Φυσική λύση κατά του εκζέματος: Βιολογική Hydrolina Χαμομήλι

Φυσική λύση κατά του εκζέματος: Βιολογική Hydrolina Χαμομήλι


Ως μητέρα και ιδιοκτήτρια επιχείρησης, κατανοώ τη σημασία της χρήσης φυσικών προϊόντων τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου. Γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένη που σας μιλάω για την Υδρολίνα Χαμομηλιού που παράγουμε από τα βιολογικά μας χωράφια. Ένα προϊόν που έχει πλέον βοηθήσει περισσότερους από 90.000 ανθρώπους στην Ευρώπη.

Η επανάσταση μας ενάντια στο έκζεμα

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς, ανακαλύψαμε την απίστευτη δύναμη της βιολογικής υδρολίνας χαμομηλιού να καταπραΰνει τα συμπτώματα του εκζέματος. Με περισσότερες από 20.000 ιστορίες επιτυχίας, η οργανική μας Υδρολίνα Χαμομηλιού έχει αποδειχθεί ότι αλλάζει τα δεδομένα για όσους παλεύουν με το έκζεμα και το ερεθισμένο δέρμα. Ξεκινήσαμε να παράγουμε την υδρολίνα χαμομηλιού το 2001, αλλά ήταν το 2018 όταν μια φίλη μου μου είπε ότι "σώσαμε το 4 μηνών μωρό της", καθώς εμφάνιζε ένα πολύ άσχημο έκζεμα στα πόδια και τα χέρια της, και μείωσε σημαντικά τον ερεθισμό του δέρματός του. Αυτό ήταν 2 χρόνια μετά την παρουσίαση του best seller μας Λεβάντα Υδρολίνα κατά της ακμής και ήταν το δεύτερο βιολογικό προϊόν που παρουσιάσαμε στο οικογενειακό μας εμπορικό σήμα.

Ralchevi family holding Hydrolina

Η δύναμη του χαμομηλιού

Το χαμομήλι, ένα φυτό ενδημικό στην περιοχή μας, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τις ηρεμιστικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Η βιολογική μας υδρολίνα χαμομηλιού προέρχεται από τα καλύτερα χωράφια χαμομηλιού που συλλέγονται με το χέρι και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καταπραΰνει το έκζεμα και να βελτιώνει την υγεία του δέρματος.

Η επιστήμη πίσω από την αποτελεσματικότητα του βιολογικού μας χαμομηλιού hydrolina κατά του εκζέματος έγκειται στην πλούσια σύνθεσή του σε αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις. Αυτές οι ιδιότητες λειτουργούν συνεργιστικά για να μειώσουν τον κνησμό, να ηρεμήσουν το ερεθισμένο δέρμα και να στοχεύσουν τα βακτήρια που προκαλούν το έκζεμα. Οι κλινικές δοκιμές μας υποστηρίζουν αυτά τα ευρήματα, με πάνω από το 90% των συμμετεχόντων να βιώνουν βελτιωμένη ενυδάτωση του δέρματος και σημαντική μείωση των συμπτωμάτων του εκζέματος μετά τη χρήση της βιολογικής μας υδρολίνας χαμομηλιού για μόλις 4 εβδομάδες.

Eczema pack - 3x Organic Chamomile water - Hydrolina

Δείτε την καλύτερη προσφορά για το προϊόν ΕΔΩ

Το ταξίδι μας

Το ξεκίνημα μιας επιχείρησης δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά με την υποστήριξη του συζύγου μου και των 3 παιδιών μου, δημιουργήσαμε μια μάρκα που ενσαρκώνει το πάθος μας για τη φυσική ομορφιά. Η οικογένειά μας εργάζεται από κοινού για να καλλιεργήσει τα καλύτερα βιολογικά συστατικά και είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε τα οφέλη της φύσης απευθείας σε εσάς. Για να το πετύχουμε αυτό, δημιουργήσαμε την οικογενειακή μας ιστοσελίδα και εξάγουμε το απόθεμά μας σε κάθε ευρωπαϊκή αγορά.

Veselina Ralcheva on production line

Η ποιότητα είναι το κλειδί

Στην InaEssentials, πιστεύουμε στη χρήση μόνο των καλύτερων συστατικών, και η βιολογική μας υδρολίνα χαμομηλιού δεν αποτελεί εξαίρεση. Χρησιμοποιούμε μια βιοδυναμική προσέγγιση στη γεωργία και επεξεργαζόμαστε τα χωράφια μας με ένα αφέψημα από τσουκνίδα, που συλλέγεται κατά την πανσέληνο, για να διατηρήσουμε τη δραστικότητα και την αποτελεσματικότητα του χαμομηλιού μας.

Nettle water production

Προσωπικό άγγιγμα

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και μια προσωπική επαφή, και γι' αυτό απαντάμε σε όλα τα μηνύματα στο Facebook και το Instagram οι ίδιοι. Με πάνω από 90.000 φιάλες που έχουν αποσταλεί και μόνο 164 επιστραφεί, είμαστε υπερήφανοι για το προϊόν μας και τον αντίκτυπο που έχει στις ζωές τόσων ανθρώπων.

Ralchevi family at the factory

Φέρτε τις λύσεις της φύσης στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας

Η βιολογική μας υδρολίνα χαμομηλιού είναι εύκολη στη χρήση, απλά εφαρμόστε την σε ένα βαμβάκι και χρησιμοποιήστε την στην πληγείσα περιοχή. Χρησιμοποιήστε το πρωί και το βράδυ (πριν τον ύπνο) για καλύτερα αποτελέσματα και απολαύστε τα οφέλη ενός πιο καθαρού, υγιούς δέρματος σε χρόνο μηδέν. Είτε παλεύετε με εκζέματα και ερεθισμούς είτε θέλετε απλώς να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας, η βιολογική μας υδρολίνα χαμομηλιού είναι η τέλεια λύση.

Πιστεύουμε στο προϊόν μας και θέλουμε να το πιστεύετε κι εσείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν υπάρχει αποτέλεσμα και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ να επιστρέψετε το προϊόν. Ως οικογενειακή μάρκα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες μας.
Vasil Ralchev and Hydrolina
Δοκιμάστε τη βιολογική μας υδρολίνα χαμομηλιού κατά του εκζέματος. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς: ina20 για 20% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία.

Η ιστοσελίδα μας: https://inaessentials.gr/

👇 Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε όλα τα προϊόντα 👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Μέσω αυτών των πράξεων καλοσύνης και υποστήριξης της κοινότητας, η InaEssentials συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη και την ανθρωπιστική βοήθεια. Κάθε δωρεά μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας , την αφοσίωσή  στο να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων γύρω μας. Καθώς προχωράμε μπροστά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να διαδώσουμε την ελπίδα, τη αυτοφροντίδα και την ευεξία, όχι μόνο μέσω των προϊόντων μας αλλά και μέσω των πράξεών μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς πελάτες μας, χωρίς τους οποίους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Είστε όλοι μέρος αυτών των δωρεών και εκτιμούμε την υποστήριξή σας. Χάρη σε εσάς, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές τους. Κάθε αγορά που πραγματοποιείτε συμβάλλει σε αυτόν τον σκοπό. Σας ευχαριστούμε, αγαπητή οικογένεια  της Ina!