Δήλωση

Πολλά πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 2020. Μεγαλώσαμε και αναπτυχθήκαμε  χάρη σε εσάς, τους πελάτες και οικογένεια μας και στην σκληρή δουλεία τις ομάδας μας.

Το περασμένο έτος μας έχει διδάξει τόσα πολλά πράγματα, μας έδωσε σκληρά μαθήματα  και μας έκανε να σκεφτούμε και αναθεωρήσουμε.

Αναθεωρήσαμε τις πράξεις μας και τον αντίκτυπο των ενεργειών μας στους ανθρώπους και στον πλανήτη μας γενικά.

Το περασμένο έτος είδαμε πώς οι πράξεις του ανθρώπου  ή η αδράνεια του μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο.

Πήραμε την απόφαση μας λοιπόν, επιλέξαμε να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο και θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι η μάρκα που δημιουργήσαμε χάρη σε εσάς, την οικογένειά μας, το 2021 θα αλλάξει και από EvaCosmetics γίνεται  Inaesentials Ελλάδα. Θα επικεντρωθούμε σε 100% φυσικά προϊόντα τα οποία προέρχονται από φυτά που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία με φυτοφάρμακα , συσκευάζονται με 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και φτάνουν στο χώρο σας σε ένα κουτί από ανακυκλωμένο χαρτί!

Στόχος μας είναι να επενδύσουμε στην Πράσινη Οικονομία, να εφαρμόσουμε υψηλής ποιότητας περιβαλλοντικά πρότυπα και να δώσουμε στον καταναλωτή την ευκαιρία, να επιλέξει προϊόντα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακακαι δυνατότητα ανακύκλωσης. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνουμε τώρα θα διαμορφώσουν το μέλλον μας.

Το  2021 η Evacosmetics  αλλάζει σε  inaessentials.gr - ένα όνομα που συνδέεται με 100 φυσικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας!
Καθημερινή μας προσπάθεια είναι η καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις διαφοροποιημένες προτεραιότητες των πελατών μας, η κατά το δυνατόν ενίσχυση των αντοχών μας.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που μας δείχνετε, συνεχίζοντας να επιλέγετε τα προϊόντα μας, και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τιμάμε την εμπιστοσύνη σας!

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν