Τα θεραπευτικά βιολογικά καλλυντικά που βοήθησαν χιλιάδες στην Ευρώπη

Τα θεραπευτικά βιολογικά καλλυντικά που βοήθησαν χιλιάδες στην Ευρώπη

Τι σχεδιάζουμε για το 2021 Διαβάζετε Τα θεραπευτικά βιολογικά καλλυντικά που βοήθησαν χιλιάδες στην Ευρώπη 5 λεπτά Next Λεβάντα: Το έλαιο που θα σας απαλλάξει από την πιτυρίδα και τα λιπαρά μαλλιά

Η Ina Trade είναι μια μικρή οικογενειακή εταιρεία που ασχολείται με τη βιολογική γεωργία εδώ και 20 χρόνια.Το 2000 εγώ και ο σύζυγός μου κάναμε και το πρώτο βήμα προς την εκπλήρωση του ονείρου μας. Η εταιρεία ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας αρκετές φορές. Έπρεπε επίσης να φροντίσω τα τρία μικρά μου παιδιά. Ωστόσο, η επιμονή ολόκληρης της οικογένειάς μου έχει αποδώσει.

Μετά από 20 χρόνια επιτυχίας και αποτυχίας, xάρη στις κοινές μας προσπάθειες, το μικρό οικογενειακό μας έργο ῾Inaessentials῾το οποίο ξεκίνησε το 2019 έγινε αναγνωρισμένη μάρκα σε 15 ευρωπαϊκές χώρες μέσα σε 2 χρόνια. Χαίρομαι που μπορώ να σας φέρω πιο κοντά στην ιστορία της εταιρείας μας και να σας πω πώς η οικογένειά μου κατάφερε να βοηθήσει πάνω από 200.000 πελάτες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Για πολλά χρόνια καλλιεργούσαμε τις τριανταφυλλιές και την λεβάντα  μόνο για εξαγωγή. Στο πρώτο μας αποστακτήριο παράγαμε μόνο μερικά μπουκάλια λεβαντόνερο και ροδόνερο για προσωπική χρήση και για  κοντινούς. Οι φίλοι μας που χρησιμοποίησαν το ανθόνερο έμειναν έκπληκτοι από την επίδραση του και συχνά μας συμβούλευαν να λέμε και σε άλλους για αυτά τα προϊόντα.

Μετά από μήνες θετικα σχόλια, ήρθε η ιδέα για την Inaessentials. Αποφασίσαμε όχι μόνο να καλλιεργούμε τα φυτά, αλλά και να αναπτύξουμε τη δική μας μάρκα για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά. Προέκυψε το ερώτημα ῾πώς να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερα άτομα῾; . Ο γιος μας έχει πλέον ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Μεγάλη Βρετανία και δημιούργησε την πρώτη ιστοσελίδα  Inaessentials στο Λονδίνο τους τελευταίους μήνες. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μια απλή διαφήμιση στο Facebook.


Οργανικό ανθόνερο λεβάντας -Hydrolina κατά της ΑΚΜΗΣ (150ml) Βιολογικά προϊόντα Inaessentials LTD

Δείτε το προϊόν ΕΔΩ

Hydrolina Λεβάντα για την Ακμή -Αγοράστε 2 ,Πάρτε 1 δώρο InaEssentials Ελλαδα

Μετά από ένα μήνα, η πρώτη μας διαφήμιση είχε περισσότερες από 20 θετικές κριτικές. Μετά από περαιτέρω ενεργοποιημένες διαφημίσεις, το αποτέλεσμα βελτιώνοταν όλο και περισσότερο. Χάρη στο Facebook καταφέραμε να δείξουμε τα ανθόνερα μας σε χιλιάδες ανθρώπους και να τους πείσουμε για τη δύναμη των βιολογικών προϊόντων μας.

Στα τέλη του 2019 αναπτύξαμε ένα άλλο προϊόν, το χρυσόξυλο, το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Το νερό χρυσόξυλου είναι ένα βιολογικό φυσικό φάρμακο για στοματική φροντίδα.

Χιλιάδες πελάτες έχουν επικοινωνήσει μαζί μας προσωπικά για να μοιραστούν τις θετικές τους εμπειρίες. Το νερό χρυσόξυλου βοηθά στην καταπολέμηση της φλεγμονής των ούλων και της κακής αναπνοής. Στη συνέχεια, αναπτύχθηκαν και άλλα προϊόντα, όπως το ανθόνερο χαμομηλιού για έκζεμα, το οποίο είναι πολύ καλό και για ροδόχρους νόσο. 

Σήμερα ασχολούμαστε κυρίως με την έρευνα και ανάπτυξη νέων βιολογικών προϊόντων. Η οικογένειά μου πάντα ονειρευόταν να ξεκινήσει μια επιτυχημένη μικρή επιχείρηση. Αλλά δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τόσους πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικές χώρες με τη μικρή μας ιδέα. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους πελάτες μας για αυτό. Χωρίς εσάς, η Inaessentials θα ήταν ένα μικρό έργο και όχι αυτό που είναι σήμερα.


