Έκζεμα. Пώς μια μικρή οικογενειακή εταιρεία βρήκε τρόπο να το πολεμήσει με οργανικό προϊόν

Έκζεμα. Пώς μια μικρή οικογενειακή εταιρεία βρήκε τρόπο να το πολεμήσει με οργανικό προϊόν

Έλαιο τριαντάφυλλο: Το ελιξίριο για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά Διαβάζετε Έκζεμα. Пώς μια μικρή οικογενειακή εταιρεία βρήκε τρόπο να το πολεμήσει με οργανικό προϊόν 5 λεπτά Next Γιατί πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το σαμπουάν σου!

Έκζεμα...

Ένα πρόβλημα που επηρεάζει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι γνωστές εταιρείες προσφέρουν λύσεις, άλλες είναι πιο ακριβές, άλλες φθηνότερες, αλλά όλες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Δεν λύνουν το πρόβλημα μακροπρόθεσμα. Τον Ιούλιο του 2021, αφού κάναμε κάποιες δοκιμές,  στείλαμε ανθόνερο χαμομηλιού σε πολλούς συγγενείς και φίλους μας με παρόμοια προβλήματα. Μείναμε έκπληκτοι από το γεγονός ότι όλοι άρχισαν να τηλεφωνούν και να μας ευχαριστούν. Αυτή ήταν η στιγμή που αποφασίσαμε να λανσάρουμε το προϊόν μας στο διαδίκτυο.

Δείτε το προϊόν ΕΔΩ

Ευτυχώς, σε αυτό το σημείο είχαμε ήδη καθιερώσει την InaEssentials ως επωνυμία. Τα 3 παιδιά μας ήταν αρκετά εξοικειωμένα με τις τεχνολογίες και μας βοήθησαν να το πραγματοποιήσουμε. Αν προχωρήσουμε γρήγορα
μέχρι σήμερα, θα δούμε πώς από ένα άγνωστο προϊόν το νερό χαμομηλιού έχει γίνει το προϊόν με την υψηλότερη βαθμολογία και το πιο αποτελεσματικό κατά του εκζέματος στην Ελλάδα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Είμαστε μια οικογενειακή εταιρεία που ασχολείται με τη βιολογική γεωργία από το 2000. Ξεκινήσαμε ερασιτεχνικά, αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό. Σήμερα, παρόλο που η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Κάναμε ένα τέτοιο βήμα τον Φεβρουάριο του 2019, όταν αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε τα προϊόντα μας στην τοπική αγορά με τη βοήθεια των παιδιών μας. Μια ιδέα που σήμερα έγινε επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και χάρη στην οποία ψηφίστηκα ως Παραγωγός Βιολογικής Καλλιέργειας της Χρονιάς.

INAESSENTIALS 

Ξεκινήσαμε χωρίς προσδοκίες... Ο γιος μας έφτιαξε την ιστοσελίδα Inaessentials ενώ σπούδαζε μάρκετινγκ και διαφήμιση. Αποφάσισε να δοκιμάσει και έκανε μια διαφήμιση στο Facebook. Στην αρχή, δεν υπήρχε μεγάλη επίδραση, καθώς ξοδεύαμε 15 ευρώ την ημέρα στη διαφήμιση και είχαμε 1 ή 2 παραγγελίες. Όλα άλλαξαν μετά από μια εβδομάδα όταν άρχισαν να εμφανίζονται σχόλια από ικανοποιημένους πελάτες κάτω από τις διαφημίσεις.

 


Μετά από περίπου ένα μήνα, η πρώτη μας διαφήμιση είχε περισσότερα από 20 θετικά σχόλια, τα οποία είχαν τεράστιο αποτέλεσμα. Αποφασίσαμε να προβάλουμε άλλες 2 διαφημίσεις και συνέβη το ίδιο. Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι όχι μόνο ηλικιωμένοι, αλλά μητέρες με εφήβους, μητέρες με μωρά, νεαροί ενήλικες, ακόμη και άνδρες, αγόραζαν το βιολογικό μας ανθόνερο χαμομηλιού κατά του εκζέματος και ήταν όλοι περισσότερο από ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.


ΤΙ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Κάποια στιγμή το ανθόνερο χαμομηλιού έγινε μεγάλη επιτυχία στις μητέρες με μωρά. Αποδείχθηκε ότι πολλά μωρά έχουν έκζεμα και τοπική δερματίτιδα και δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου προϊόντα που να βοηθούν πραγματικά. Η αγαπημένη μας ιστορία είναι από μια πελάτισσα. Το αγοράκι της είχε τεράστιο πρόβλημα με έκζεμα στα πόδια και συνεχιζόταν για 2-3 εβδομάδες και τίποτα δεν βοηθούσε. Αφού της εξηγήσαμε πως να χρησιμοποιεί το προϊόν, στείλαμε 2 μπουκάλια δωρεάν και το τελικό αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό 

Πριν και μετά:

Μετά από 1000 απεσταλμένα μπουκαλάκια και ούτε ένα παράπονο, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τις διαφημίσεις μας και τώρα προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν υπάρχει αποτέλεσμα από τα βιολογικά προϊόντα μας. Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε πολύ καλή για το όνομα μας, καθώς έκανε νέους πελάτες να δοκιμάσουν το προϊόν, χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι.

Μέχρι σήμερα, μόνο εμείς προσωπικά (εγώ, ο γιος και η κόρη μου) απαντάμε σε όλα τα μηνύματα στο Facebook και στο Instagram γιατί γνωρίζουμε ότι η προσωπική στάση είναι πολύ σημαντική και παρόλο που χρειάζεται χρόνο, πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο. Η απόδειξη αυτού είναι τα 1000+ θετικά σχόλια για τα βιολογικά προϊόντα μας στην Ελλάδα.

Δείτε το προϊόν ΕΔΩ

Пού οφείλεται η μοναδικότητα του προϊόντος μας 

Η διαφορά με εμάς είναι ότι αντιμετωπίζουμε τις καλλιέργειες λεβάντας με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η παραγωγή μας είναι 2 φορές μικρότερη από την κανονική, αλλά η ποιότητα είναι ασύγκριτη, κάτι που αναζητούν οι πελάτες μας. Εκτός από τη βιολογική πιστοποίηση, δεν χρησιμοποιήσουμε ούτε βιολογικά γεωργικά φάρμακα. Το μόνο πράγμα που εφαρμόζουμε τα χωράφια μας είναι το "μυστικό" μας αφέψημα μιας βιοδυναμικής συνταγής.

Στην πανσέληνο, συλλέγουμε τσουκνίδες, τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ως κύριο συστατικό για το αφέψημά μας, τα συστατικά για τα οποία μας δόθηκαν από τη φύση. Αυτό το αφέψημα εξαλείφει όλες τις ασθένειες και διατηρεί τις θεραπευτικές ιδιότητες της λεβάντας, οι οποίες μεταφέρονται και στο λεβαντόνερο μας. Πιστεύουμε ότι μία από αυτές τις ιδιότητες είναι ακριβώς το μοναδικό της αποτέλεσμα κατά της ακμής, κάτι που  κανένα άλλο ανθόνερο δεν έχει σε τέτοιο βαθμό.

Για εμάς το σημαντικότερο δεν είναι ο τζίρος, αλλά να έχουμε ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες. Με αυτό το σκεπτικό ξεκινήσαμε και αυτή την φιλοσοφία θα ακολουθούμε.Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις το ανθόνερο χαμομηλιού μας για έκζεμα μπορείς να το παραγγείλεις από ΕΔΩ.

Αυτήν τη στιγμή όλη η ομάδα μας δουλεύει σκληρά ώστε να μπορούμε να τις παραδίδουμε εντός 24-48 ωρών.Θα σου δώσουμε επίσης έναν κωδικό προσφοράς για 20% έκπτωση για την πρώτη σου παραγγελία: ina20!
Δες και τα υπόλοιπα προϊόντα μας τα οποία έχουν επίσης εκπληκτικές φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες στην ιστοσελίδα μας https://inaessentials.gr

👇 Κάνε κλικ εδώ για να δεις και τα άλλα προϊόντα μας 👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .