Το μυστικό πώς να αντιμετωπίσετε την πιτυρίδα και τη σμηγματόρροια με ένα βιολογικό προϊόν

Το μυστικό πώς να αντιμετωπίσετε την πιτυρίδα και τη σμηγματόρροια με ένα βιολογικό προϊόν

Είναι τόσο σημαντικό να νιώθεις άνετα στο δικό σου δέρμα! Ωστόσο, εάν έχετε ‘συναντηθεί’ με τη σμηγματόρροια, ξέρετε ότι το να απολαμβάνετε αυτές τις στιγμές της ζωής σας είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο.

Η σμηγματόρροια και η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα είναι δερματικές παθήσεις που οδηγούν σε διαταραχή των φυσιολογικών λειτουργιών των σμηγματογόνων αδένων του δέρματος. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν λιπαρά μαλλιά, απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής, πιτυρίδα, φλεγμονή. Αναμφίβολα, αυτές οι καταστάσεις προκαλούν φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα, δυσάρεστη όψη μαλλιών και μας κάνουν να νιώθουμε αρκετά άβολα.

Η πιτυρίδα και η σμηγματόρροια είναι προβλήματα που ίσως γνωρίζετε, ίσως είχατε μια μακρά, κουραστική και σκληρή μάχη μαζί τους και ίσως έχετε απευθυνθεί ακόμη και σε γιατρούς και εξειδικευμένα φάρμακα. Δυστυχώς, όλα τα φάρμακα, τα σαμπουάν, οι οροί και τα συμπληρώματα προσφέρουν μια προσωρινή λύση, αντιμετωπίζοντας τα συμπτώματα, όχι την πρωταρχική πηγή του προβλήματος.

Εμείς, στην InaEssentials, γνωρίζουμε ότι τα φυσικά συστατικά των βιολογικών προϊόντων είναι αυτά που προσφέρουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα, γιατί η φύση είναι γενναιόδωρη όσον αφορά τα βότανα και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Οργανικό Ανθόνερο Φασκόμηλου

Το φασκόμηλο είναι ένα από τα κρυμμένα όπλα της φύσης στη μάχη με τη σμηγματόρροια, τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα και την πιτυρίδα. Το βιολογικό μας Ανθόνερο Φασκόμηλου έχει υπέροχες ιδιότητες που καταπολεμούν σκληρά την πιτυρίδα και τη σμηγματόρροια. Το γεγονός ότι επιμένουμε στην πλήρως βιολογική καλλιέργεια και την πρωτογενή απόσταξη φρέσκων λουλουδιών επιτρέπει τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς προέρχονται απευθείας από τη φύση.


Το φασκόμηλο είναι εξαιρετικό για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής - είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνες A, B και C, κάλιο, ασβέστιο και άλλα μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά. Οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας μαρτυρούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα - επαναφέρει τη δύναμη και τη λάμψη των μαλλιών, συμβάλλει στη μείωση της παραγωγής σμήγματος και επιβραδύνει τη λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής.

Οι ιδιότητες του Οργανικού Ανθόνερου Φασκόμηλου της InaEssentials

Συνιστούμε το Βιολογικό Ανθόνερο Φασκόμηλου για καθημερινή χρήση. Αρκεί να το ψεκάσετε γενναιόδωρα στις ρίζες των μαλλιών και να κάνετε απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων σας για ένα ή δύο λεπτά. Το νερό δεν θα αφήσει καμία δυσάρεστη οσμή και θα εξατμιστεί σε λίγα λεπτά και τα ενεργά συστατικά θα απορροφηθούν στο τριχωτό της κεφαλής και θα κάνουν τη δουλειά με την πάροδο του χρόνου.

Με την τακτική χρήση του Βιολογικού Ανθόνερου Φασκόμηλου θα απολαύσετε τη συνολική βελτίωση της κατάστασης ολόκληρου του τριχωτού της κεφαλής με αποτέλεσμα που διαρκεί. Οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά στο βιολογικό Ανθόνερο Φασκόμηλου της InaEssentials συμβάλλουν ενεργά στην καταπράυνση του τριχωτού της κεφαλής. Θα δείτε και μόνοι σας ότι η φαγούρα θα μειωθεί αμέσως και η πιτυρίδα θα είναι πολύ σύντομα απλώς μια δυσάρεστη ανάμνηση. Η ερυθρότητα στο τριχωτό της κεφαλής θα εξαφανιστεί και θα παρατηρήσετε σε χρόνο μηδέν πώς οι θύλακες των τριχών θα γίνονται όλο και πιο δυνατοί, καθώς απολαμβάνετε τα όμορφα και υγιή μαλλιά σας.

Φυσικό, Βιολογικό

inaessentials-oikogenia


 

 

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για το Βιολογικό Ανθόνερο Φασκόμηλου. Στην InaEssentials εργαζόμαστε εξαιρετικά σκληρά για να προσφέρουμε μόνο υψηλής ποιότητας, αγνά προϊόντα, χωρίς χημικά, χωρίς σιλικόνες και χωρίς πρόσθετα. Δίνουμε την αγάπη, την καρδιά και την πλήρη προσοχή μας σε όλη τη διαδικασία -από τη φύτευση οι σπόροι των βοτάνων στο ευγενικό βουλγαρικό μας έδαφος, μέσω καλλιέργειας και απόσταξης, μέχρι το τελικό προϊόν που προσφέρουμε, προσεκτικά συσκευασμένο σε ανακυκλώσιμο μπουκάλι, χωρίς επιβλαβείς ακαθαρσίες και χωρίς ζωικές
δοκιμές. Το Βιολογικό Ανθόνερο Φασκόμηλου της InaEssentials'  δημιουργείται ακριβώς έτσι -απλά και καθαρά.

Προσπαθούμε να σας παρέχουμε άμεση λύση που διαρκεί για την κατάστασή σας με ένα μόνο προϊόν, γιατί σας αξίζουν υγιή και όμορφα μαλλιά! Σας αξίζει να νιώθετε άνετα και υπέροχα! Να θυμάστε ότι η φύση μας έχει δώσει όλα όσα χρειαζόμαστε. Και είμαστε καλοί στο να το χρησιμοποιούμε - εμπιστευτείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

 

Πηγαίντε στο κατάστημα και πάρτε  ΟΛΑ τα ανθόνερα της InaEssentials ΤΩΡΑ με 20% έκπτωση με τον κωδικό "SBlog20https://inaessentials.gr/

 

Δείτε τα άλλα προϊόντα μας από τα φυτά μας, τα οποία έχουν επίσης μεγάλες θεραπευτικές ιδιότητες εδώ: https://inaessentials.gr/

Ή

👇κάνε κλίκ εδώ👇

📌 100% Επιστροφή χρημάτων - Δεν γίνονται ερωτήσεις 📝
Από το 2021 έχουμε την πολιτική «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα :)

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .