων που επιλέγετε να συμπεριλάβετε. Ωστόσο, όλα τα προϊόντα που επιλέγετε θα είναι διαθέσιμα σε μειωμένη τιμή κατά 50% σε σχέση με το κανονικό τους κόστος καθ' όλη τη διάρκεια της συνδρομής. Αυτό σημαίνει ότι θα εξοικονομήσετε το ήμισυ της κανονικής τιμής για όλα τα προϊόντα που επιλέγετε να συμπεριλάβετε στο συνδρομητικό σας κουτί.Πληρώνετε την μειωμένη τιμή των προϊόντων και τα έξοδα αποστολής, εάν η παραγγελία είναι κάτω από 50 ευρώ. Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις ή υποχρεώσεις.

Αυτόματα μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Η περίοδος πληρωμής εξαρτάται από το χρονοδιάγραμμα παράδοσης που επιλέγετε. Δεν απαιτείται να πληρώσετε εκ των προτέρων για όλους τους επόμενους μήνες, αλλά μόνο για την πρώτη παράδοση κατά τη στιγμή της εγγραφής. Το κόστος κάθε επόμενης παράδοσης θα αφαιρείται αυτόματα από την κάρτα σας λίγο πριν από την ημερομηνία παράδοσης.

Για παραγγελίες έως 49,99 €:

-Παράδοση με ACS - 2.91€
-Παράδοση με Ελτά courier - 3.17€
-Παράδοση με την Γενική ταχυδρομική - 2.83€
-Παράδοση με BOXNOW - 0.99€

Για παραγγελίες άνω των €50. - ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά. :)


Οι πληρωμές γίνονται δεκτές μόνο με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή PayPal μόνο.

Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από εσάς προτιμάτε την επιλογή της αντικαταβολής, αλλά δυστυχώς, προς το παρόν, το συνδρομητικό μας σύστημα δεν υποστηρίζει πληρωμές με μετρητά. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κάνουμε την επιθυμία σας πραγματικότητα στο μέλλον.

Όλα τα πρώτα συνδρομητικά κουτιά αποστέλλονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι υπόλοιπες παραδόσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με την περίοδο παράδοσης που έχετε επιλέξει. Όλα τα κουτιά αποστέλλονται σε εργάσιμες ημέρες.

1. Κλείδωμα της ιστοσελίδας:

Την ημέρα που θα ανοίξει η Συνδρομή, η ιστοσελίδα θα κλειδώσει στις 12:00 μ.μ. Όσοι έχουν αφήσει τα email τους για την Πρώιμη Πρόσβαση (https://inaessentials.gr/pages/primi-prosvasi-stin-ina-syndromi)
θα λάβουν έναν μυστικό κωδικό πρόσβασης μέσω email την ίδια ημέρα. Με αυτόν τον κωδικό πρόσβασης, μπορούν να συνδεθούν στην ιστοσελίδα και να αποκτήσουν πρόσβαση στη Συνδρομή.2. Ξεκλείδωμα της ιστοσελίδας:

Στις 7:00 μ.μ., θα ξεκλειδώσουμε την ιστοσελίδα για όλους. Εάν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις, ο καθένας μπορεί να εγγραφεί για τη συνδρομή. Κατά την πρώτη μας έναρξη τον Ιανουάριο, το 70% των θέσεων είχαν καταληφθεί κατά τη διάρκεια της πρώιμης πρόσβασης. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να αφήσετε το email σας στη φόρμα πρώιμης πρόσβασης που είναι διαθέσιμη ΕΔΩ: https://inaessentials.gr/pages/primi-prosvasi-stin-ina-syndromiΗ συνδρομή κλείνει όταν συμπληρωθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις ή 2 ημέρες μετά το άνοιγμα της.

Εσείς επιλέγετε:

Κάθε 30 ημέρες

Κάθε 45 ημέρες

Κάθε 60 ημέρες

Όταν ολοκληρώσετε την πρώτη σας παραγγελία για τη συνδρομή, ενεργοποιείται αυτόματα ένας προσωπικός λογαριασμός συνδρομής. Αυτός ο λογαριασμός σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τη συνδρομή σας, όπως να επεξεργάζεστε τα προϊόντα ή τις ημερομηνίες παράδοσης, να παραλείπετε τις παραδόσεις ή να ακυρώνετε τη συνδρομή σας. Θα λάβετε ένα email με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας.Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας και κάντε κλικ στην επιλογή " INA Συνδρομή" στο μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Λογαριασμός συνδρομής". Εισάγετε το email σας και τον κωδικό που σας εστάλη μέσω email ή SMS.

Μπορείτε :) Μπορείτε πάντα να επεξεργάζεστε τα προϊόντα ή τις ημερομηνίες παράδοσης από τον λογαριασμό συνδρομής σας. Αυτό σας επιτρέπει να παραλείψετε μια παράδοση (παραμένετε όμως συνδρομητής), να αλλάξετε μια ημερομηνία παράδοσης (αν είστε σε διακοπές, για παράδειγμα!) ή να απεγγραφείτε με ένα κλικ. Ελπίζουμε να μείνετε μαζί μας για πολύ καιρό! ❤️

Όχι, οι κωδικοί προσφοράς δεν ισχύουν για τις παραγγελίες συνδρομής.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ΕΔΩ. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2024.
https://inaessentials.gr/pages/primi-prosvasi-stin-ina-syndromi