H καλύτερη ενυδατική προσώπου με υαλουρονικό οξύ :Crème de Rose - Φυσική ενυδατική με SPF

H καλύτερη ενυδατική προσώπου με υαλουρονικό οξύ :Crème de Rose - Φυσική ενυδατική με SPF

Τα προϊόντα κατά της ακμής που συνιστούν οι γονείς Διαβάζετε H καλύτερη ενυδατική προσώπου με υαλουρονικό οξύ :Crème de Rose - Φυσική ενυδατική με SPF 5 λεπτά Next Ina Dent-All: Η επαναστατική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο για όλη την οικογένεια

Ως μητέρα και ιδιοκτήτρια επιχείρησης, κατανοώ τη σημασία της χρήσης φυσικών προϊόντων τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου. Γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένη που σας μιλάω για την Crème de rose της InaEssentials - Ενεργή ενυδατική κρέμα με SPF30 με βιολογικό έλαιο τριαντάφυλλου και ροδόνερο που παράγουμε από τους βιολογικούς μας αγρούς με τριανταφυλλιές. Ένα προϊόν που έχει πλέον βοηθήσει περισσότερους από 50.000 ανθρώπους στην Ευρώπη.
Crème de rose by InaEssentials - Ενεργή ενυδατική κρέμα με SPF30 με βιολογικό έλαιο τριαντάφυλλου και ροδόνερο, 50ml Cosmetics InaEssentials Ελλαδα

Η επανάστασή μας ενάντια στην αφυδατωμένη επιδερμίδα και την πρόωρη γήρανση

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς, ανακαλύψαμε την απίστευτη συνδυαστική δύναμη του βιολογικού ελαίου τριαντάφυλλου, του υαλουρονικού οξέος, των φίλτρων UV, της νιασιναμίδης (βιταμίνη Β3) και της D-πανθενόλης για την ενυδάτωση, τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και την προστασία από τα σημάδια γήρανσης και τις ακτίνες UV. Με περισσότερες από 45.000 ιστορίες επιτυχίας, Η Βαθιά ενυδατική μας κρέμα προσώπου με SPF έχει αποδειχθεί ότι αλλάζει τα δεδομένα για όσους παλεύουν με την αφυδάτωση της επιδερμίδας, τα πρώτα σημάδια γήρανσης και αναζητούν αντηλιακή προστασία στην καθημερινή ενυδατική τους κρέμα. 

Ralchevi family holding Hydrolina

Η δύναμη του υαλουρονικού οξέος και του ροδέλαιου

Το υαλουρονικό οξύ και το ροδέλαιο είναι ισχυρά συστατικά στις κρέμες προσώπου, καθένα από τα οποία προσφέρει μοναδικά οφέλη για το δέρμα.

  • Το υαλουρονικό οξύ δρα ως ισχυρός ενυδατικός παράγοντας, αντλώντας υγρασία από το περιβάλλον για να διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών.
  • Αντίθετα, το βιολογικό έλαιο τριαντάφυλλου από τα οικογενειακά μας περιβόλια είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καταπραΰνοντας τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς, καθιστώντας το ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα.


Μαζί, δημιουργούν ένα συνεργικό αποτέλεσμα, ενυδατώνοντας σε βάθος, θρέφοντας και βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας για μια λαμπερή, υγιή επιδερμίδα χωρίς αίσθηση λιπαρότητας. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για όσους αναζητούν διαρκή ενυδάτωση και βελτίωση της υγείας της επιδερμίδας.

καλυτερη ενυδατικη με spf
καλυτερη ενυδατικη με spf
καλυτερη ενυδατικη με spf

Η επιστήμη πίσω από την Κρέμα προσώπου μας με Υαλουρονικό οξύ.Η Αποτελεσματικότητα της Crème de rose Κρύβεται στην πλούσια σύνθεσή της. Η D-πανθενόλη, ή προβιταμίνη Β5, είναι ένας ενυδατικός παράγοντας που διατηρεί την υγρασία, διατηρώντας το δέρμα απαλό και προάγοντας την επούλωση.

Η νιασιναμίδη, ή βιταμίνη Β3, βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος, ελαχιστοποιεί τους πόρους και ενισχύει τον δερματικό φραγμό. Και τα φίλτρα των ακτίνων UV προστατεύουν το δέρμα από τα σημάδια της προ-γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές και οι κηλίδες. Μαζί, δημιουργούν μια ενυδατική και καταπραϋντική φόρμουλα που ενισχύει τη λάμψη και προάγει την ομοιόμορφη επιδερμίδα, καθιστώντας τα κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Οι χαρούμενοι πελάτες μας ισχυρίζονται ότι βλέπουν θετικά αποτελέσματα μετά από 1-2 εβδομάδες χρήσης!
Crème de rose by InaEssentials - Ενεργή ενυδατική κρέμα με SPF30 με βιολογικό έλαιο τριαντάφυλλου και ροδόνερο, 50ml Cosmetics InaEssentials Ελλαδα

Δείτε το προϊόν ΕΔΩ

Το ταξίδι μας 

Η έναρξη μιας επιχείρησης δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά με την υποστήριξη του συζύγου μου και των 3 παιδιών μου, δημιουργήσαμε μια μάρκα που ενσαρκώνει το πάθος μας για τη φυσική ομορφιά. Η οικογένειά μας εργάζεται από κοινού για να καλλιεργήσει τα καλύτερα βιολογικά υλικά και είμαστε περήφανοι που σας προσφέρουμε τα οφέλη της φύσης απευθείας σε εσάς. Για να το πετύχουμε αυτό, δημιουργήσαμε την οικογενειακή μας ιστοσελίδα και εξάγουμε το απόθεμά μας σε κάθε ευρωπαϊκή αγορά.

Veselina Ralcheva on production line

Η ποιότητα είναι το κλειδί 

Στην InaEssentials, πιστεύουμε στη χρήση μόνο των καλύτερων συστατικών, και η Αντι-γηραντική μας κρέμα προσώπου Crème de rose δεν αποτελεί εξαίρεση. Χρησιμοποιούμε μια βιοδυναμική προσέγγιση στην καλλιέργεια και καλλιεργούμε τα χωράφια μας με ένα απόσταγμα από τσουκνίδα, που συλλέγουμε κατά την πανσέληνο, για να διατηρήσουμε την ισχύ και την αποτελεσματικότητα των τριαντάφυλλων μας.

Nettle water production

Προσωπική Επαφή

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και μια προσωπική επαφή, και γι' αυτό απαντάμε σε όλα τα μηνύματα στο Facebook και το Instagram οι ίδιοι. Με πάνω από 50.000 αποστολές και μόνο λίγες επιστροφές, είμαστε υπερήφανοι για το προϊόν μας και τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή τόσων ανθρώπων.

Ralchevi family at the factory

Βάλτε τις λύσεις της φύσης στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας

Η Crème de rose -Ενυδατική  Κρέμα ημέρας με SPF30 μας είναι εύκολη στην χρήση . Απλά εφαρμόστε την σε καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά το πρωί για καλύτερα αποτελέσματα και απολαύστε τα οφέλη της ενυδατωμένης, πιο υγιούς επιδερμίδας σε χρόνο μηδέν. Είτε παλεύετε με την αφυδάτωση του δέρματος, τα σημάδια γήρανσης ή απλά θέλετε να βελτιώσετε την υγεία της επιδερμίδας σας, η Crème de rose - ενεργή ενυδατική κρέμα ημέρας με SPF30 είναι η τέλεια λύση.

Crème de rose by InaEssentials - Ενεργή ενυδατική κρέμα με SPF30 με βιολογικό έλαιο τριαντάφυλλου και ροδόνερο, 50ml Cosmetics InaEssentials Ελλαδα

Δοκιμάζοντας ,θα πειστείς 

Πιστεύουμε στο προϊόν μας και θέλουμε να το πιστεύετε κι εσείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ως πίστωση εντός καταστήματος(Store credit) , εάν δεν δείτε καμία επίδραση του προϊόντος. Ως οικογενειακή μάρκα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες μας.
Vasil Ralchev and Hydrolina

Δοκιμάστε την  Crème de rose μας - Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με  SPF30 τώρα και αγάπησε ξανά το δέρμα σου .

Η ιστοσελίδα μας : https://inaessentials.gr/
👇 Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε όλα τα προϊόντα 👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Μέσω αυτών των πράξεων καλοσύνης και υποστήριξης της κοινότητας, η InaEssentials συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη και την ανθρωπιστική βοήθεια. Κάθε δωρεά μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας , την αφοσίωσή  στο να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων γύρω μας. Καθώς προχωράμε μπροστά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να διαδώσουμε την ελπίδα, τη αυτοφροντίδα και την ευεξία, όχι μόνο μέσω των προϊόντων μας αλλά και μέσω των πράξεών μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς πελάτες μας, χωρίς τους οποίους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Είστε όλοι μέρος αυτών των δωρεών και εκτιμούμε την υποστήριξή σας. Χάρη σε εσάς, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές τους. Κάθε αγορά που πραγματοποιείτε συμβάλλει σε αυτόν τον σκοπό. Σας ευχαριστούμε, αγαπητή οικογένεια  της Ina!