Αυτός είναι ο λόγος που θέλετε το ΧΡΥΣΟ υγρό στα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών και της επιδερμίδας σας – Η Βασίλισσα των Λουλουδιών από την InaEssentials

Αυτός είναι ο λόγος που θέλετε το ΧΡΥΣΟ υγρό στα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών και της επιδερμίδας σας – Η Βασίλισσα των Λουλουδιών από την InaEssentials

Το μυστικό πώς να αντιμετωπίσετε την πιτυρίδα και τη σμηγματόρροια με ένα βιολογικό προϊόν Διαβάζετε Αυτός είναι ο λόγος που θέλετε το ΧΡΥΣΟ υγρό στα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών και της επιδερμίδας σας – Η Βασίλισσα των Λουλουδιών από την InaEssentials 7 λεπτά Next Πείτε αντίο στην ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗ χάρη σε ένα μόνο βιολογικό προϊόν με φυσικό SPF – το μυστικό της InaEssentials

InaEssentials-Βιολογικό-Βουλγάρικο-Τριαντάφυλλο

Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στον κόσμο που να μην έχει ακούσει για τα θετικά του Δαμασκηνού Τριαντάφυλλου. Άνθρωποι από διάφορες χώρες έρχονται στη Βουλγαρία για να αγοράσουν το μικρό πέπλο, που περιέχει το πιο αγνό, καλύτερο έλαιο στον κόσμο. Το άρωμα είναι εκπληκτικό και το αποτέλεσμα στο δέρμα αξιοζήλευτο. Ας εξερευνήσουμε μαζί τις θαυματουργές ιδιότητες του ροδέλαιου και του ροδόνερου.

Το ίδιο το αγνό ροδέλαιο έχει μια σημαντική θέση στην ιστορία της οικογενειακής μας επιχείρησης της InaEssentials. Ξεκινήσαμε να καλλιεργούμε βιολογικά τριαντάφυλλα το 2000. Εκείνη την εποχή η βιολογική καλλιέργεια ήταν απλώς εξωτική έννοια και εμείς, ως πρωτοπόροι, συχνά θεωρούμασταν τρελοί. Ωστόσο, πιστεύαμε ειλικρινά ότι μια μέρα ο υγιής τρόπος ζωής ως τάση, η ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος και η σημασία των φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας θα ήταν οι κύριοι παράγοντες στα καθημερινά πρότυπα της κοινωνίας μας.

Ήταν δύσκολο παρά την αισιοδοξία και την ορμή μας, αλλά με πολλή δουλειά και λίγη τύχη, από μια πολύ μικρή οικογενειακή επιχείρηση, μεγαλώσαμε σε μεγάλοι παραγωγοί. Σήμερα καλλιεργούμε τα δικά μας βότανα και προσφέρουμε τα τελικά φυσικά προϊόντα InaEssentials παντού στην Ευρώπη σε προσιτές τιμές. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία έρχεται όταν οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που έχει κρατήσει η οικογένειά μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η αγάπη για τους κήπους μας με τριανταφυλλιές. Τα όμορφα φρέσκα λουλούδια από αυτούς τους κήπους μετατρέπονται στο ροδόνερο που χρησιμοποιείτε και στο αιθέριο έλαιο για το οποίο είμαστε τόσο περήφανοι. Βάζουμε την καρδιά και την ψυχή μας σε κάθε μπουκάλι και έτσι συμβάλλουμε στην έξτρα υψηλή ποιότητα.

InaEssentials-Βιολογικό-Βουλγάρικο-Ροδόνερο-Σαμπουάν-Τριαντάφυλλο

Το Ροδόνερο της InaEssentials

Το Δαμασκηνό τριαντάφυλλο είναι η βασίλισσα όλων των λουλουδιών με το ευχάριστο άρωμα του. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες λόγω της τεράστιας επιρροής του στην ομορφιά, την αρμονία, ακόμη και τον ρομαντισμό. Το λουλούδι έχει εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες και συμβάλλει ενεργά στις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Έχει ιδιαίτερα καλή επίδραση στο ξηρό δέρμα, το οποίο χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση και φροντίδα.

Στο οικογενειακό μας αποστακτήριο λαμβάνουμε το αιθέραιο έλαιο Τριαντάφυλλου και το Ροδόνερο από φρέσκα, βιολογικά καλλιεργημένα λουλούδια απευθείας από τους πιστοποιημένους κήπους μας. Τα παράγουμε με απόλυτα φυσικό τρόπο για να παραμείνουν όλες οι φυτικές ιδιότητες στο μπουκάλι που φτάνει σε εσάς. Αυτό είναι ένα παραδοσιακό βουλγαρικό προϊόν που φέρνει ευχαρίστηση στις αισθήσεις και βελτιώνει το δέρμα. Το αιθέριο έλαιο Δαμασκηνού τριαντάφυλλου, και ιδιαίτερα -το έλαιο από βουλγαρικά τριαντάφυλλα, είναι το πιο ακριβό. Είναι απίστευτο, αλλά αληθινό – για να αποκτήσει κανείς 1 κιλό λάδι χρειάζεται 3.500 κιλά άνθη τριανταφυλλιάς, διαλεγμένα στο χέρι! Δεν είναι τυχαίο που ονομάζεται υγρός χρυσός..

InaEssentials-Βιολογικό-Δαμασκηνό-Τριαντάφυλλο

Ροδόνερο για το πρόσωπο

Το πλεονέκτημα του Ροδόνερου είναι κυρίως η ικανότητα αναγέννησης των επιδερμικών κυττάρων. Αυτό το προϊόν είναι η κορυφαία επιλογή για άτομα με αφυδατωμένο δέρμα, το οποίο χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση. Με τακτική χρήση, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και λαμπερό - τα αποτελέσματα είναι πραγματικά συναρπαστικά.

Εκτός από το να προσθέσετε το ροδόνερο στην καθημερινή σας περιποίηση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την καταπολέμηση της ακμής και του ευαίσθητου δέρματος. Οι φυσικές ιδιότητες του τριαντάφυλλου καθαρίζουν σε βάθος τις μολυσμένες περιοχές και φροντίζουν απαλά τις προβληματικές ζώνες.

Και δεν είναι μόνο αυτό - ως μπόνους, το ροδόνερο δρα κατά της γήρανσης του δέρματος! Διεγείρει την αναγέννηση των επιδερμικών κυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διατηρεί την ισορροπία του νερού του δέρματος, που μειώνει τις ρυτίδες και λειαίνει το δέρμα.

Pro Tip για πρωϊνό πρησμένο πρόσωπο: Αφήστε το μπουκάλι ροδόνερο στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Μουσκέψτε πλούσια δύο βαμβάκια σε ροδόνερο το πρωί, τοποθετήστε τα κάτω από τα μάτια, χαλαρώστε για λίγα λεπτά και απολαύστε ένα εντελώς ανανεωμένο πρόσωπο, έτοιμο να κατακτήσει τη μέρα!

Ροδόνερο για τα Μαλλιά

Ίσως θα είναι έκπληξη, αλλά μπορεί κανείς να βάλει και ροδόνερο στα μαλλιά. Απλώς ψεκάστε το κατά μήκος και αφήστε το να φροντίσει τα μαλλιά σας προσθέτοντας λίγη περισσότερη υφή και θρέφοντας τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών. Σας συμβουλεύουμε να το ψεκάζετε το βράδυ πριν πάτε για ύπνο και να το αφήνετε όλη τη νύχτα. Είναι εξαιρετικά ευεργετικό για ταλαιπωρημένα και βαμμένα μαλλιά.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να συνδυάσετε το Ροδόνερο της InaEssentials ως μετέπειτα φροντίδα μετά το Φυσικό Σαμπουάν Τριαντάφυλλου της InaEssentials. Συνδυάζει βιολογικό έλαιο τριαντάφυλλου με έλαιο argan, λάδι macadamia και λάδι babassu για να αναζωογονήσει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, να τα λειάνει και να τα ενισχύει και να ελαχιστοποιεί το σπάσιμο και την τριχόπτώση. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α, Ε, D-πανθενόλη και εκχύλισμα αμπέλου για τη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής, το σαμπουάν μας καθαρίζει απαλά ενώ αναζωογονεί φυσικά, βελτιώνει το πορώδες του δέρματος και το κάνει φρέσκο και υγιές.

Βασικά Συστατικά:

  •  Βιολογικό έλαιο τριαντάφυλλου και ροδόνερο - αναγεννούν και αναζωογονούν τα μαλλιά
  • Life Essence-Αμπέλι- ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για την ομορφιά των μαλλιών και του δέρματος
  •  Βιταμίνη E και A- συμβάλλει στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής και τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών
  •  Βιταμίνη B3 και B5 - οξυγονώνει τους θύλακες των τριχών και θρέφει τα μαλλιά
  •  Έλαιο άργκαν - ενυδατώνει και διατηρεί την υγρασία και τη λάμψη
  • Babassu and Macadamia - πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, θρεπτικά συστατικά και λιπαρά οξέα

 InaEssentials-Δαμασκηνό-Τριαντάφυλλο-Κρέμα-Προσώπου

Premium περιποίηση προσώπου με Βιολογικό Τριαντάφυλλο για Βασίλισσες - Crème de rose από την InaEssentials

Η πολυλειτουργική φόρμουλα της Crème de rose με SPF 30 της InaEssentials δημιουργεί ένα λεπτό φιλμ στο δέρμα, το οποίο παρέχει εντατική ενυδάτωση και προστασία από τις ακτίνες UV. Πλούσιο σε βιολογικό έλαιο τριαντάφυλλου και βιολογικό ροδόνερο της οικογένειάς μας, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική, αναπλαστική και καταπραϋντική δράση στο δέρμα.

Το μοναδικό ενυδατικό κοκτέιλ από Aquaxyl, υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3) και D-πανθενόλη παρέχει την απαραίτητη υγρασία και βελτιώνει την ελαστικότητα και την πυκνότητα του δέρματος. Το ευρέως φάσματος σύστημα φίλτρων UVA/UVB παρέχει βέλτιστη προστασία από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Η κρέμα προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα, την αφυδάτωση, την πρόωρη γήρανση και βοηθά στη μείωση του κινδύνου αλλεργιών στον ήλιο. Το σαγηνευτικό της άρωμα δίνει μια κομψή φρεσκάδα στην κρέμα και κάνει τη χρήση της πραγματική απόλαυση!

Το Δαμασκηνό Ρόδο θεωρείται συχνά το μεγαλύτερο καμάρι της Βουλγαρίας. Είναι εξαιρετικά πολύτιμο το ότι μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό το λουλούδι στη φυσική μας βάση - είμαστε τόσο τυχεροί! Στην InaEssentials φροντίζουμε τα χωράφια της οικογένειας μας με τριανταφυλλιές με μεγάλο πάθος και αγάπη. Εξάγουμε το ροδέλαιο με συγκεκριμένους τρόπους για να διατηρήσουμε όλες τις ιδιότητές του. Εγγυόμαστε ότι αυτό που παίρνετε βγαίνει κατευθείαν από τη φύση – το πιο αγνό, καλύτερο λάδι τριαντάφυλλου, το οποίο θα φροντίσει τα δερματικά προβλήματα που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε εδώ και πολύ καιρό.

Μην υποτιμάτε τον φυσικό τρόπο επίλυσης δερματικών προβλημάτων, αλλά εμπιστευτείτε αυτό που έχει δώσει η φύση. Δοκιμάστε ένα πραγματικό βουλγαρικό Δαμασκηνό τριαντάφυλλο, προσεκτικά εμφιαλωμένο στα προϊόντα τριαντάφυλλου της InaEssentials -
ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ με 20% ΕΚΠΤΩΣΗ με τον κωδικό

RoseBlog20

στον ιστότοπό μας: https://inaessentials.gr/
👇Ή απλώς κάντε κλικ εδώ👇

inaessentials.gr

 

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .