Γιατί αυτό το ΦΥΣΙΚΟ προϊόν που καταπολεμά την ΨΩΡΙΑΣΗ είναι τόσο υποκτιμημένο; Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ και αξιολογήστε ΜΑΣ μόνοι σας!

Γιατί αυτό το ΦΥΣΙΚΟ προϊόν που καταπολεμά την ΨΩΡΙΑΣΗ είναι τόσο υποτιμημένο; Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ και αξιολογήστε ΜΑΣ μόνοι σας!

Πείτε αντίο στην ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗ χάρη σε ένα μόνο βιολογικό προϊόν με φυσικό SPF – το μυστικό της InaEssentials Διαβάζετε Γιατί αυτό το ΦΥΣΙΚΟ προϊόν που καταπολεμά την ΨΩΡΙΑΣΗ είναι τόσο υποτιμημένο; Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ και αξιολογήστε ΜΑΣ μόνοι σας! 5 λεπτά Next ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ – Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
Inaessentials-Βαλσαμόχορτο

Εδώ, στην InaEssentials, είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι να μαζεύουμε τα χωράφια μαζί με τους εργαζόμενους μας. Στην πραγματικότητα, είναι μια υπέροχη παράδοση που λατρεύουμε τόσο πολύ όσο και να νιώθουμε και να μυρίζουμε τις μυρωδιές γύρω μας.

Το Βαλσαμόχορτο είναι ένα από τα αγαπημένα μας χωρίς αμφιβολία. Με τα πέντε φωτεινά ηλιόλουστα κίτρινα πέταλά του και τις μαύρες κουκκίδες στις άκρες, αυτό το λουλούδι είναι ένα πραγματικά ιατρικό θαύμα κατά της ΨΩΡΙΑΣΗΣ, της ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ και πολλών άλλων! Θεραπεύει το δέρμα σας και ανεβάζει το πνεύμα σας. Έχουμε βάλει την καρδιά, την ψυχή και τον ιδρώτα μας για να αναπτύξουμε το πιο επιτυχημένο προϊόν που καλύπτει όλες τις ανάγκες και τα προβλήματα που έχει το ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ σας.

Είστε έτοιμοι για το καλοκαίρι; Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες και τις μεγάλες καλοκαιρινές νύχτες. Αλλά ενώ διασκεδάζουμε, συχνά ξεχνάμε ότι πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας. Ειδικά το καλοκαίρι εκτίθεται σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ακτίνες UV, ζεστός καιρός, αλμυρό θαλασσινό νερό κ.λπ.

Αν θέλετε να απολαύσετε υγιές και όμορφο δέρμα το καλοκαίρι, αλλά έχετε βαρεθεί τις ρουτίνες περιποίησης που περιλαμβάνουν πολλά προϊόντα, η InaEssentials έχει μια λύση για εσάς. Μείνετε μέχρι το τέλος γιατί θα σας πούμε για ένα φυσικό προϊόν που ταιριάζει υπέροχα με την καλοκαιρινή περιποίηση της επιδερμίδας. Αυτό το προϊόν ενός συστατικού έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες και μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τη νέα σεζόν.

Inaessentials-Βαλσαμόχορτο

Γιατί το Ανθόνερο Βαλσαμόχορτου είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις καλοκαιρινές μέρες;

Εκτός από το όμορφο κίτρινο χρώμα του, το βαλσαμόχορτο είναι ένα από τα βότανα που είναι γνωστά για τον μακρύ κατάλογο των ευεργετικών του ιδιοτήτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η οικογενειακή μας επωνυμία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό το φυσικό δώρο και να δημιουργήσει 100% βιολογικό νερό βαλσαμόχορτο.

Αυτό το προϊόν είναι εξαιρετικά κατάλληλο για το καλοκαίρι, καθώς θεραπεύει αποτελεσματικά τα εγκαύματα του δέρματος. Όλοι γνωρίζουμε ότι τις καλοκαιρινές διακοπές, το ηλιακό έγκαυμα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα και δυσάρεστα προβλήματα που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε. Εάν έχετε ποτέ αποκοιμηθεί κατά λάθος σε μια ξαπλώστρα ή έχετε περάσει πολλή ώρα σε εξωτερικό χώρο χωρίς αντηλιακό, ξέρετε πόσο οδυνηρό και άβολο μπορεί να είναι. Σε περίπτωση που σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, μην παραλείψετε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας με ένα μπουκάλι από το βαλσαμόχορτο μας.

Inaessentials-Βαλσαμόχορτο

Ο ζεστός καιρός, ο δυνατός ήλιος και το θαλασσινό νερό μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα και ερεθισμό στο δέρμα. Επιπλέον, συχνά αυτή την εποχή μπορεί να εμφανιστούν εξανθήματα και διάφορες δερματικές φλεγμονές. Ιδιαίτερα ευάλωτα είναι τα μικρά παιδιά, που έχουν εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα.

Το ανθόνερο βαλσαμόχορτου μας είναι πρωτογενές απόσταγμα και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο. Τρέφει απαλά το δέρμα και το βοηθά να ανακάμψει γρήγορα. Η απόλυτα φυσική του σύνθεση χωρίς τεχνητά αρώματα και συντηρητικά το καθιστά κατάλληλο για χρήση από άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Το νερό του βαλσαμόχορτου μπορεί να είναι εξαιρετικός βοηθός για πιο σοβαρές δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση και η δερματίτιδα

Inaessentials-Βαλσαμόχορτο

Πώς να χρησιμοποιήσετε το νερό Βαλσαμόχορτου;

Αυτό το φυσικό ανθόνερο είναι εύκολο στη χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε αρκετή ποσότητα σε ένα βαμβάκι. Φροντίστε να το εφαρμόσετε καλά στις πληγείσες περιοχές του δέρματος και περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως.

Συνιστάται η εφαρμογή του 2-3 φορές σε προκαθαρισμένο δέρμα. Είναι πολύ σημαντικό να το εφαρμόζετε πριν τον ύπνο για να υποστηρίξετε τις αναγεννητικές διαδικασίες τη νύχτα. Δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε μετά την εφαρμογή.
Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να το συνδυάσετε με το Βιολογικό μας Μελισσόχορτο, το οποίο έχει ενυδατικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για ζεστές ηλιόλουστες μέρες.
Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από 100% φυσικά προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και φροντίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα InaEssentials. Δείτε τα και βρείτε τη σωστή λύση για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας!
 
Όπου κι αν πάτε, το 100% φυσικό Ανθόνερο Βαλσαμόχορτου θα είναι ο πιστός και εξυπηρετικός ταξιδιωτικός σας συνεργάτης. Μη διστάσετε και ΑΓΟΡΑΣΤΕ αυτό το προϊόν πριν πάτε τις ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές σας. Πάρτε το Ανθόνερο Βαλσαμόχορτου της InaEssentials τώρα με μια ειδική καλοκαιρινή προσφορά για 20% έκπτωση.
Απλώς χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό στο ταμείο: SUMMEROFF20
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ!
             

📌100% Επιστροφή χρημάτων - Χωρίς ερωτήσεις 📝Από το 2021 έχουμε την πολιτική "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα σας

InaEssentials

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Μέσω αυτών των πράξεων καλοσύνης και υποστήριξης της κοινότητας, η InaEssentials συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη και την ανθρωπιστική βοήθεια. Κάθε δωρεά μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας , την αφοσίωσή  στο να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων γύρω μας. Καθώς προχωράμε μπροστά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να διαδώσουμε την ελπίδα, τη αυτοφροντίδα και την ευεξία, όχι μόνο μέσω των προϊόντων μας αλλά και μέσω των πράξεών μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς πελάτες μας, χωρίς τους οποίους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Είστε όλοι μέρος αυτών των δωρεών και εκτιμούμε την υποστήριξή σας. Χάρη σε εσάς, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές τους. Κάθε αγορά που πραγματοποιείτε συμβάλλει σε αυτόν τον σκοπό. Σας ευχαριστούμε, αγαπητή οικογένεια  της Ina!