Παράδοση προϊόντων / Έξοδα αποστολής 

Η παραγγελία σας θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας με συνεργαζόμενο μεταφορέα της επιλογής σας κάθε πρωί στις 9 τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 με 3 εργάσιμες ημέρες

         Tο κόστος αποστολής εντός Ελλάδος έχει ως ακολούθως:

  •  €2.48 με ΦΠΑ αν πληρώσετε με κάρτα/Paypal
  • Χρέωση Αντικαταβολής: €2.47 με ΦΠΑ
  • Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των €50  με ΦΠΑ, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.

Ο συνεργάτης μας για Κύπρο είναι Γενική Ταχυδρομική. Τα κόστη αποστολής των προϊόντων μας  είναι 7,98 ευρώ και ο χρόνος παράδοσης είναι 4 - 8 εργάσιμες ημέρες. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 5 ευρώ με ΦΠΑ.

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ!

 

 

Η εταιρεία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει σε εσάς  με βάση το παραπάνω χρονοδιαγράμμα. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς, δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες της εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.