Κάθε ένας από τους πελάτες μας είναι μοναδικός και μαθαίνουμε κάτι νέο από τον καθένα . Μας εξέπληξε το γεγονός ότι οι πελάτες από διαφορετικές χώρες προτιμούν διαφορετικά προϊόντα. Σε ορισμένες χώρες το ανθόνερό λεβάντας είναι πολύ δημοφιλές, σε άλλες το ροδόνερο  ή το μελισσόχορτο είναι σε μεγαλύτερη εκτίμηση.

Οργανικό ανθόνερο λεβάντας -Hydrolina κατά της ΑΚΜΗΣ Βιολογικά προϊόντα Inaessentials LTD
Βιολογικό ροδόνερο για ΞΗΡΟ και ταλαιπωρημένο δέρμα Βιολογικά προϊόντα Inaessentials LTD
*ΚΡΥΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* Βιολογικό ανθόνερο μελισσόχορτου - Hydrolina για εγκαύματα δέρματος Βιολογικά προϊόντα Inaessentials LTD

Καθώς το πελατολόγιο επεκτείνεται, το ίδιο ισχύει και για την ευθύνη μας. Προσπαθούμε συνεχώς  να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες είναι πολύ σημαντική για εμάς και γι 'αυτό όλα τα μηνύματα και ταe-mail απαντώνται προσωπικά.


ΠΩΣ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ

Ο γιος μου Βασίλης και η μικρότερη κόρη μου Έλενα μιλούν αγγλικά. Ασχολούνται με την εξυπηρέτηση πελατών στη Βουλγαρία και τη Μεγάλη Βρετανία. Η μεγαλύτερη κόρη μου Μαρία σπούδασε στη Γερμανία και μιλάει γερμανικά. Είναι υπεύθυνη για τη Γερμανία και την Αυστρία. Ο σύζυγός μου φροντίζει  με πολύ αγάπη τα χωράφια μας. Εγώ φροντίζω τη διοίκηση και την παραγωγή. Μαζί ως ομάδα, εργαζόμαστε καθημερινά για να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους και ικανοποιημένους. Ως αντάλλαγμα, λαμβάνουμε θετική ενέργεια κάθε μέρα από όλα τα μηνύματα, σχόλια και τηλεφωνήματα από τους πελάτες μας.

Η ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ 

Δεν θεωρούμε δεδομένα όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε και να βοηθάμε τους άλλους. Τα περισσότερα φυτά λεβάντας μας κόβονται ακόμη με το χέρι. Το άγριο χρυσόξυλο και η τσουκνίδα συλλέγονται επίσης με το χέρι. Δίνουμε δουλεία σε περισσότερες από 30 οικογένειες μειονοτήτων στη Βουλγαρία. Απασχολούμε περισσότερα από 100 άτομα για τη συγκομιδή τριαντάφυλλου. Έχουμε δωρίσει πάνω από 2000 απολυμαντικά από την αρχή της πανδημίας. Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, για τα γενέθλια της Inaessentials, μοιραζόμαστε  1.000 δωρεάν προϊόντα  στους πιο πιστούς πελάτες μας.

Οι απόψεις και οι ιδέες των πελατών μας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Λαμβάνουμε συνεχώς νέες προτάσεις και επί του παρόντος εργαζόμαστε για την πραγματοποίηση των πέντε πιο κοινών επιθυμιών των πελατών μας.

Προσφέρουμε πάντα εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν δεν επιτύχετε κανένα αποτέλεσμα με τα προϊόντα μας μετά από τουλάχιστον 14 ημέρες χρήσης, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα για το προϊόν.


Βρείτε την καλύτερη προσφορά για αυτό το προϊον ΕΔΩ

Ο Βασίλης και η HYDROLINA
Η ιστοσελίδα μας: inaessentials.gr

👇 Πάτα εδώ για να δεις όλα τα προϊόντα μας👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Μέσω αυτών των πράξεων καλοσύνης και υποστήριξης της κοινότητας, η InaEssentials συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη και την ανθρωπιστική βοήθεια. Κάθε δωρεά μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας , την αφοσίωσή  στο να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων γύρω μας. Καθώς προχωράμε μπροστά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να διαδώσουμε την ελπίδα, τη αυτοφροντίδα και την ευεξία, όχι μόνο μέσω των προϊόντων μας αλλά και μέσω των πράξεών μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς πελάτες μας, χωρίς τους οποίους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Είστε όλοι μέρος αυτών των δωρεών και εκτιμούμε την υποστήριξή σας. Χάρη σε εσάς, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές τους. Κάθε αγορά που πραγματοποιείτε συμβάλλει σε αυτόν τον σκοπό. Σας ευχαριστούμε, αγαπητή οικογένεια  της Ina!