To Εκζέμα και πώς μια μητέρα κατάφερε να το  ξεπεράσουν  τα παιδιά της

To Εκζέμα και πώς μια μητέρα κατάφερε να το ξεπεράσουν τα παιδιά της

Έκζεμα...

Γεια σας, είμαι η Βεσελίνα Ραλτσέβα. Το ταξίδι μου στον κόσμο της φυσικής περιποίησης της επιδερμίδας δεν ξεκίνησε με το δικό μου παιδί, αλλά με την απεγνωσμένη έκκληση μιας άλλης μητέρας στην πόλη μου... Ως μητέρα, δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχη και να βλέπω έναν άλλο γονέα να υπομένει τέτοιο πόνο. Αυτή η καθοριστική στιγμή άναψε το πάθος μου για τις φυσικές θεραπείες, οδηγώντας με να βοηθήσω αμέτρητα παιδιά και οικογένειες να βρουν ανακούφιση και χαρά μέσα από τη θεραπευτική δύναμη του χαμομηλιού.

Μια μέρα, μια καλή φίλη ήρθε σε μένα, με τα μάτια της γεμάτα δάκρυα. Το μικρό της παιδί βασανιζόταν από σοβαρό έκζεμα και η στενοχώρια της ήταν ολοφάνερη. Ως μητέρα η ίδια, ένιωσα βαθιά την αγωνία της και ήξερα ότι έπρεπε να βοηθήσω. Είχε δοκιμάσει τα πάντα: συνταγογραφούμενες κρέμες, αλοιφές χωρίς συνταγή, ακόμη και δραστικές αλλαγές στη διατροφή. Ωστόσο, τίποτα δεν έφερε μόνιμη ανακούφιση. Το δέρμα του παιδιού ήταν φλεγμονώδες, με φαγούρα και πόνο, προκαλώντας ατελείωτες άγρυπνες νύχτες και δάκρυα.

Η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν το έκζεμα έγινε τόσο σοβαρό που το δέρμα του παιδιού αιμορραγούσε και άνοιγε , καθιστώντας την καθημερινή ζωή σχεδόν ανυπόφορη. Η μητέρα αισθανόταν απελπισμένη, απορροφημένη από ενοχές και φόβο ότι δεν θα έβρισκε ποτέ λύση. Σε μια στιγμή έμπνευσης, της πρότεινα κάτι απλό αλλά συνάμα βαθυστόχαστο: νερό χαμομηλιού. Αρχικά επιφυλακτική, συμφώνησε, απελπισμένη για οποιαδήποτε λύση.

Η θαυματουργή μεταμόρφωση...

Μετά από μια εβδομάδα επέστρεψε με μια χειροποίητη τούρτα και τα μάτια της έλαμπαν από ευγνωμοσύνη. Μου έδειξε φωτογραφίες πριν και μετά. Το νερό του χαμομηλιού έφερε τη διαφορά περισσότερο από ό,τι είχα δει εγώ η ίδια. Το αποκάλεσε «θαυματουργό νερό» και η ιστορία της εξαπλώθηκε, πυροδοτώντας ένα κύμα περιέργειας σε ολόκληρη την πόλη. Ήξερα ότι βοηθάει στο έκζεμα, αλλά δεν το είχα δει ποτέ σε ανθρώπους που έχουν μεγάλα προβλήματα με αυτό.

Αυτό ήταν συγκλονιστικό για μένα! Και αυτή η συνειδητοποίηση με χτύπησε: Το χαμομήλι μας είχε τη δύναμη να αλλάξει ζωές. Αυτό σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας αποστολής για την InaEssentials - να φέρουμε αυτή τη φυσική λύση από τα χωράφια μας σε οικογένειες παντού, μετατρέποντας την απελπισία σε ελπίδα.

Δείτε το προϊόν ΕΔΩ

Βλέποντας τη μεταμόρφωση του παιδιού της, η μητέρα έγινε μια ένθερμη υποστηρίκτρια του χαμομηλιού μας. Μοιράστηκε την ιστορία της με άλλες οικογένειες που πάλευαν με έκζεμα και σύντομα, πολλοί γονείς βίωσαν παρόμοια θαυμαστά αποτελέσματα. Βλέποντας την ευρεία επίδραση, εμπνεύστηκα να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες, διασφαλίζοντας ότι κανένα παιδί δεν θα υποφέρει άσκοπα από έκζεμα.

Το μαγικό φυτό…

ήταν στα χέρια μας όλο αυτό το διάστημα κυριολεκτικά. Η δύναμη του χαμομηλιού, ένα φυσικό θαύμα που συχνά παραλείπεται στον κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας. Αυτό ήταν κάτι περισσότερο από μια ανακάλυψη. Ήταν η απάντηση μιας οικογένειας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι. Το χαμομήλι, με τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, έγινε ο φάρος της ελπίδας μας, ενισχυμένος από τη βαθιά μας κατανόηση της βιολογικής καλλιέργειας.

Το χαμομήλι μας και τι το κάνει ξεχωριστό…

Αυτό που κάνει το νερό χαμομηλιού μας μοναδικό είναι η αγνότητά του και η σχολαστική διαδικασία που ακολουθούμε για την εκχύλιση της hydrolina. Συλλέγουμε το χαμομήλι μας από παρθένα, βιολογικά χωράφια, διασφαλίζοντας ότι κάθε σταγόνα είναι γεμάτη με τις υψηλότερης ποιότητας, καταπραϋντικές ιδιότητες. Αυτή η αφοσίωση στην ποιότητα καθιστά το νερό χαμομηλιού μας εξαιρετικά αποτελεσματικό στη θεραπεία του εκζέματος...

100% Βιολογικό ανθόνερο χαμομηλιού - Hydrolina για ΕΚΖΕΜΑ και ερεθισμένο δέρμα Βιολογικά προϊόντα Inaessentials LTD

Δείτε το προϊόν ΕΔΩ

Αλλά...

Η πραγματική δουλειά μόλις είχε αρχίσει... Είχαμε το προϊόν και ξέραμε ότι δούλευε, αλλά πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους; Ξεκινήσαμε χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Όλα ξεκίνησαν με μια απλή διαφήμιση, που δημιούργησε ο γιος μας όταν ήταν φοιτητής μάρκετινγκ. Καθώς η θετική φήμη εξαπλώθηκε, οι παραγγελίες αυξήθηκαν και η ταπεινή μας εγκατάσταση στο σπίτι εξελίχθηκε γρήγορα.

Μέχρι σήμερα, η οικογένειά μας - εγώ, ο γιος μου και οι κόρες μου - απαντά προσωπικά στα μηνύματα που λαμβάνουμε. Αυτή η προσωπική επαφή έχει καλλιεργήσει μια κοινότητα με περισσότερους από 10.000 ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι μοιράζονται τις θετικές τους εμπειρίες με τα βιολογικά μας προϊόντα.

500 000+ Πελάτες

Η εμπιστοσύνη μας στο νερό χαμομηλιού μας οδήγησε στο να προσφέρουμε μια τολμηρή υπόσχεση: πλήρη επιστροφή χρημάτων αν οι πελάτες μας δεν δουν αποτελέσματα. Αυτή η δέσμευση για απόλυτη εξυπηρέτηση έχει μεγάλη απήχηση, με πάνω από 110.000 μπουκάλια να έχουν αποσταλεί και ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό επιστροφών που μιλάει για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος μας. Το ταξίδι μας με την InaEssentials έχει από τότε αναδιαμορφώσει τις ζωές περισσότερων από 100.000 οικογενειών σε όλη την Ευρώπη, διατηρώντας παράλληλα την καρδιά και την ψυχή μιας οικογενειακής επιχείρησης. Τώρα τα προϊόντα μας είναι επιτέλους διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Αν είστε μητέρα...

βλέποντας το παιδί σας να υποφέρει από τον αμείλικτο πόνο του εκζέματος, να ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα. Το βιολογικό μας νερό χαμομηλιού έχει τη δυνατότητα να φέρει ανακούφιση και επούλωση. Δοκιμάστε το σήμερα και γίνετε μάρτυρες της μεταμόρφωσης για τον εαυτό σας. Γίνετε μέλος της κοινότητας των γονέων που έχουν ανακαλύψει τη δύναμη της φυσικής θεραπείας και χαρίστε στο παιδί σας το δώρο ενός υγιούς δέρματος χωρίς έκζεμα.

Θέλετε να το δοκιμάσετε ;

 

 Θα λάβετε επίσης έναν κωδικό προσφοράς για έκπτωση 20% για την πρώτη σας παραγγελία, ο οποίος είναι: ina20. Κάντε κλικ  EΔΩ  και ξεκινήστε το ταξίδι !Έczema RoutINA™ - λύση που διαρκεί για Έκζεμα και Ερεθισμούς του δέρματος Cosmetics InaEssentials Ελλαδα

Δουλέψαμε ακούραστα για να διατηρήσουμε τη λύση μας προσιτή, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν. Η αυξανόμενη ζήτηση και το κόστος σημαίνουν ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε αυτές τις τιμές για πάντα. Αν είστε έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας ή στη ζωή του παιδιού σας, η ώρα είναι τώρα. Ξεκινήσαμε με αυτόν τον τρόπο σκέψης για την επιχείρησή μας και θα τον ακολουθήσουμε σε όλη τη διαδρομή.

Η Ιστοσελίδα μας : inaessentials.gr

👇Kάνετε Κλικ στο κουμπί παρακάτω για να δείτε όλα τα προϊόντα   👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Μέσω αυτών των πράξεων καλοσύνης και υποστήριξης της κοινότητας, η InaEssentials συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη και την ανθρωπιστική βοήθεια. Κάθε δωρεά μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας , την αφοσίωσή  στο να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων γύρω μας. Καθώς προχωράμε μπροστά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να διαδώσουμε την ελπίδα, τη αυτοφροντίδα και την ευεξία, όχι μόνο μέσω των προϊόντων μας αλλά και μέσω των πράξεών μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς πελάτες μας, χωρίς τους οποίους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Είστε όλοι μέρος αυτών των δωρεών και εκτιμούμε την υποστήριξή σας. Χάρη σε εσάς, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές τους. Κάθε αγορά που πραγματοποιείτε συμβάλλει σε αυτόν τον σκοπό. Σας ευχαριστούμε, αγαπητή οικογένεια  της Ina!