Vasil και Mariya Ralchevi

Η απάντηση της φύσης για την ΑΚΜΗ: Οργανικό Ανθόνερο Λεβάντας Hydrolina

Ως μητέρα και επιχειρηματίας, κατανοώ τη σημασία της χρήσης φυσικών προϊόντων τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου. Γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένη να σας μιλήσω για το Λεβαντόνερο Hydrolina που παράγουμε από τα δικά μας βιολογικά χωράφια. Πρόκειται για ένα προϊόν που έχει βοηθήσει περισσότερους από 200.000 ανθρώπους στην Ευρώπη.

Οργανικό Λεβαντόνερο Hydrolina στα χωράφια λεβάντας

Η ανακάλυψη μας για την ακμή

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς ανακαλύψαμε την απίστευτη δύναμη του βιολογικού νερού λεβάντας για την καταπολέμηση της ρίζας της ακμής. Με περισσότερα από 30.000 επιτυχημένα παραδείγματα, το βιολογικό μας νερό λεβάντας αποδείχθηκε μια καινοτομία για όσους πολεμούν με εφηβική ακμή και ακμή γενικά. Ωστόσο, τα μεγάλα πράγματα συμβαίνουν με μικρές ιστορίες. Ξεκινήσαμε την παραγωγή λεβάντας το 2001, αλλά το 2016, μια φίλη μου είπε ότι "σώσαμε τη ζωή της κόρης της", καθώς χρησιμοποίησε το νερό λεβάντας μας και καθάρισε το πρόσωπό της. Αυτό ήταν όταν ξεκινήσαμε να παράγουμε το ανθόνερο και δημιουργήσαμε την "InaEssentials".

Η οικογένεια Ralchevi κρατά Hydrolina

Η δύναμη της λεβάντας

Η λεβάντα, μια φυτική ποικιλία που είναι κατά κόσμον διαδεδομένη στην περιοχή μας, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τις καταπραϋντικές και αντισηπτικές της ιδιότητες. Το βιολογικό μας νερό λεβάντας προέρχεται από τα καλύτερα χωράφια λεβάντας που συλλέγονται με το χέρι και δημιουργείται ειδικά για να αντιμετωπίζει την ακμή και να βελτιώνει την υγεία του δέρματος.

Η επιστήμη πίσω από την αποτελεσματικότητα του βιολογικού μας νερού λεβάντας κατά της ακμής βρίσκεται στην πλούσια σύνθεσή του σε αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακές ενώσεις. Αυτές οι ιδιότητες δρουν συνεργατικά για να μειώσουν τον ερυθρότητα, να ηρεμήσουν το ερεθισμένο δέρμα και να επιτεθούν στα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Οι κλινικές δοκιμές μας υποστηρίζουν αυτά τα ευρήματα, καθώς περισσότεροι από 90% των συμμετεχόντων εμπειρίστηκαν βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος και σημαντική μείωση των συμπτωμάτων της ακμής μετά από μόλις 4 εβδομάδες χρήσης του βιολογικού μας νερού λεβάντας.

Κοπέλα με Hydrolina λεβάντας

Το ταξίδι μας

Η έναρξη μιας επιχείρησης δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά με την υποστήριξη του συζύγου μου και των 3 παιδιών μας, δημιουργήσαμε μια εταιρεία που εκφράζει το πάθος μας για τη φυσική ομορφιά. Η οικογένειά μας εργάζεται μαζί για να καλλιεργεί τα καλύτερα βιολογικά συστατικά και είμαστε περήφανοι που φέρνουμε τα οφέλη της φύσης απευθείας σε εσάς. Για να το κάνουμε αυτό, δημιουργήσαμε το δικό μας ιστοχώρο και εξάγουμε τα προϊόντα μας σε κάθε ευρωπαϊκή αγορά.

Veselina Ralcheva στην παραγωγή

Το κλειδί είναι στην ποιότητα

Στην InaEssentials, πιστεύουμε στη χρήση μόνο των καλύτερων συστατικών και το βιολογικό μας νερό λεβάντας δεν αποτελεί εξαίρεση. Χρησιμοποιούμε μια βιοδυναμική προσέγγιση στη γεωργία και θεραπεύουμε τα χωράφια μας με αφέψημα από τσουκνίδα, που συλλέγεται στην πανσέληνο, για να διατηρήσουμε τη δραστικότητα και την αποτελεσματικότητα της λεβάντας μας.

Παραγωγή νερού τσουκνίδας

Προσωπική πινελιά

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και προσωπική πινελιά και γι' αυτό απαντάμε μόνοι μας σε όλα τα μηνύματα στο Facebook και στο Instagram. Με πώληση άνω των 110.000 τεμαχίων έχουμε μόνο 164 επιστροφές! Είμαστε περήφανοι για το προϊόν μας και τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων.

Ralchevi στο εργοστάσιο

"Φέρτε τις λύσεις της Φύσης στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας"

Το βιολογικό μας νερό λεβάντας είναι εύκολο στη χρήση, απλά απλώστε το σε ένα βαμβάκι και εφαρμόστε στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ (πριν τον ύπνο) για καλύτερα αποτελέσματα και απολαύστε πιο καθαρό και υγιές δέρμα σε χρόνο μηδέν. Είτε παλεύετε με την ακμή είτε απλά θέλετε να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας, το βιολογικό μας νερό λεβάντας είναι η τέλεια λύση.

Για να πιστέψεις πρέπει να δοκιμάσεις

Πιστέυουμε στο προϊόν μας και θέλουμε και εσύ να πιστέψεις. Γι`αυτο προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ  το προϊόν. Ως οικογενειακή επωνυμία, δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.
Ο Βασίλης και η HYDROLINA
Δοκίμασε το Βιολογικό ανθόνερο λεβάντας μας κατά της ακμής. Χρησιμοποιήσε τον κωδικό: ina20 για 20% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία.

Η ιστοσελίδα μας: inaessentials.gr

👇 Πάτα εδώ για να δεις όλα τα προϊόντα μας👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .