Ina Dent-All: Η επαναστατική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο για όλη την οικογένεια

Ina Dent-All: Η επαναστατική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο για όλη την οικογένεια

Γεια σας, είμαι η Βεσελίνα, η μητέρα της οικογένειας πίσω από την InaEssentials. Σήμερα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας το νεότερο καμάρι μας εμπνευσμένο από τη φύση και τις τελευταίες καινοτομίες - Ina Dent-All Φυσική Οδοντόκρεμα με Χρυσόξυλο, Αλισίβα μαύρης Θάλασσας και μεταβιοτικά.

Πριν από αυτό, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω την αρχή του ταξιδιού μας προς τη φυσική στοματική φροντίδα.

Δείτε το προϊόν εδώ 

Από το χρυσόξυλο στην Οδοντόκρεμα 

Πριν από χρόνια, καθοδηγούμενοι από την επιθυμία να προσφέρουμε στους ανθρώπους μια φυσική λύση για την αιμορραγία των ούλων, δημιουργήσαμε το Στοματικό διάλυμα με Χρυσόξυλο  - Hydrolina για αιμοραγούντα ούλα και κακή αναπνοή . Έχει γίνει γρήγορα το αγαπημένο προϊόν πολλών χάρη στις αποδεδειγμένες καταπραϋντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Μέχρι σήμερα, είναι ένα προϊόν που δεν φεύγει ποτέ από το ντουλάπι του μπάνιου μας.

 

Εμπνευσμένοι από την επιτυχία του νερού χρυσόξυλου , πριν από σχεδόν δύο χρόνια, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσουμε μια οδοντόκρεμα που συνδυάζει τη δύναμη του χρυσόξυλου με άλλα πολύτιμα φυσικά συστατικά. Εκείνη την εποχή, ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα νέα προϊόντα από εσάς, και εξακολουθεί να είναι! Η οικογένειά μας προσπαθεί να ακούει τα σχόλια και τις επιθυμίες σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένα μεγάλο μέρος του λόγου που είμαστε εδώ τώρα και αναπτυσσόμαστε.

Σας υποσχεθήκαμε μια οδοντόκρεμα και αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτήν. Ωστόσο, η διαδικασία αποδείχτηκε πολύ πιο χρονοβόρα, ειδικά όταν ψάχναμε για την καλύτερη φόρμουλα. Κάναμε πολλές έρευνες, συλλέξαμε δείγματα, διάφορες φόρμουλες για να φτάσουμε στο λανσάρισμα της οδοντόκρεμας, αλλά είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν στο οποίο πιστεύουμε πραγματικά. Ένα προϊόν που εμείς και οι συνάδελφοί μας χρησιμοποιούμε καθημερινά με εμπιστοσύνη.

Η Δύναμη του χρυσόξολου και της αλισίβας της Μαύρης Θάλασσας

Η φυσική μας οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο συνδυάζει τη δύναμη δύο μοναδικών φυσικών συστατικών γνωστών για τις υπέροχες ιδιότητές τους:

  • Χρυσόξυλο : Κρύβει μια απίστευτη δύναμη μέσα του. Για αιώνες, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας το χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών και πληγών. Χάρη στις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και στυπτικές ιδιότητές του, βοηθά στην καταπράυνση των ερεθισμένων ούλων και προλαμβάνει τις στοματικές λοιμώξεις. Μειώνει την αιμορραγία των ούλων, διεγείρει την επούλωσή τους και βοηθά στην περιοδοντίτιδα.

  • Αλισίβα Μαύρης Θάλασσας: Η αλισίβα είναι πλούσια σε μέταλλα και στοιχεία όπως μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο. Χάρη στις αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και μεταλλικές ιδιότητές της, η αλισίβα βοηθά στην ενίσχυση των ούλων και των δοντιών, στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και στην πρόληψη της τερηδόνας.

Δείτε το προϊόν εδώ 

Ποιος είναι ο επαναστατικός ρόλος των μεταβιοτικών συμπλεγμάτων της μέντας και του χρυσόξυλου ;

Τα παιδιά μου πάντα λάτρευαν τα βότανα, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν πάντα να αναπτύσσουν και να μαθαίνουν για τις καινοτομίες στα βιολογικά καλλυντικά.

Έτσι, πριν από μερικά χρόνια ανακαλύψαμε τα μεταβιοτικά συμπλέγματα - το αποτέλεσμα της διαδικασίας υπερζυμωτικής επεξεργασίας φρέσκων βοτάνων που περιέχουν προβιοτικά καλά βακτήρια. Αυτά τα ένζυμα παρέχουν όλα τα οφέλη των προβιοτικών, προστατεύοντάς μας και εξασφαλίζοντας την ισορροπία του δέρματος, των μαλλιών και του στοματικού μας μικροβιώματος. .

Μετά από πολλή έρευνα, εμπιστευτήκαμε ένα πιστοποιημένο εργαστήριο στην Ιταλία που ανέπτυξε μεταβιοτικά συμπλέγματα μέντας και χρυσόξυλου ειδικά για εμάς και την οδοντόκρεμά μας.

Τα μεταβιοτικά μέντας και χρυσόξυλου βοηθούν στην ισορροπία του στοματικού μικροβιώματος και διατηρούν την αναπνοή μας φρέσκια. Μας προστατεύουν από τα επιβλαβή βακτήρια, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν την ανάπτυξη των ωφέλιμων βακτηρίων, με αποτέλεσμα υγιέστερη στοματική χλωρίδα και μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης τερηδόνας και ουλίτιδας.

Δείτε το προϊόν εδώ
Βρείτε την καλύτερη ευκαιρία για αυτό το προϊόν

Πώς συνεργάζονται αυτά τα συστατικά για να φροντίσουν το χαμόγελό μας;

  • Καταπολεμούν τα βακτήρια: Τα δραστικά συστατικά του χρυσόξυλου και τα μεταλλικά στοιχεία της αλισίβας της Μαύρης Θάλασσας καταπολεμούν τα βακτήρια που προκαλούν φθορά των δοντιών και κακή αναπνοή.

    Ενισχύουν τα ούλα: Το Χρύσοξυλου και η αλισίβα έχουν στυπτική δράση που βοηθά στην ενίσχυση των ούλων και στη μείωση της αιμορραγίας.

    Τα μεταβιοτικά συμπλέγματα της μέντας και του χρυσόξυλου : Αυτά τα συμπλέγματα διατηρούν την ισορροπία του στοματικού μικροβιώματος, η οποία είναι απαραίτητη για τη συνολική υγεία του στόματος.

                                                          Δείτε την καλύτερη προσφορά με το προϊόν

Ολοκληρωμένη φροντίδα που συνιστάται από τους οδοντιάτρους

Για βέλτιστα αποτελέσματα και άριστη στοματική υγιεινή, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιείτε την Ina Dent-All Φυσική Οδοντόκρεμα Χωρίς Φθόριο σε συνδυασμό με την  Φυσικό στοματικό διάλυμα Χρυσόξυλου  - Hydrolina για αιμορογούντα ούλα και την κακή αναπνοή, για την οποία σας έχω ήδη μιλήσει εν συντομία.

Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα που υπερβαίνουν τη μεμονωμένη δράση τους. Ο συνδυασμός τους εξασφαλίζει αποτελέσματα μακράς διάρκειας και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε υγιή ούλα και ένα λαμπερό χαμόγελο. Χαιρόμαστε που τα προϊόντα μας βρίσκουν το δρόμο τους και στα οδοντιατρεία.

Γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα στοματικής υγιεινής μας;

  • Φυσικά συστατικά:
    Ως μητέρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για μένα από την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Γι' αυτό δημιουργήσαμε τα προϊόντα μας με φυσικά συστατικά, απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες.

    Φτιαγμένα με αγάπη και υψηλή ποιότητα:
    Με υπερηφάνεια παράγουμε τα προϊόντα μας μέσω ενός κλειστού κύκλου παραγωγής χρησιμοποιώντας τα καλύτερα φρέσκα βότανα. Αυτό διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα για την οποία πάντα προσπαθούμε.

    Κατάλληλα για όλες τις ηλικίες:
    Τα προϊόντα στοματικής υγιεινής μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα όλους, από παιδιά άνω των 3 ετών έως έγκυες , για να διασφαλίζουν την ασφάλεια και την απαλή φροντίδα.

    Προσιτά για όλους:
    Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν ποιοτική φροντίδα. Γι' αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε προσιτές τιμές σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε περισσότερες από 25 χώρες στην Ευρώπη και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις αγορές μας.

Εμπιστευθείτε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Η φύση έχει μια λύση για κάθε πρόβλημα και η Ina Dent-All είναι το κλειδί για το υγιές και όμορφο χαμόγελό σας.
Μείνετε καταπληκτικοί όπως είστε. 

Με αγάπη. Η Βασελίνα από την InaEssentials

                    👉Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας :

                                                 https://inaessentials.gr

FAQ

Η Ina Dent-All είναι φυσική, σχεδιασμένη με προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά συστατικά και απαλλαγμένη από επιβλαβείς χημικές ουσίες που συχνά βρίσκονται στις παραδοσιακές οδοντόκρεμες.

Πιστεύουμε στην παροχή μιας ασφαλούς και αποτελεσματικής λύσης στοματικής φροντίδας χωρίς τη χρήση φθορίου, το οποίο μπορεί να είναι επιβλαβές εάν προσλαμβάνεται σε μεγάλες ποσότητες.

Η Ina Dent-All είναι εμπλουτισμένη με μια ισχυρή σύνθεση φυσικών συστατικών, όπως εκχύλισμα χρυσόξυλου , αλισίβα μαύρης θάλασσας και μεταβιοτικά συμπλέγματα μέντας και χρυσόξυλου.

Όχι, η Ina Dent-All δεν περιέχει θειικό λαουρυλοθειικό νάτριο (SLS), έναν κοινό αφριστικό παράγοντα που βρίσκεται σε πολλές παραδοσιακές οδοντόκρεμες. Το SLS μπορεί να είναι ερεθιστικό για τα ευαίσθητα ούλα και δόντια.

Ναι, η Ina Dent-All έχει σχεδιαστεί για να είναι ήπια για τα ευαίσθητα δόντια και ούλα.

Ναι, ο συνδυασμός της αλισίβας Μαύρης Θάλασσας και των μεταβιοτικών συμπλεγμάτων μέντας και χρυσόξυλου βοηθά στην εξουδετέρωση της κακοσμίας του στόματος και στην προστασία από την πλάκα και την τερηδόνα, εξισορροπώντας το στοματικό μικροβίωμα.

Ναι, Η Ina Dent-All είναι γενικά ασφαλής για παιδιά άνω των 3 ετών. Ωστόσο, συνιστάται να επιβλέπετε τα παιδιά κατά το βούρτσισμα των δοντιών τους και να διασφαλίζετε ότι δεν καταπίνουν υπερβολικές ποσότητες οδοντόκρεμας.

Ενώ η Ina Dent-All περιέχει διττανθρακική σόδα, η οποία έχει ήπια λευκαντική δράση, δεν είναι ένα αποκλειστικό προϊόν λεύκανσης δοντιών.

Η Ina Dent-All παρέχει άμεσα αποτελέσματα, όπως στυπτικό αποτέλεσμα και αίσθημα φρεσκάδας. Για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, συνιστάται γενικά η συνεπής χρήση για 2-3 εβδομάδες.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές φθοριούχες οδοντόκρεμες, η Ina Dent-All προσφέρει μια φυσική και ήπια προσέγγιση στη στοματική φροντίδα χωρίς τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με την κατάποση φθορίου.

Ενώ η παραδοσιακή οδοντόκρεμα με φθόριο είναι γενικά ασφαλής όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, μπορεί να έχει μερικές πιθανές αρνητικές επιπτώσεις όταν καταναλώνεται σε υπερβολικές ποσότητες:

  • μπορεί να είναι τοξική, ειδικά για τα παιδιά
  • μπορεί να προκαλέσει γαστρεντερικά προβλήματα σε περίπτωση κατάποσης
  • μπορεί να προκαλέσει λεκέδες στα δόντια και να αποδυναμώσει το σμάλτο
  • μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ισορροπία των ωφέλιμων βακτηρίων στο στόμα και να διαταράξει το στοματικό μικροβίωμα
  • μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις (όπως δερματικά εξανθήματα, πρήξιμο και δυσκολία στην αναπνοή).

Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστούμε τη χρήση της οδοντόκρεμας Ina Dent-All σε συνδυασμό με το 100% φυσικό στοματικό διάλυμα με χρυσόξυλο - Hydrolina για την αιμορραγία των ούλων και την κακοσμία του στόματος.

Ναι, η Ina Dent-All έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ασφαλής για τις εγκύους γυναίκες. Ωστόσο, συνιστάται πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες.

Όχι, η Ina Dent-All δεν είναι ομοιοπαθητικό προϊόν. Ενώ περιέχει φυσικά συστατικά, δεν έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ομοιοπαθητικές αρχές. Επιπλέον, η παρουσία ελαίου μέντας, το οποίο μπορεί να επηρεάσει τις ομοιοπαθητικές θεραπείες, το επιβεβαιώνει περαιτέρω.