Το νερό χρυσόξυλου: Η φυσική λύση για ούλα που αιμορραγούν , τερηδόνα, άφθες και κακή αναπνοή

Το νερό άγριου χρυσόξυλου: Η φυσική λύση για ούλα που αιμορραγούν, τερηδόνα, άφθες και κακή αναπνοή

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ) Διαβάζετε Το νερό άγριου χρυσόξυλου: Η φυσική λύση για ούλα που αιμορραγούν, τερηδόνα, άφθες και κακή αναπνοή 3 λεπτά Next Τι σχεδιάζουμε για το 2021

INAESSENTIALS

Είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τη βιολογική γεωργία στη Βουλγαρία από το 2000. Τότε ο σύζυγός μου και εγώ ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στη βιολογική γεωργία ως ερασιτέχνες και δεν ξέραμε πολλά, αλλά είχαμε ένα όραμα και μια ισχυρή πεποίθηση ότι αυτό που κάνουμε θα μας βγάλει σε καλό δρόμο. Βρεθήκαμε πολλές φορές κοντά στα όρια της χρεοκοπίας και συναντήσαμε πολλά εμπόδια και δυσκολίες. Σήμερα όμως απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα χρόνων συνέπειας και σκληρής δουλειάς και με τη βοήθεια των 3 παιδιών μας, επιτέλους προσφέρουμε τα προϊόντα μας στους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας InaEssentials.

Η ιστορία...

Τον Φεβρουάριο του 2019 δημοσιεύσαμε την πρώτη μας διαφήμιση για ανθόνερο λεβάντας στη σελίδα μας στο Facebook  χωρίς καμία προσδοκία. Ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα άρχισαν να έρχονται τα θετικά σχόλια. Χάρη στα καταπληκτικά σχόλια, περισσότεροι πελάτες πίστεψαν σε εμάς και μας έδωσαν μια ευκαιρία. Αυτό το προϊόν το οποίο είναι πλέον πολύ γνωστό με τις ιδιότητες του κατά της ακμής, μας οδήγησε σε περισσότερες από 16 αγορές της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Χάρη στην επιτυχία αυτού του προϊόντος καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα νέο εκπληκτικό προϊόν: Το νερό άγριου χρυσόξυλου για ασθένειες των ούλων και της στοματικής κοιλότητας

Δείτε το προϊόν εδώ

Το νερό άγριου χρυσόξυλου

Χάρη στο τεράστιο ενδιαφέρον για το brand μας λόγω της επιτυχίας του ανθόνερου λεβάντας μας, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα κεφάλαιο και ευτυχώς, γιατί ακριβώς εκείνη την περίοδο λάβαμε τη συμβουλή να παρασκευάσουμε νερό άγριου χρυσόξυλου. Είμαστε ο μόνοι στον κόσμο που παράγουμε αυτό το προϊόν. Το μάζεμα του φυτού είναι εξαιρετικά δύσκολη δουλεία. Συλλέγεται μόνο στο χέρι και φυτρώνει σε συγκεκριμένες περιοχές. Ωστόσο, χάρη στην κοινωνική μας πολιτική έχουμε την τόσο αναγκαία βοήθεια. Περισσότερες από 40 οικογένειες  ένωσαν τις δυνάμεις με τον γιο μου τον Βάσιλη και τον σύζηγο μου Νικόλα και έτσι καταφέραμε να συλλέξουμε και να αποστάξουμε τα φύλλα του χρυσόξυλου.

Εκείνη τη περίοδο ο Βασίλης είχε αιμορραγία στα  ούλα. Από την πρώτη εβδομάδα που χρησιμοποίησε το νερό, ένιωσε καλύτερα και μια εβδομάδα αργότερα δεν υπήρχε κανένα σημάδι αιμορραγίας. Στη συνέχεια δώσαμε το νερό σε άλλους γνωστούς και φίλους οι οποίοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι.Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη να το λανσάρουμε.

Το μπαμ 

Με τα πολλά: παρασκευάσαμε το νερό χρυσόξυλου μας τον Νοέμβριο του 2020 και μάλιστα αρκετές ποσότητες για όλες τις αγορές για 1 χρόνο μπροστά. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ότι όλο το απόθεμα εξαντλήθηκε σε 2 μήνες στην τοπική αγορά της Βουλγαρίας. Τα καλά νέα είναι ότι παράγαμε νέες ποσότητες τον Ιούλιο του 2021 και τώρα μπορούμε να το προσφέρουμε και στην Ελλάδα

Το στοματικό διάλυμα που λειτουργεί πραγματικά.

Το χρυσόξυλο είναι ένα από τα φυτά με την ισχυρότερη αντιβακτηριακή δράση. Σε αντίθεση με τα αντιβιοτικά που αποτελούν μια προσωρινή λύση, το νερό χρυσόξυλου προσφέρει μόνιμη λύση στα προβλήματα των ούλων και των δοντιών. Και σε αντίθεση με το συνηθισμένο αφέψημα χρυσόξυλου, χάρη στον τρόπο που παράγεται (απόσταξη) ΔΕΝ λεκιάζει τα δόντια.

Στοματοπλύσεις με 1 καπάκι νερό χρυσόξυλου το βράδυ πριν τον ύπνο είναι υπεραρκετό. Δοκιμάστε το και βεβαιωθείτε μόνοι σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, προσφέρουμε ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Μην χάσεις την προσφορά  γνωριμίας 10% με τον κωδικό xryso10! 

👇 Κάνε κλικ εδώ για να δεις και τα άλλα προϊόντα μας 👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .