η Μαρία και Ο βασίλ Ράλτσεβ

Η απάντηση της φύσης στη μελάγχρωση και τις κηλίδες: Οργανικό ανθόνερο λευκής ελάτης - Hydrolina

Η φυσική λύση για την ψωρίαση: Hydrolina Βαλσαμόχορτου Διαβάζετε Η απάντηση της φύσης στη μελάγχρωση και τις κηλίδες: Οργανικό ανθόνερο λευκής ελάτης - Hydrolina 4 λεπτά Next Τοπ 5 πράγματα που επιδεινώνουν την τριχόπτωση. Πώς 68.000+ σε όλη την Ευρώπη έσωσαν τα μαλλιά τους

H ιστορία της οικογένειας της InaEssentials : "Εισάγοντας τη φύση στην περιποίηση προσώπου"

Η οικογενειακή μας επιχείρηση πιστεύει ότι η φύση παρέχει όλες τις λύσεις για ένα υγιές και όμορφο δέρμα. Ως γονείς τριών μικρών παιδιών, κατανοούμε τη σημασία της χρήσης μόνο των καλύτερων και πιο φυσικών προϊόντων στο δέρμα μας. Γι' αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε την πιο πρόσφατη προσθήκη στην περιποίηση του δέρματος μας: Βιολογικό ανθόνερο Λευκής Ελάτης - Hydrolina για δυσχρωμίες.

"Η δύναμη της λευκής ελάτης για τις μελαγχρώσεις και τις κηλίδες"

Η λευκή ελάτη,φυτό γηγενές στα βουνά της βουλγαρία, φημίζεται για τις ισχυρές ευεργετικές του ιδιότητες για το δέρμα. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στη μείωση της υπερβολικής μελάνωσης και των κηλίδων, αποκαλύπτοντας έτσι ένα πιο φωτεινό και ομοιόμορφο δέρμα. Το οργανικό ανθόνερο λευκής ελάτης προέρχεται από τα καλύτερα, διαλεχτά λευκά έλατα. η συγκομιδή των οποίων γίνεται με προσοχή, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και ισχύ.

Το ταξίδι μας
Βρείτε την καλύτερη προσφορά για αυτό το προϊον ΕΔΩ

Η δημιουργία ενός brand από το μηδέν δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, αλλά με αποφασιστικότητα και τη βοήθεια των παιδιών μας, τα καταφέραμε. Εργαζόμενοι μαζί ως οικογένεια, συνδυάσαμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που θα προβάλει τα προϊόντα μας και θα μοιράζεται την ιστορία μας με τον κόσμο. Ακόμα θυμάμαι πώς ο γιος μας Βασίλ όταν έτρεξε την πρώτη διαφήμιση στο Facebook, που ήταν ένα blog σαν κι αυτό. Οι άνθρωποι συνδέθηκαν με το όραμα μας και μας έδωσαν μια ευκαιρία. Θετικά σχόλια από ικανοποιημένους πελάτες άρχισαν να έρχονται και ξεκίνησαμε να τρέχουμε άλλες δύο διαφημίσεις και όλα ξεκίνησαν να αναπτύσσονται! 20 χρόνια σκληρής δουλειάς υλοποιήθηκαν μέσα από την InaEssentials..

Είμαστε περήφανοι που

Έχουμε πλέον πάνω από 1,3 εκατομμύριο πελάτες στην Ευρώπη 🌍
Όλα λειτουργούν από εμένα, τον σύζυγό μου και τα 3 παιδιά μας 👪
Αποδεικνύουμε ότι οργανικά προϊόντα με μία μόνο συστατική ουσία μπορούν να επιλύουν προβλήματα μακροπρόθεσμα και να αντικαταστήσουν τις τεχνητές ουσίες🍃

Η ποιότητα είναι το κλειδί

Το μυστικό της επιτυχίας μας; Η μοναδική μας προσέγγιση στην καλλιέργεια της λευκής ελάτης . Δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα και χρησιμοποιούμε μια βιοδυναμική συνταγή για να επεξεργαζόμαστε τα χωράφια μας με μια μοναδική εκχύλιση από τσουκνίδα , που συλλέγεται με πανσέληνο. Αυτό διατηρεί τις θεραπευτικές ιδιότητες της ελάτης , και αυτό  που καθιστά το προϊόν μας ξεχωριστό είναι η ανεπανάληπτη επίδρασή του στην υπερβολική μελάνωση και τις κηλίδες.

Προσωπική πινελιά

Με πάνω από 110.000 μπουκαλάκια να έχουν πωληθεί και μόνο μερικές επιστροφές, ξέρουμε ότι το προϊόν μας λειτουργεί. Η προτεραιότητά μας ήταν πάντα η ποιοτική εξυπηρέτηση και η προσωπική επαφή, γι' αυτό και απαντάμε οι ίδιοι σε όλα τα μηνύματα στο Facebook και το Instagram. Το αποτέλεσμα είναι πάνω από 10.000 θετικά σχόλια για τα οργανικά μας προϊόντα στον ιστότοπό μας.


'Εντάξτε τις λύσεις της φύσης στην προσωπική σας ρουτίνα περιποίησης του προσώπου

Το Οργανικό μας ανθόνερο-Hydrolina λευκής ελάτης είναι εύκολο στη χρήση, απλώς ψεκάστε το στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα. Χρησιμοποιήστε το το πρωί και το βράδυ για τα καλύτερα αποτελέσματα και απολαύστε τα οφέλη ενός πιο φωτεινού και ομοιόμορφου δέρματος σε ελάχιστο χρόνο. Είτε θέλετε να αντιμετωπίσετε την υπερβολική μελάνωση και τις κηλίδες της ηλικίας, είτε απλώς θέλετε να βελτιώσετε τη συνολική υγεία του δέρματός σας, το Οργανικό μας  ανθόνερο-Hydrolina λευκής ελάτης είναι η ιδανική λύση.
Οργανικό ανθόνερο λευκής ελάτης Hydrolina

δείτε το προϊόν 

Δοκιμάζοντας,πείθεστε

Πιστεύουμε στο προϊόν μας και θέλουμε να το πιστεύετε κι εσείς. Γι' αυτό προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα,
ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ του προϊόντος. Ως οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζουμε ότι αφού γίνετε πελάτης μας, δεν θα σας απογοητεύσουμε ποτέ!

Δοκιμάστε το Οργανικό ανθόνερο- Hydrolina λευκής ελάτης  κατά της υπερβολική μελάνωση και των κηλίδων ,χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό: ina20 για έκπτωση 20% στην πρώτη σας παραγγελία.

Η ιστοσελίδα μας: https://inaessentials.gr/

👇 Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να δείτε όλα τα προϊόντα 👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .