''ΞΕΧΑΣΤΕ την Τριχόπτωση και ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ'' Φυσικό σαμπουάν με τσουκνίδα  από την InaEssentials

''ΞΕΧΑΣΤΕ την Τριχόπτωση και ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ'' Φυσικό σαμπουάν με τσουκνίδα από την InaEssentials

ΜΑΓΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ - που περιέχει το πιο ακριβό λάδι στον κόσμο Διαβάζετε ''ΞΕΧΑΣΤΕ την Τριχόπτωση και ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ'' Φυσικό σαμπουάν με τσουκνίδα από την InaEssentials 4 λεπτά Next Επιστροφή στο σχολείο με την InaEssentials

Φυσικό-Σαμπουάν-Τσουκνίδας-Κατά-Τριχόπτωσης

Ας μιλήσουμε για τα μαλλιά,
Για τους περισσότερους ανθρώπους τα μαλλιά είναι μέρος της ταυτότητάς τους και συμφωνούμε. Πολλά πράγματα είναι σημαντικά όταν πρόκειται για το σώμα και την εμφάνισή μας, αλλά τα μαλλιά μας είναι στην κορυφή της λίστας. Τα θέλουμε υγιή, λαμπερά και ογκώδη. Λοιπόν, μην ψάχνετε άλλο, καθώς οι στόχοι για τα μαλλιά σας μπορεί απλώς να ταιριάζουν τέλεια με το προϊόν μας.
Φυσικό σαμπουάν τσουκνίδας από την InaEssentials,
Είναι μια καθαρή φόρμουλα από φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά συστατικά. Συνδυάζει εκχύλισμα άγριας τσουκνίδας, βιολογικό έλαιο μελισσόχορτου, βιολογικό έλαιο μέντας και έλαιο argan για την ενίσχυση των ινών της τρίχας, την τόνωση της ανάπτυξης και την ενεργό δράση κατά της τριχόπτωσης. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες A, E, B3, D-πανθενόλη, καθώς και πρωτεΐνες σόγιας και σιταριού, για να θρέφει και να τονώνει το τριχωτό της κεφαλής, το σαμπουάν μας καθαρίζει απαλά, ενώ ενισχύει φυσικά τη δομή των μαλλιών, καθιστώντας τα φρέσκα και υγιή.
Φυσικό-Σαμπουάν-Τσουκνίδας-Κατά-Τριχόπτωσης

Καταπολεμά την Τριχόπτωση

Το φυσικό σαμπουάν τσουκνίδας της InaEssentials αναζωογονεί τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και αποτρέπει την τριχόπτωση. Δυναμώνει τα μαλλιά, τους δίνει ζωντάνια και λάμψη, διεγείρει την ανάπτυξη

✔️ Για κανονικά προς αδύναμα μαλλιά

✔️ Χωρίς parabens

✔️ Χωρίς θειικά άλατα

✔️ Χωρίς τεχνητά αρώματα

✔️ Χωρίς τεχνητά χρώματα

✔️ 100% απόλαυση

Τι προκαλεί την τριχόπτωση;

Οικογενειακό ιστορικό (κληρονομικότητα). Η πιο κοινή αιτία τριχόπτωσης είναι μια κληρονομική πάθηση που συμβαίνει με τη γήρανση.

Ορμονικές αλλαγές και ιατρικές καταστάσεις. Μια ποικιλία καταστάσεων μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ορμονικών αλλαγών λόγω εγκυμοσύνης, τοκετού, εμμηνόπαυσης και προβλημάτων θυρεοειδούς.

Φάρμακα και συμπληρώματα. Η απώλεια μαλλιών μπορεί να είναι παρενέργεια ορισμένων φαρμάκων, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τον καρκίνο, την αρθρίτιδα, την κατάθλιψη, τα καρδιακά προβλήματα, την ουρική αρθρίτιδα και την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Άγχος. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν μια γενική αραίωση των μαλλιών αρκετούς μήνες μετά από ένα σωματικό ή συναισθηματικό σοκ.

Χτενίσματα και θεραπείες. Το υπερβολικό χτένισμα ή τα χτενίσματα που τραβούν τα μαλλιά σας σφιχτά, όπως κοτσιδάκια ή κορνέ, μπορεί να προκαλέσουν απώλεια μαλλιών.

Διατηρήστε το απλό με τη ΦΥΣΙΚΗ και 100% αποτελεσματική μας ΛΥΣΗ.

Αντικαταστήστε το συμβατικό σας σαμπουάν γεμάτο πρόσθετα και συντηρητικά με το μυστικό μας όπλο, το Φυσικό Σαμπουάν Τσουκνίδας που ΕΓΓΥΑΤΑΙ την επιτυχία του κατά της τριχόπτωσης.

Γιατί το σαμπουάν μας σας ταιριάζει απόλυτα; Ζήστε το μόνοι σας και απολαύστε τη μαγεία

Τα σαμπουάν μας έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να λούζουν τα μαλλιά σας, αλλά και τα προβλήματά σας!

Τερματίστε όλα τα τρελά πειράματα μαλλιών ΣΗΜΕΡΑ και ζητήστε συγγνώμη από τα μαλλιά σας προσφέροντάς τους την καλύτερη περιποίηση που μπορούν να έχουν με τις εκπληκτικές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ μας! Έως και 40% ΕΚΠΤΩΣΗ σε διαφορετικά πακέτα περιποίησης μαλλιών που θα ικανοποιήσουν και θα φέρουν τις ανάγκες και τις αισθήσεις σας.

Μπορούμε να σας δελεάσουμε; Έχουμε ένα σετ μαλλιών 3 προϊόντων που θα λατρέψετε! Βιαστείτε και μεταβείτε ΤΩΡΑ στην ιστοσελίδα μας (σύνδεσμος) για την τέλεια εφαρμογή!

Σετ προσφοράς με 3 σαμπουάν + ΔΩΡΕΑΝ μαλακτικό 

Πακέτο για την τριχόπτωση 

Σετ 3 Φυσικό Σαμπουάν

Πακέτο για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά 

Πακέτο κατά της πιτυρίδας

Εάν χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: inaessentialsgr@gmail.com και θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως να πάρετε την καλύτερη απόφαση.

100% Επιστροφή χρημάτων - Χωρίς ερωτήσεις 📝

 

Από το 2021 έχουμε την πολιτική «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα σας.

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .