Τα ανθόνερα της InaEssentials γίνονται HYDROLINA. Τι σημαίνει αυτό;

Τα ανθόνερα της InaEssentials γίνονται HYDROLINA. Τι σημαίνει αυτό;

   
Ποιος είναι ο δρόμος της HYDROLINA;
InaEssentials-οικογένεια-hydrolina
Hydrolina - Οργανικό νερό, Υδροσόλη και Υδρολάτης
Ο δρόμος της HYDROLINA είναι γεμάτος με τεράστια προσπάθεια και επιθυμία να δημιουργήσουμε το καλύτερο για εσάς - τους πελάτες μας. Περάσαμε μια διαδικασία προετοιμασίας που κράτησε περισσότερο από μισό χρόνο. Ας σας πούμε περισσότερα για αυτό το συναρπαστικό ταξίδι λοιπόν.
Ναι, υπάρχει πληθωρισμός, αλλά η οικογένειά μας κατάφερε να «Βγάλει και από την πέτρα λάδι»! :) Αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μια αλλαγή με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Έτσι γεννήθηκε η HYDROLINA.
 
Για αρχή, σας έχουμε ένα δώρο έκπληξη! Αλλά πρώτα θα πρέπει να περπατήσετε το μονοπάτι μαζί μας και να συνεχίσετε να διαβάζετε. :)
 Ψάξτε ακόμα και στα πιο κρυφά μέρη!
 
Ποια είναι τα οφέλη; 
 
InaEssentials-Hydrolina-χαμομηλιού

Υδρολάτης, όχι απλά νερό. 

Από τότε που ξεκινήσαμε την οικογενειακή μας επιχείρηση παράγουμε και προσφέρουμε υδρολἀτες. Τι είναι ο υδρολάτης; Η απάντηση είναι απλή - οι υδρολάτες παράγονται στην τελική διαδικασία απόσταξης όπου το νερό είναι πολύ κορεσμένο με αιθέρια έλαια. Έτσι διαφοροποιούμαστε από όλους τους άλλους. Αυτό που μας κάνει πραγματικά μοναδικούς είναι τα αποτελεσματικά προϊόντα μας.

Τι ΔΕΝ είναι οι υδρολάτες μας: 

  • Αρωματικά νερά - η παραγωγή τους δεν περιλαμβάνει καν απόσταξη.
  • Ανθόνερα - η παραγωγή τους περιλαμβάνει απόσταξη, αλλά τα περισσότερα ανθόνερα στην αγορά περιέχουν  χημικά συντηρητικά, αλκοόλη και ελάχιστη ποσότητα αιθέρια έλαια. Αυτό μειώνει το μικρό φάσμα των θεραπευτικών ιδιοτήτων που έχουν απομείνει. Είναι περισσότερο εμπορικός όρος.
  • Υδροσόλες - το ερώτημα είναι συζητήσιμο, αλλά αυτή είναι μια πολύ γενική έννοια που χρησιμοποιείται όχι μόνο για αποστάγματα, αλλά και για διαλύματα οποιασδήποτε προέλευσης.

InaEssentials-hydrolina-τριαντάφυλλου

Γι' αυτό ακριβώς όλα τα νερά ΙΝΑ γίνονται: HYDROLINA. Σωστά, το αγαπημένο μας ροδόνερο, λεβαντόνερο , μελισσόχορτο  και όλα τα υπόλοιπα είναι πλέον HYDROLINA!

Ευρύ πεδίο εφαρμογής

 HYDROLINA-Μεντας

Οι υδρολάτες που παρασκευάζουμε είναι πιστός σύμμαχος στην περιποίηση του δέρματος προσώπου, μαλλιών και σώματος! Αντιμετωπίζουν :

  • Λιπαρό δέρμα, ακμή, μαύρα στίγματα, ουλές και δυσχρωμίες
  • Ξηρό δέρμα, ερεθισμοί, ψωρίαση, έκζεμα και άλλοι ερεθισμοί του δέρματος
  • Προβληματικό τριχωτό της κεφαλής και μαλλιά, συμπεριλαμβανομένης της πιτυρίδας, της σμηγματόρροιας, της τριχόπτωσης
  • Προβλήματα της στοματικής κοιλότητας, συμπεριλαμβανομένων των πληγών, του έρπητα και της περιοδοντίτιδας
  • Μύκητες στα πόδια και τα νύχια
  • Νευρική ένταση

HYDROLINA-Βαλσαμόχορτου 

Επιπλέον, είναι:

  • Εντελώς φυσικό προϊόν, προέρχεται από  βιολογικούς κήπους και χωράφια  
  • Η επεξεργασία των φυτών γίνεται σε πιστοποιημένο, σύγχρονο αποστακτήριο βιολογικής παραγωγής
  • Βάση της πρωινής και βραδινής ρουτίνας περιποίησης, προετοιμάζει το δέρμα για το επόμενο βήμα
  • Χρησιμοποιείται για προστασία UV
  • 100% ανακυκλώσιμη φιάλη
  • Δημιουργήθηκε βοηθώντας οικογένειες ευάλωτων  κοινωνικών ομάδων . Τα φυτά συλλέγονται από αφοσιωμένους εργαζόμενους
  • Κατάλληλο για καθημερινή χρήση

HYDROLINA-Λεβάντας

Χαιρόμαστε που έφτασες ως εδώ! Ετσι μπράβο! Σου υποσχόμαστε ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Νέος συμπαγής σχεδιασμός, φιλικά προς το περιβάλλον μπουκάλια 

Ακολουθώντας  το όνειρό μας να αναπτυχθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και να είμαστε σε αρμονία με τη φύση, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε μπουκάλια των 150 ml αντί για τα 200 ml.

Για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, προσφέρουμε:

InaEssentials-Νέο-σχέδιο

Ολοκαίνουργιο σχέδιο που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μαγεία σε ένα μπουκάλι που αφηγείται την ιστορία της οικογένειάς Ina. Συνδυάσαμε με επιτυχία το μοντέρνο, το τολμηρό και το απρόβλεπτο με το βιολογικό, το φυσικό και το ζεστό.

InaEssentials-Οικολογικά-μπουκάλια

 ✔️ Πιο φιλικά προς το περιβάλλον μπουκάλια. Αναρωτηθήκαμε: «Είναι τα βιοδιασπώμενα, τα πλαστικά ή τα γυάλινα μπουκάλια τα πιο ασφαλή για το περιβάλλον;» Έχουμε κάνει μια σειρά από μελέτες και διαβουλεύσεις με ειδικούς για το θέμα. Τι έγινε σαφές; Τα περισσότερα από τα βιοδιασπώμενα υλικά είναι όντως καλύτερα, αλλά τα υπόλοιπα είναι εντελώς επικίνδυνα. Έτσι, ανακαλύψαμε ότι όσον αφορά τα μπουκάλια, τα ανακυκλώσιμα είναι μια πολύ πιο βιώσιμη επιλογή από τα βιοδιασπώμενα. Τι έχουμε λοιπόν τώρα; Μια επιλογή ανακύκλωσης που είναι πραγματικά φιλική προς το περιβάλλον!

inaessentials-hydrolina-melissoxortou

 

✔️Περιεκτικότητα. Έχουμε λάβει δεκάδες μηνύματα από χρήστες που επιθυμούν τα μπουκάλια μας να είναι πιο συμπαγή! Ο λόγος; Εύκολο ταξίδι και λιγότερος χώρος. Το ζητήσατε και έγινε!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ HYDROLINA;

Η διαδικασία αλλαγής επωνυμίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, επομένως δεν μπορούμε να περιοριστούμε σε μια προθεσμία. Αυτήν τη στιγμή πουλάμε όλα τα προηγούμενα σχέδια φιαλών. Όταν ξεπουληθούν, η HYDROLINA θα πλημμυρίσει τον κόσμο με τη μαγεία της. Εκτιμούμε πραγματικά την κατανόησή σας και είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που περάσαμε μαζί αυτή τη διαδικασία!

Περισσότερα για την παραγωγή της HYDROLINA.

Πώς καλλιεργούνται και παράγονται όλα τα φυτά που κάνουν το HYDROLINA μαγικό;

inaessentials-neo-apostaktirio

  • Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα νέο, σύγχρονο αποστακτήριο, μοναδικό στην κλίμακα του στην περιοχή.

  • Διατηρούμε επίσης συμβουλευτικό κέντρο σε άμεση γειτνίαση με την παραγωγή. Η μαγεία θα είναι πραγματική καθώς όλος ο τόπος περιβάλλεται από τα χωράφια μας με τριαντάφυλλο, λεβάντα και χαμομήλι. Ανυπομονούμε να συγκεντρωθούμε περιτριγυρισμένοι από το μαγικό άρωμα των βοτάνων μας. 

inaessentials-neo-apostaktirio

  • Αυτό σημαίνει ότι από τον επόμενο χρόνο θα μπορούμε να καλωσορίζουμε τους πελάτες μας από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να σας δείξουμε από πρώτο χέρι πώς παράγουμε την HYDROLINA. Πού; Στο νέο μας σύγχρονο και υψηλής τεχνολογίας αποστακτήριο.

Το πολυαναμενόμενο δώρο! Αποκτήστε τη HYDROLINA σας τώρα με ειδική έκπτωση -15%. Απλώς χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό στο ταμείο: FUTURE15

Γίνετε μέλος της οικογένειας InaEssentials τώρα με ένα μόνο κλικ εδώ!

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας κάνοντας κλικ στο κόκκινο κουμπί παρακάτω:

 

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .