Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

Καλάθι

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ...

"Μια ιστορία που έχει αποτυχία, επιτυχία, άσχημες και όμορφες στιγμές. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αληθινοί προς τους πελάτες μας και πραγματικά να τους κάνουμε να νιώσουν μέλη της οικογένειας μας!"
- Veselina Ralcheva

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ INAESSENTIALS

The beginning...

Πίσω στο 1999, ήμουν παντρεμένη με 2 παιδιά. Δίδασκα μουσική και ο σύζυγός μου ήταν πυροσβέστης. Θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, να κάνουμε μια αλλαγή και να διαφοροποιηθούμε αλλά δεν ξέραμε ποιό ήταν το σωστό πράγμα για εμάς. Μιά μέρα, ενώ ήμουν στο αυτοκίνητο με τον άντρα μου, μου είπε "Ας φυτέψουμε τριαντάφυλλα και λεβάντες". Μια παράδοση που είχε ξεχαστεί για χρόνια στην πόλη μας. Ήμουν πολύ σκεπτική αλλά, για κάποιον λόγο, είπα "ΝΑΙ". Ξεκινήσαμε σαν απόλυτοι ερασιτέχνες, με οικονομική υποστήριξη από τους γονείς μας. Επενδύσαμε σε 4 μεγάλα χωράφια και ένα μικρό απσοτακτήριο. Σύντομα, ήμουν έγκυος στο τρίτο παιδί και φοβόμασταν πολύ για το τι θα συνέβαινε μετά.

Μέχρι το 2007, είχαμε μεγάλες απώλειες και φοβόμασταν πραγματικά. Ακόμα θυμάμαι το τρίτο μου παιδί, Έλενα, να μας ρωτάει "Θα γίνουμε φτωχοί, αν αγοράσω παπούτσια;". Η οικονομική μας κατάσταση ήταν πολύ κακή. Δημιουργήσαμε προϊόντα εκπληκτικής ποιότητας αλλά δεν είχαμε αγορά για αυτά. Όλα άλλαξαν το 2007 όταν η Βουλγαρία μπήκε στην ΕΕ και τελικά καταφέραμε να βρούμε μια αγορά για τα προϊόντα μας. Το 2013 ήταν η χρονιά κατά την οποία ήμασταν τελικά θετικοί στον τραπεζικό μας λογαριασμό αφού ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας 14 χρόνια νωρίτερα.

"Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή μας και μας έκανε να πιστέψουμε ότι όταν βάλεις όλη σου την ενέργεια, την αγάπη και την πίστη σε κάτι, μια μέρα θα ανθίσει."

Η ΑΛΗΘΙΝΗ INAESSENTIALS ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

InaEssentials

Το 2019 ο γιος μου είχε την ιδέα να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να προσφέρει τα προϊόντα μας online με την επωνυμία InaEssentials. Από το πουθενά, άρχισαν να έρχονται παραγγελίες και έπρεπε να προσαρμοστούμε με τον άντρα μου και τις κόρες μου. Ανέλαβα γρήγορα τη διοίκηση, η Έλενα και η Μαρία - τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την εξυπηρέτηση πελατών και ο σύζυγός μου ο Νικολάι ανέλαβε την παραγωγή. Μια οικογενειακή επιχείρηση στον πυρήνα της :)

Λόγω των επιτευγμάτων της InaEssentials και των καταπληκτικών θετικών σχολίων από ολόκληρη την τοπική αγορά στη Βουλγαρία και άλλες αγορές της ΕΕ, το 2020 μου δόθηκε η πρώτη τιμή "Οργανικός αγρότης της χρονιάς", η οποία ήταν κάτι τεράστιο για μένα, καθώς ήξερα πως όλη η προσπάθεια, οι άγρυπνες νύχτες και ο φόβος οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή. Μια στιγμή όπου μπορώ να δημιουργήσω κάτι όμορφο με την οικογένειά μου και να το μοιραστώ με τη δεύτερη οικογένειά μας - τους πελάτες μας. ️

Η INAESSENTIALS ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Από το 2019 η οικογενειακή μας μάρκα συνεχίζει να μεγαλώνει. Είμαστε πλέον υπερήφανοι που δραστηριοποιούμαστε σε 18 αγορές της ΕΕ. Προσφέροντας εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών, εκπληκτικά προϊόντα και γρήγορη παράδοση σε πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ως μητέρα 3 παιδιών, ξέρω τι σημαίνει να είσαι υπεύθυνος και να νοιάζεσαι... πραγματικά να νοιάζεσαι. Έτσι αντιμετωπίζω και τα καλλυντικά μας προϊόντα. Γι 'αυτό κλείσαμε τον κύκλο. Όλα μας τα προϊόντα παράγονται από τους κήπους μας, τους οποίους καλλιεργούμε βιολογικά.

Οι καλλιέργειές μας μεταποιούνται στο δικό μας αποστακτήριο και τα τελικά προϊόντα γίνονται στην παραγωγική μας εγκατάσταση. Αυτός ο "κλειστός" κύκλος ήταν απαραίτητος για μένα, ώστε να μπορώ να σταθώ με το όνομά μου πίσω από κάτι που βλέπω από σπόρο έως το τελικό προϊόν. Κάτι που μπορώ να χρησιμοποιήσω με την οικογένειά μου στο σπίτι και να προσφέρω στη δεύτερη οικογένεια μου - τους καταπληκτικούς πελάτες μας!

Η οικογενειακή μας επιχείρηση ασχολείται με τη βιολογική γεωργία και την επεξεργασία αιθέριων ελαιούχων σπόρων για πάνω από μια δεκαετία. Η εταιρεία καλλιεργεί βιολογικές φυτείες λεβάντας, τριαντάφυλλου, μελισσόχορτου, χαμομηλιού και φασκόμηλου.

Στο μεταξύ,πραγματικά εκτιμάμαι το γεγονός ότι αφιέρωσες χρόνο για να διαβάσεις για την οικογενειακή μας επιχείρηση. Για αυτόν τον λόγο, θέλουμε να σε εκπλήξουμε δίνοντάς σου δώρο έναν κωδικό με 25% έκπτωση.  Ο κωδικός είναι : about25. Use it right now from: HERE.

Ναι, μας αρέσει να είμαστε διαφορετικοί, ίσως να μην είναι το πιο επαγγελματικό να βάζουμε έναν κωδικό έκπτωσης στη σελίδα "Σχετικά με εμάς". Ωστόσο, αυτή είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και το να κάνεις τέτοια πράγματα είναι η ομορφιά της 😅

Η Κοινωνική Πολιτική Μας

Από το 2002 η εταιρεία μας ακολουθεί μια ισχυρή κοινωνική πολιτική. Προσλαμβάνουμε κυρίως οικογένειες από μειονότητες. Με αυτόν τον τρόπο, τους δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσουν τα προς το ζην. Από το 2002 έχουμε βοηθήσει περισσότερες από 150 οικογένειες να χτίσουν σπίτια, να γίνουν μέρος της τοπικής μας κοινωνίας και να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Ακόμα θυμάμαι ότι να κοιτάζω τους βαθμούς των παιδιών και να τους δίνω χαρτζιλίκι για τους καλούς βαθμούς :)

Τώρα αισθανόμαστε περισσότερο από ευλογημένοι που τους έχουμε. Οι περισσότερες οικογένειες από τις μειονότητες εργάζονται τώρα στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Τσεχία. Ευτυχώς, οι άνθρωποι που βοηθούσαμε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια θυμούνται τι κάναμε. Τώρα έχουμε τους πιστούς μας εργαζόμενους, οι οποίοι μας βοηθούν να φτιάξουμε αυτό που είναι το InaEssentials σήμερα. Θέλουμε να αναδείξουμε τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων καθώς είναι οι σκληροπυρηνικοί εργαζόμενοι που παραμένουν στον πυρήνα της εταιρείας μας.

Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα: ότι με μια ευγενική στάση απέναντι στους πελάτες μας, μια συνεχή σκέψη για αυτούς και τις επιθυμίες τους και το γεγονός ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους ανά πάσα στιγμή, η InaEssentials έχει τη δυνατότητα να γίνει κάτι μεγάλο. Όσο σπουδαίο και αν είναι, σας υποσχόμαστε ότι θα έχουμε πάντα τις αξίες της μικρής οικογενειακής μάρκας, που είναι η ουσία μας και ο λόγος της επιτυχίας μας ❤️ 

- Veselina Ralcheva

Find us on Social Media