Τοπ 5 πράγματα που επιδεινώνουν την τριχόπτωση. Πώς 68.000+ σε όλη την Ευρώπη έσωσαν τα μαλλιά τους

Τοπ 5 πράγματα που επιδεινώνουν την τριχόπτωση. Πώς 68.000+ σε όλη την Ευρώπη έσωσαν τα μαλλιά τους

Η καθημερινή μας ζωή μπορεί να προκαλέσει ή να επιδεινώσει την τριχόπτωση.

Γεια σας! Ονομάζομαι Veselina Ralcheva και είμαι η ιδρύτρια της InaEssentials - μιας οικογενειακής επιχείρησης που ειδικεύεται στα βιολογικά, πιστοποιημένα καλλυντικά. Ως γυναίκα και μητέρα δύο κοριτσιών, καταλαβαίνω πόσο μπορεί να επηρεάσει η απώλεια μαλλιών την αυτοεκτίμησή μας. Με την πάροδο των ετών, συνειδητοποίησα ότι η τριχόπτωση είναι ένα κοινό πρόβλημα που συχνά προέρχεται από την καθημερινή μας ρουτίνα.

Κατά την ανάπτυξη της φυσικής μας φόρμουλας για την τριχόπτωση στην Ιταλία, είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με πολλούς ειδικούς στον τομέα, οπότε τους ρώτησα: "Ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν στην τριχόπτωση; Τι δεν σκεφτόμαστε καν στην καθημερινή μας ζωή που την επηρεάζει ή την προκαλεί;" Μου απάντησαν με πάρα πολλές λεπτομέρειες, τις οποίες θα προσπαθήσω να συνοψίσω εν συντομία.

Ακολουθούν 5 κοινοί παράγοντες που μπορούν να την προκαλέσουν ή να την επιδεινώσουν:

  1. Άγχος ή αλλαγή εποχής:

Η σημερινή ζωή με τους γρήγορους ρυθμούς είναι γεμάτη ευθύνες. Είτε πρόκειται για μια απαιτητική δουλειά, είτε για οικογενειακές πιέσεις, είτε απλώς για την καθημερινή τριβή, τα μαλλιά μας συχνά δέχονται το βάρος της ψυχικής μας καταπόνησης, οδηγώντας σε αραίωση ή απώλεια μαλλιών.

  1. Σφιχτά χτενίσματα: 

Ενώ ένας κομψός κότσος ή μια αλογοουρά μπορεί να είναι μια γρήγορη λύση για τις κακές μέρες των μαλλιών, το συνεχές τράβηγμα και η ένταση μπορεί να βλάψει τους θύλακες της τρίχας με την πάροδο του χρόνου, προκαλώντας σπάσιμο και υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών.

  1. Υπερβολική θερμότητα: 

Το καθημερινό styling, είτε πρόκειται για στέγνωμα με πιστολάκι είτε για χρήση ισιωτικής μασιάς, μπορεί να αφαιρέσει από τα μαλλιά τη φυσική τους υγρασία. Με την πάροδο του χρόνου, τα μαλλιά γίνονται εύθραυστα και επιρρεπή σε ψαλίδα και σπάσιμο.

  1. Προϊόντα με σκληρές χημικές ουσίες:

Πολλά συμβατικά προϊόντα μαλλιών περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες όπως θειικά άλατα, σιλικόνη και parabens που αφαιρούν τα φυσικά έλαια των μαλλιών, αποδυναμώνουν τον άξονα της τρίχας και οδηγούν σε σοβαρή τριχόπτωση. Αυτά τα δυνητικά επικίνδυνα συστατικά μπορεί να οδηγήσουν σε ορμονική ανισορροπία, αλλεργίες και ακόμη πιο σοβαρές καταστάσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτά παρακάτω. 

  1. Ορμονική ανισορροπία και διατροφικές συνήθειες: 

Οι ορμονικές ανισορροπίες (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου μετά τον τοκετό) μπορεί να οδηγήσουν σε επεισόδια υπερβολικής τριχόπτωσης. Επιπλέον, η έλλειψη ζωτικών θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, ιδίως σιδήρου, βιοτίνης, ψευδαργύρου, βιταμίνης D και συμπλέγματος Β, μπορεί να επηρεάσει την υγεία των μαλλιών. 

Το επόμενο ερώτημα ήταν... Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να επιβραδύνουμε ή ακόμη και να σταματήσουμε την υπερβολική τριχόπτωση? 

Ξεκινήστε με τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Αυτή ήταν η απάντηση.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι καταστάσεις δεν είναι μη αναστρέψιμες και το πρώτο βήμα για την πρόληψη της τριχόπτωσης και την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών είναι η σωστή ρουτίνα φροντίδας των μαλλιών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι απολύτως αρκετό για να επιτύχετε υγιή μαλλιά με αυτά τα 3 απλά προϊόντα:

  • ένα σαμπουάν για την τριχόπτωση, 
  • ένα θρεπτικό μαλακτικό και
  • ένα ελαφρύ προϊόν που δεν ξεπλένεται και θα ενισχύσει τα μαλλιά και θα τονώσει την ανάπτυξή τους.

Είμαι εξαιρετικά ευτυχής που τώρα μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα αυτά τα προϊόντα - όλα φυσικά. Ελέγξτε τη φυσική μας ρουτίνα περιποίησης για την τριχόπτωση ΕΔΩ.

Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αγνά, φυσικά προϊόντα? 

Τα θειικά άλατα όπως το "Sodium Lauryl Sulfate" (SLS) στα συμβατικά σαμπουάν είναι φθηνοί αφριστικοί παράγοντες που μπορούν να αφαιρέσουν τα φυσικά έλαια από τα μαλλιά σας, οδηγώντας σε ξηρότητα και ζημιά.

Τα parabens όπως τα "Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben", που χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά, μπορούν να διαταράξουν την ορμονική ισορροπία και να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή ακόμα και πιο σοβαρές καταστάσεις.

Οι σιλικόνες στην περιποίηση των μαλλιών, όπως "Dimethicone, Cyclomethicone, Amodimethicone, Dimethiconol, Phenyl trimethicone", προσφέρουν αρχική απαλότητα και λάμψη. Ωστόσο, μπορούν τελικά να οδηγήσουν σε συσσώρευση και μπλοκάρισμα της υγρασίας στον άξονα της τρίχας.

Αυτά είναι μόνο 3 από τα πολλά σκληρά συστατικά που δεν συμπεριλαμβάνουμε στα προϊόντα μας. Η επιλογή προϊόντων περιποίησης μαλλιών χωρίς θειικά άλατα, parabens και σιλικόνες μπορεί να βελτιώσει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής, να διατηρήσει την ακεραιότητα των μαλλιών, να διατηρήσει το χρώμα, να ενισχύσει τη διατήρηση της υγρασίας και να μειώσει τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία.

Νερό από Άγρια Τσουκνίδα - Hydrolina - σπρέι για την Tριχόπτωση και τα Λιπαρά μαλλιά.

Παλαιότερα, πολλές από τις πελάτισσές μας , ζήτησαν ένα προϊόν που βοηθά στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και των λιπαρών μαλλιών. Η οικογένειά μας γνώριζε για τις καταπληκτικές ιδιότητες της άγριας τσουκνίδας για τα συγκεκριμένα αυτά προβλήματα. Τότε ήταν που λανσάραμε το προϊόν Νερό από Άγρια Τσουκνίδα - Hydrolina. Ήταν το πρώτο μας προϊόν για την τριχόπτωση και έθεσε τα θεμέλια για την Tριχόπτωση RoutINA. Έγινε το πιο αγαπημένο προϊόν σε χρόνο μηδέν.

Η Hydrolina τσουκνίδας βοηθά στην υγεία των μαλλιών παρέχοντας βιταμίνες όπως A, K, C και D και μέταλλα που προάγουν την ανάπτυξη και ενισχύουν τις ρίζες για τη μείωση της τριχόπτωσης, ενώ παράλληλα εξισορροπεί την παραγωγή λιπαρότητας στο τριχωτό της κεφαλής για όσους έχουν λιπαρά μαλλιά.

Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία για τηνHydrolina άγριας τσουκνίδας, δείτε το BLOG μας.

Tριχόπτωση RoutINA - όλα όσα χρειάζεστε.

Όταν είδαμε τη θετική ανταπόκριση, επενδύσαμε χρόνο και μεγάλη προσπάθεια στη δημιουργία μιας πλήρους ρουτίνας κατά της τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες, καθώς θέλαμε να προσφέρουμε τα καταλληλότερα προϊόντα για τις ανάγκες του καθενός.

Τα προϊόντα μας Tριχόπτωση RoutINA προέρχονται από φυσικά, πιστοποιημένα συστατικά.. 

  • Το Φυσικό Σαμπουάν με άγρια Tσουκνίδα για την Tριχόπτωση είναι απαλλαγμένο από θειικά άλατα, paraben και σιλικόνη. Είναι μια νέα, βελτιωμένη, εμπλουτισμένη με μεταβιοτικά φόρμουλα που καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής, ενισχύει τα μαλλιά σας και ευνοεί την ανάπτυξη. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

  • Το Φυσικό Μαλακτικό με έλαιο Δενδρολίβανου και Λευκή πεύκη περιέχει έλαιο δεντρολίβανου και είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες, καθώς χαρίζει αυτό το λείο, απαλό άγγιγμα στα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα περιποιείται.. 

  • Το Hydrobiotic - Τσουκνίδα & Φασκόμηλο είναι εμπλουτισμένο με ένα μεταβιοτικό σύμπλεγμα από ζυμωμένα εκχυλίσματα τσουκνίδας, φλοιού βελανιδιάς και γλυκόριζας. Παράγεται σε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Ιταλία, το προϊόν αυτό θα προστατεύσει το μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής σας και θα προσφέρει εντατική φροντίδα για την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

  • Το Νερό από Άγρια Τσουκνίδα - Hydrolina λειτουργεί στις ρίζες, θρέφοντας σε βάθος τους θύλακες της τρίχας για να αποτρέψει τη μελλοντική τριχόπτωση, εξασφαλίζοντας υγιή μαλλιά. Μπορείτε να δείτε τις κλινικές δοκιμές στην ιστοσελίδα μας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται.

Πιστεύουμε πραγματικά ότι η RoutINA προσφέρει κάτι περισσότερο από μια προσωρινή λύση. Παρέχει προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας και αποκατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κάθε προϊόν ενισχύει τις φυσικές άμυνες του τριχωτού της κεφαλής, διατηρώντας υγιείς θύλακες τρίχας, αποτρέποντας έτσι τη μελλοντική τριχόπτωση για μια διαρκή βελτίωση. Κάντε κλικ για τις λεπτομέρειες του πιστοποιητικού.

Οι αληθινές ιστορίες 68.000+ πελατών που έσωσαν τα μαλλιά τους με τα προϊόντα της InaEssentials για την τριχόπτωση

Από τότε που δημιουργήσαμε το οικογενειακό μας ηλεκτρονικό κατάστημα με τα παιδιά μου, μπορέσαμε να βοηθήσουμε πολλούς ανθρώπους με τα βιολογικά μας προϊόντα. Βρισκόμαστε σε περισσότερες από 23+ αγορές στην Ευρώπη και συνεχώς αναπτυσσόμαστε. Οι άνθρωποι το μοιράστηκαν με τους φίλους τους, και έτσι απλά - από στόμα σε στόμα, τα προϊόντα μας για την τριχόπτωση έχουν γίνει τα πιο επιθυμητά και αγαπημένα. 

Εδώ μπορείτε να δείτε πώς άλλαξαν τις ζωές των πελατών μας. Ειλικρινά ελπίζω ότι θα αλλάξουν και τις δικές σας:

Περισσότεροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αγαπούν τα προϊόντα μαλλιών μας:

  • Vegan, cruelty-free, οικογενειακής παραγωγής και βιολογικά.
  • Χωρίς θειικά άλατα, parabens, τεχνητά αρώματα ή χρωστικές ουσίες..
  • Παράγονται από βιώσιμες τεχνικές καλλιέργειας.
  • ☑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ - Εάν χρησιμοποιήσετε τη RoutINA μας για 90 ημέρες και δεν δείτε αποτέλεσμα - απλά γράψτε μας "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας χωρίς ερωτήσεις!

Βάζουμε την καρδιά και την ψυχή μας στην ανάπτυξη αυτών των προϊόντων. Ειλικρινά ελπίζω ότι θα σας βοηθήσουν και εσάς. 

👇Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε όλα τα προϊόντα 👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .