ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ)

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ)



Ναι! Αποδείχθηκε ότι η λύση για πολλά από τα προβλήματα μας έγκειται στα οφέλη της φύσης και όχι σε ακριβά προϊόντα, γεμάτα με χημικές και βλαβερές ουσίες! Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ένα φυτό κρύβει τόσα οφέλη και κάνει σκόνη τα πιο ακριβά και "πολυτελή" καλλυντικά. Λογικό είναι, ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Λοιπόν, αυτός είναι ακριβώς ο στόχος μας - να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αποτελεσματικό από τη θεραπευτική δύναμη της φύσης.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ; 

Ο Νικολαί Ράλτσεβ και η Βεσελίνα Ράλτσεβα  είναι ενα ζευγάρι που ξεκίνησε τη βιολογική γεωργία το 2001. Κάτι που φαινόταν αδύνατο τότε. Παρά τα πολλά εμπόδια μέσα σε όλα αυτα τα χρόνια, δεν τα παρατήρησαν και συνέχισαν να αναπτύσσονται  βήμα- βήμα, καθοδηγούμενοι από τη φιλοσοφία των αγνών τροφίμων και προϊόντων χωρίς χημικά. Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, μαζί με τα τρία παιδιά τους, καλλιεργούν περισσότερα από 500 εκτάρια βιολογικών φυτειών στην περιοχή του Παναγκιουριστε Βουλγαρίας. Το 2019 η  Βεσελίνα βραβεύτηκε με το βραβείο «Παραγωγός Βιολογικών προϊόντων της Χρονιάς». Ο γιος τους, Βασίλ Ράλτσεβ, ο οποίος σπούδασε " Διοικηση γεωργικων επιχειρησεων"  στην Αγγλία, επιστρέφει και εφαρμόζει  στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Inaessentials ό, τι έμαθε. Όλη η οικογένεια ασχολείται με την επιχείρηση προκειμένου να προσφέρει τα καλύτερα και αγνά προϊόντα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, ενώ ο κύριος στόχος είναι ο ευτυχισμένος πελάτης - μια στρατηγική πίσω από την επιτυχία της Inaessentials.


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ; 

Αφού το ανθόνερο λεβάντας μας είχε τέτοια επιτυχία στην καταπολέμηση της ακμής - πωλήθηκαν πάνω από 40.000 μπουκάλια με λιγότερες από 50 επιστροφές χρημάτων / Η Inaessentials προσφέρει αποζημίωση σε δυσαρεστημένους πελάτες / - Η Βεσελίνα αποφασίζει να επικεντρωθεί σε ένα άλλο πρόβλημα - νοσήματα της στοματικής κοιλότητας / ούλα που αιμορραγούν , κακή αναπνοή, άφθες κ.λπ. Έτσι ανακαλύπτεται το νερό χρυσοξύλου, το οποίο προκαλεί επίσης μεγάλο ενθουσιασμό στους πελάτες. Είμαστε περήφανοι και για τα άλλα προϊόντα μας, τα οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση λιγότερο αποτελεσματικά - ροδόνερο, ανθόνερο χαμομηλίου  και ανθόνερο μελισσοχόρτου.

Και επειδή λαμβάνουμε συνεχώς ερωτήσεις σχετικά με τα οφέλη και τις χρήσεις τους, αποφασίσαμε να συνθέσουμε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για κάθε προϊόν εδώ:

Οργανικό ανθόνερο λεβάντας

Το πιο επιτυχημένο προϊόν μας με περισσότερους από 12 χιλιάδες τακτικούς πελάτες που παραγγέλνουν κάθε μήνα.Λαμβάνουμε συνέχεια μηνύματα από πελάτες πως έχουμε αλλάξει την ζωή τους . Ένα εξαιρετικό μέσο για την καταπολέμηση της ακμής, τον καθαρισμό του προσώπου και τη βελτίωση της επιδερμίδας, που προέρχεται απευθείας από τους κήπους λεβάντας. Ο βιολογικός τρόπος καλλιέργειας σε μια ορεινή περιοχή βοηθά στη διατήρηση των θεραπευτικών ιδιοτήτων του αρωματικού φυτού.

Χρήση: Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε το πρόσωπο και το σώμα πρωί και βράδυ, μουλιάζοντας έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και απλώνοντας απευθείας στο δέρμα. Εάν το δέρμα έχει τάση λιπαρότητας, μπορεί να χρησιμοποιείται συχνότερα.

Οφέλη:

  • Με την αντιβακτηριακή του δράση, το ανθόνερο λεβάντας βοηθά στην αντιμετώπιση της ΑΚΜΗΣ και αποτρέπει την επανεμφάνιση της.
  • Καθαρίζει βαθιά τους πόρους και αντιμετωπίζει  τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα 
  • Βελτιώνει και εξομαλύνει την χροιά του δέρματος
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του μακιγιάζ ως εντελώς φυσικό και αβλαβές υποκατάστατο του  θερμικού / μικκυλικού νερού.
  • Καταπραΰνει και αναζωογονεί το ερεθισμένο δέρμα και απομακρύνει τα εξανθήματα και τα σπυράκια
  • Έχει χαλαρωτική και τονωτική δράση, η οποία συμβάλλει στον καλό ύπνο

Οργανικό ανθόνερο λεβάντας -200ml

€9,98

οργανικό νερό χρυσοξύλου

Ένα προϊόν που εμείς σαν οικογένεια χρησιμοποιούμε καθημερινά και επίσης έχει βοηθήσει πολλούς φίλους μας. Το ανθόνερο παρασκευάζεται με έναν φυσικό τρόπο, το όποιο το καθιστά  ένα ανεκτίμητο θεραπευτικό δώρο από τη φύση - χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες και ούτε ένας δυσαρεστημένος. Και το καλύτερο από όλα, σε αντίθεση με το σπιτικό αφέψημα, αυτό το νερό έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δεν λεκιάζει τα δόντια.

 

Χρήση:Ο κύριος σκοπός του ανθόνερου χρυσόξυλου είναι η πρόληψη των στοματικών νοσημάτων . Γεμίστε ένα καπάκι και και κάντε στοματοπλύσεις για περίπου 30 δευτερόλεπτα (πρωί και βράδυ).Έχει αντιμυκητιακή δράση και μπορεί να εφαρμόζεται τοπικά με βαμβάκι σε προβληματικά σημεία του σώματος.

Οφέλη:

  • Έχει απίστευτο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της φλεγμονής των ούλων  και την περιοδοντίτιδα, σταματά την αιμορραγία, τα ούλα σφίγγουν και αποκτούν το φυσιολογικό ροζ χρώμα τους
  • Εξαλείφει τα βακτήρια που προκαλούν σήψη και αντιμετωπίζει τις άφθες και τον έρπητα πολύ γρήγορα
  • Βοηθά τον πονόλαιμο - κάντε γαργάρα με το νερό χρυσόξυλου αφού νιώσετε στα πρώτα σημάδια φλεγμονής
  • Ενάντια στους μύκητες και τα βακτήρια - χρησιμοποιείται κυρίως για τους μύκητες των ποδιών - για το σκοπό αυτό βάζουμε 40 - 50 ml από το προϊόν σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και μουλιάζουμε τα πόδια
  • / με βάση τα σχόλια των πελατών / Βοηθά στην σμηγματορροϊκή δερματίτιδα

100% οργανικό νερό χρυσοξύλου (200ml) για άφθες και κακή αναπνοή

€9,98

Βιολογικό ροδόνερο για ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα

Η χρήση του ροδόνερου χρονολογείται από την αρχαία Αίγυπτο, όταν η Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε για να διατηρήσει την ομορφιά της όσο μπορεί περισσότερο. Ίσως η πιο πολύτιμη λειτουργία του οργανικού ροδόνερου είναι η ιδιότητα αναγέννησης των δερματικών κυττάρων, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την καταπολέμηση του ξηρού και εξαντλημένου δέρματος. Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας pH , ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη.Όλα αυτά το καθιστούν μια τέλεια πινελιά στην καθημερινή περιποίηση δέρματος.

 

Χρήση: Χρησιμοποιήστε το ροδόνερο με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και απλώστε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό (τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα). Για χρήση στα μαλλιά ψεκάζετε μια φορά την ημέρα. . 

  • Οφέλη:
  • Καθαρίζει, ενυδατώνει και τονώνει. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών.
  • Έχει αντιφλεγμονώδης δράση, αποτρέπει την εμφάνιση της ακμής.
  • Επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης του δέρματος, διεγείρει την αναγέννηση των επιδερμικών κυττάρων.
  • Θρέφει με σημαντικά συστατικά τα μαλλιά και αν χρησιμοποιείται καθημερινά, χαρίζει μια φυσική λάμψη.
  • Αρωματοθεραπεία: Το υπέροχο άρωμα ανεβάζει το πνεύμα και εναρμονίζει το μυαλό. Έχει τονωτική  και αποκαταστατική  επίδραση στο δέρμα, και επίσης αυξάνει τη ρομαντική διάθεση. Χρησιμοποιήστε το στη μπανιέρα  για να ανακουφιστείτε από το άγχος ή ψεκάστε το δωμάτιο, τα σεντόνια και τα ρούχα σας.


Βιολογικό ροδόνερο για ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα 200 ml.

€9,98

Βιολογικό ανθόνερο μελισσόχορτου για εγκαύματα δέρματος

Όποιος το δοκιμάσει γίνεται αγαπημένο του. Είναι το κρυφό μας όπλο για την αντιμετώπιση όλων των τύπων εγκαυμάτων και δερματίτιδας, ειδικά σε ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα. Έχει χαλαρωτική και ενυδατική δράση, το οποίο το καθιστά ιδανικό μέσο για να χαλαρώσετε το μυαλό και το σώμα από το  άγχος και την κόπωση.

 

Χρήση: Χρησιμοποιήστε καθημερινά για να καθαρίσετε το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Είναι επίσης κατάλληλο για ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Περάστε με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ ή εφαρμόστε με τα δάχτυλά σας ως τονωτικό. Χρησιμοποιήστε το  στο μπάνιο για να ξυπνήσετε τις αισθήσεις, να διώξετε το άγχος ή να ψεκάσετε το δωμάτιο, τα σεντόνια και τα ρούχα σας.

   Οφέλη

  • Μειώνει τα εγκαύματα έως και 60%,  ιδανικό να το έχετε μαζί στις διακοπές στη θάλασσα ή στο βουνό.
  • Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος με δερματίτιδα, φλεγμονή και αλλεργίες.
  • Έχει αναισθητική, αντιβακτηριακή, αντιική, αντιοξειδωτική, και ηρεμιστική δράση.
  • Το αναζωογονητικό άρωμα ξυπνά το πνεύμα και εναρμονίζει το μυαλό. Έχει τονωτική και αποκαταστατική δράση, και επίσης αυξάνει τη ρομαντική διάθεση.
  • Κομπρέσες με νερό μελισσόχορτου βοηθούν στις λειχήνες, την ερυθρότητα του δέρματος, το πρήξιμο.
  • Αρωματοθεραπεία -  βοηθά σε κατάσταση σοκ, νευρική διαταραχή, κατάθλιψη και αϋπνία. Ενισχύει τον εγκέφαλο και τα νεύρα. Κατάλληλο για τριβή μετά το μπάνιο.

Βιολογικό ανθόνερο μελισσόχορτου για εγκαύματα δέρματος 200 ml

€9,98

Βιολογικό ανθόνερο χαμομηλιού για έκζεμα και ερεθισμένο δέρμα

Το μοναδικό πράγμα για το βιολογικό μας ανθόνερο από ρωμαϊκό χαμομήλι είναι ότι σε αντίθεση με τα υδρολύματα , τα οποία είναι ένα «υπολειπόμενο» προϊόν μετά την εξαγωγή των αιθέριων ελαίων, το ανθόνερο από το ρωμαϊκό χαμομήλι από την «Inaessentials» είναι ένα πρωτογενές απόσταγμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αιθέριο έλαιο, αυτά τα ανθόνερα χρησιμοποιούνται συχνά στη δημιουργία καλλυντικών προϊόντων σώματος και θεραπευτικών φυτικών παρασκευασμάτων.

Χρήση: :Ο κύριος σκοπός του νερού χαμομηλιού είναι η αντιμετώπιση του εκζέματος, εξανθημάτων, πληγών  και δερματίτιδας. Ποτίστε με το νερό έναν απλό δίσκο ντεμακιγιάζ και εφαρμόστε στην  πληγείσα περιοχή του σώματος και, στη συνέχεια, περιμένετε να απορροφηθεί. Σε αντίθεση με όλους τους τύπους κρεμών και χημικών ουσιών, το νερό χαμομηλιού καθαρίζει με φυσικό τρόπο και καταστρέφει τους μικροοργανισμούς που είναι υπεύθυνοι για την εμφάνιση του εκζέματος.

        Οφέλη

  • Έχει αντιφλεγμονώδη δράση - σύμφωνα με έρευνες, η τοπική εφαρμογή χαμομηλιού σε έκζεμα μπορεί να έχει το 60% της αποτελεσματικότητας μιας κρέμας με 0,25% υδροκορτιζόνης
  • Καταπραΰνει και ανακουφίζει από τον πόνο 
  •  Χαρίζει λάμψη και φωτεινές ανταύγειες στα ξανθά και ανοιχτόχρωμα μαλλιά
  • Ηρεμεί τις αλλεργικές αντιδράσεις 
  • Κατάλληλο για την ευαίσθητη περιοχή 
  • Καθαρίζει, ενυδατώνει και τονώνει.Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών

100% Βιολογικό ανθόνερο χαμομηλιού για έκζεμα και ερεθισμένο δέρμα (200 ml)

€9,98






     ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ;


  • Πέρα από την πιστή τήρηση βιολογικών προδιαγραφών, σπάνια τολμούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμη και βιολογικά φάρμακα  - αντιμετωπίζουμε τα χωράφια μας κυρίως με διαφορετικούς τύπους φυτικών αφέψημα σύμφωνα με την βιοδυναμική γεωργία. Η απόδοση μας είναι πολύ χαμηλότερη από την κανονική, αλλά η ποιότητα είναι ασύγκριτη.
  •  Το  2019 η Βεσελίνα  κέρδισε το βραβείο Βιοπαραγωγού της Χρονιάς - μια άλλη αναγνώριση για τις προσπάθειες και το αδάμαστο πνεύμα της και ολόκληρης της οικογένειας. Όλη η επιχείρηση συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από "τη θεραπευτική δύναμη της φύσης, που αξιοποιείται για την επίλυση των προβλημάτων των ανθρώπων, σε αντιπαράθεση με τα μαζικά προϊόντα γεμάτα χημικά και πρόσθετα."
  •  Προσφέρουμε κάτι νέο στην και αξιόπιστο - εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος, χωρίς καν να χρειαστεί να επιστρέψει τα προϊόντα. Ο εξαιρετικά μικρός αριθμός τέτοιων περιπτώσεων μιλά πολλά για την ποιότητα και τα οφέλη των ανθόνερων και μας. Στόχος μας είναι ο πελάτης να είναι πάντα ικανοποιημένος, ακόμα και όταν δεν είναι.
  • Όλη η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στους πελάτες και τις ανάγκες τους. Παρά τον τεράστιο αριθμό τους, προσπαθούμε να κάνουμε όλους να νιώθουν ξεχωριστοί - όχι επειδή έτσι πρέπει , αλλά επειδή είναι πραγματικά ο καθένας με τις ανάγκες του είναι ξεχωριστός. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε άμεσα, να είμαστε ευγενικοί και είμαστε πάντα εκεί για να τους βοηθήσουμε  τους πελάτες με οτιδήποτε, και όταν υπάρχουν προβλήματα, κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να λύσουμε το πρόβλημα και να επανορθώσουμε. Γνωρίζοντας ότι έχουμε βοηθήσει κάποιον είναι πιο πολύτιμο για μας από οποιοδήποτε κέρδος και συνεχίζουμε να το αποδεικνύουμε. Το βλέπουμε σαν έναν αθλητικό διαγωνισμό, ΑΛΛΑ με την τεράστια διαφορά ότι παίζουμε στην ίδια ομάδα με τους πελάτες και το αποτέλεσμα καθορίζεται όχι από τα χρήματα που κερδίστηκαν, αλλά από τον αριθμό των ατόμων που έχουμε βοηθήσει.

Εμπιστευτείτε μας και υποσχόμαστε να μην σας απογοητεύσουμε!

Πρώτη φορά ακούς για εμάς ; Καλως Ήρθες στην οικογένεια  Inaessentials 😊 Θα θέλαμε να σε καλωσορίσουμε στην ιστοσελίδα μας  inaessentials.gr  , προσφέροντας σου 15% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία με τον κωδικό new15

Όλα τα βιολογικά προϊόντα της  Inaessentials μπορείτε να δείτε : ΕΔΩ 

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .