Το νερό άγριας τσουκνίδας-η φυσική λύση για την τριχόπτωση και τα λιπαρά μαλλιά

Το νερό άγριας τσουκνίδας-η φυσική λύση για την τριχόπτωση και τα λιπαρά μαλλιά

Inaessentials

Η Inaessentials είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρήση, η οποία ασχολείται με τη βιολογική γεωργία από το 2001. Ωστόσο, η οικογένεια άρχισε να προσφέρει τα καταπληκτικά βιολογικά της προϊόντα στον πελάτη το 2019. Συγκεκριμένα, χάρη της InaEssentials, η ιδιοκτήτης της μάρκας και  μητέρα τριών παιδιών - Η Veselina Ralchevaκέρδισε το βραβείο «Αγρότης Βιολογικής Γεωργίας της χρονιάς» το 2020. Μαζί με τα 3 παιδιά της και τον σύζυγό της κατάφερε να μετατρέψει την InaEssentials από μια μικρή οικογενειακή εταιρεία σε ένα γνωστό brand σε όλη την Ευρώπη, φτάνοντας τους 500.000 ικανοποιημένους πελάτες σήμερα.

Το πιο περιζήτητο προϊόν της InaЕssentials 

Αφού δημιουργήσαμε το οικογενειακό ηλεκτρονικό μας κατάστημα με τα παιδιά μου, καταφέραμε να βοηθήσουμε έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων με τα βιολογικά προϊόντα μας, από τα φυτά που καλλιεργολούμε στην πατρίδα μας -Panagyurishte (Βουλγαρία). Το βιολογικό ανθόνερο λεβάντας μας αποδείχθηκε ακαταμάχητο όπλο κατά της ακμής, το νερό χρυσόξυλου  είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων των ούλων. Και ένας μεγάλος αριθμός μητέρων είναι ικανοποιημένες με το ανθόνερο χαμομηλιού  που έχει βοηθήσει τα παιδιά τους όσον αφορά το έκζεμα και την ατοπική δερματίτιδα. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πιο περιζήτητο προϊόν της InaEssentials - το νερό άγριας τσουκνίδας κατά της τριχόπτωσης και των λιπαρών μαλλιών, ένα προϊόν για το οποίο είμαστε περήφανοι διότι είμαστε οι μόνοι παραγωγοί στον κόσμο.

Δείτε το προϊόν ΕΔΩ

Η ιστορία της άγριας τσουκνίδας

Πολλοί πελάτες μας ζήτησαν ένα προϊόν για τριχόπτωση και λιπαρά μαλλιά. Η οικογένειά μας γνώριζε πολύ καλά για τις εκπληκτικές ιδιότητες της άγριας τσουκνίδας και τι οφέλη έχει στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων. Ωστόσο, για να το δημιουργήσουμε έπρεπε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια: 
1. Η τσουκνίδα δεν είναι ένα ελαιούχο φυτό 
2. Το κανονικό νερό τσουκνίδας έχει μικρή διάρκεια ζωής
3.Για να μαζέψουμε αρκετές ποσότητες από το φυτό χρειαστήκαμε 200 άτομα 
4. Το φυσικό άρωμα του προϊόντος είναι πραγματικά δυσάρεστο
Γνωρίζοντας αυτά τα προβλήματα καθίσαμε στο σπίτι και καταφέραμε να βρούμε μια λύση για καθένα από αυτά. Για να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στον πατέρα της οικογένειάς μας, τον Νικόλα , ο οποίος κατάφερε να καταλήξει σε ένα σχέδιο παραγωγής, το οποίο σχεδόν έλυσε όλα αυτά τα ζητήματα. Στο τέλος του 2020, παρήγαμε νερό τσουκνίδας για τους επόμενους 12 μήνες και για τις 13 διεθνείς αγορές μας ... Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε.

Το BIG BANG του Νερού Άγριας Τσουκνίδας κατά της τριχόπτωσης και των λιπαρών μαλλιών 

Κυκλοφορήσαμε το προϊόν μας στην τοπική αγορά μας στη Βουλγαρία και στόχος μας ήταν να δούμε τι ανταπόκριση θα έχει πριν το κυκλοφορήσουμε σε άλλες αγορές της ΕΕ. Ωστόσο, την πρώτη ημέρα, είχαμε περισσότερες από 1000 παραγγελίες για αυτό το προϊόν. Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες υπήρχαν εκατοντάδες θετικά σχόλια  και σε 2 μήνες πουλήσαμε όλες τις ποσότητες μας στη βουλγαρική αγορά μόνο. Υπήρχε τεράστια ζήτηση , ωστόσο, είχε περάσει η εποχή της τσουκνίδας.

Δείτε το προϊόν ΕΔΩ
Βρείτε την καλύτερη προσφορά για αυτό το προϊον ΕΔΩ

Τι λένε οι πελάτες μας για το προϊόν

Ανακαλύψαμε ότι η τριχόπτωση και τα λιπαρά μαλλιά είναι τεράστιο πρόβλημα. Ανακαλύψαμε επίσης ότι το νερό τσουκνίδας ήταν ένα ακόμα καλύτερο εργαλείο για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων από ό, τι αρχικά πιστεύαμε. Εν τέλει, το Νερό Άγριας Τσουκνίδας είναι το κορυφαίο προϊόν μας σε όλες τις αγορές. 

Η μεγάλη έκπληξη από την InaEssentials

Μετά από την εξάντληση των αποθεμάτων του νερού άγριας τσουκνίδας, οι περισσότεροι από τους πελάτες μας έμειναν δυσαρεστημένοι καθώς δεν μπόρεσαν να πάρουν ξανά το προϊόν. Κάθε εβδομάδα λαμβάναμε ερωτήματα για το προϊόν ... και επιτέλους, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ! Καταφέραμε να παράγουμε νέες ποσότητες του πιο περιζήτητου προϊόντος InaEssentials. Το οργανικό νερό τσουκνίδας, για εμάς η καλύτερη φυσική λύση για την τριχόπτωση και τα λιπαρά μαλλιά είναι ξανά διαθέσιμο και μπορείτε να το δοκιμάσετε τώρα.

👇 Κάνε κλικ εδώ για να δεις και τα άλλα προϊόντα μας 👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .