Code Black. Διώξε τα μαύρα στίγματα και την ακμή με Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα και Μαύρη Maskina

Code Black. Διώξε τα μαύρα στίγματα και την ακμή με Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα και Μαύρη Maskina

Τα ανθόνερα της InaEssentials γίνονται HYDROLINA. Τι σημαίνει αυτό; Διαβάζετε Code Black. Διώξε τα μαύρα στίγματα και την ακμή με Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα και Μαύρη Maskina 7 λεπτά Next Η απάντηση της φύσης για την ΑΚΜΗ: Οργανικό Ανθόνερο Λεβάντας Hydrolina

Το έγκλημα κατά των μαύρων στιγμάτων

Είναι ο Σερλοκ Χολμς μας και ο Δρ. Γουάτσον του κόσμου της περιποίησης δέρματος. Είναι το ζευγάρι που λύνει κάθε πρόβλημα δέρματος. Σας αφήνουν έκπληκτους από τα αποτελέσματα και σας κάνουν να αναρωτιέστε πώς δεν τα έχετε ανακαλύψει πριν. Γνωρίστε τον νέο αγαπημένο σας φυσικό συνδυασμό για επίμονη ακμή, λιπαρό δέρμα και αφαίρεση μαύρων στιγμάτων - το Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα και η Μαύρη Maskina της InaEssentials!

Παρακάτω , θα ακολουθήσουμε τα ίχνη αυτών των δύο προϊόντων για να αποκαλύψουμε το μυστικό του πώς μπορούν να είναι τόσο εγκληματικά καλά!

 

περιποίηση δέρματος

Η εισαγωγή υδροβιοτικών στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς μπορεί να σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τα επίπεδα "καλών"  βακτηρίων στην επιδερμίδα σας και να πολεμήσετε την ακμή

Υδροβιοτικό Λεβάντα και μέντα

Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα

Αυτή η μοναδική φόρμουλα είναι ο τέλειος συνδυασμός για κάθε τύπο δέρματος,  ιδιαίτερα για εκείνους που είναι επιρρεπείς σε ακμή, υπερβολική λιπαρότητα και μαύρα στίγματα. Ο φυσικός συνδυασμός Βιολογικό Ανθόνερο Λεβάντας - Hydrolina , Βιολογικό Ανθόνερο Μέντας - Hydrolina και ενός ειδικά επιλεγμένου μεταβιοτικού συμπλέγματος είναι ένα πραγματικό όπλο στην αντιμετώπιση του προβληματικού δέρματος. Μετά από λίγες μόνο εφαρμογές θα νιώσετε την ενυδάτωση, τον βαθύ καθαρισμό ,τη σύσφιξη και την ορατή λάμψη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα και πώς λειτουργεί εδώ.

Καολίνη - "πηλός πορσελάνης", ή το κλειδί για το απίστευτο δέρμα

Μαύρη MASKINA

Αναρωτιέστε πώς η επίδραση του Υδροβιοτικού θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ισχυρή; Πολύ απλό! Βρήκε το ταίρι της . Δεν μιλάμε για μια απλή σπιτική μάσκας από πηλό, αλλά μιας καινοτομίας στον κόσμο των βιολογικών καλλυντικών - Black Maskina.

Τι είναι αυτό? Μια εξαιρετικά αποτελεσματική φυσική μαύρη μάσκα προσώπου με καολίνη, ενεργό άνθρακα, λεβάντα και νιασιναμίδη. Καταπολεμά ενεργά τη λιπαρότητα και την επίμονη ακμή παρέχοντας βαθύ καθαρισμό και απαλλαγή από τα μαύρα στίγματα. Η Μαύρη Maskina είναι ειδικά σχεδιασμένή για να συμπληρώσει το Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα. Γνωρίστε τα φυσικά συστατικά της.

μάσκα με καολίνη
- Η βάση της Μαύρης Maskina είναι ή καολίνη (λευκός πηλός). Περιέχει πολλά μέταλλα και βιταμίνες που απολεπίζουν απαλά το δέρμα. Το μαγνήσιο βελτιώνει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο οδηγεί στη διατήρηση της ισορροπίας και ρύθμισης της υγρασίας του δέρματος και στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ένα σύμπλεγμα από μέταλλα και στοιχεία τα οποία συμβάλλουν στη ρύθμιση της έκκρισης του σμήγματος , στην καταπολέμιση της υπερβολικής λιπαρότητας και στην αναγέννηση των κυττάρων. Αυτό βοηθά στην επούλωση των ουλών, στη μείωση της ακμής και στη βελτίωση της υφής και της όψης του δέρματος.
- Και πάμε στην λεβάντα από τα ατελείωτα μωβ βιολογικά χωράφια της οικογένειάς μας - ο πρωταγωνιστής. Είναι η τέλεια θεραπεία για προβληματικό δέρμα, μαύρα στίγματα και ατέλειες.
- Μαύρη μαγεία - ενεργός ηφαιστειακός άνθρακας φυτικής προέλευσης. Θα σας βοηθήσει να πείτε το πολυαναμενόμενο «Αντίο λιπαρό δέρμα, ακμή και μαύρα στίγματα!». Οι ισχυρές του ιδιότητες αποφράσσουν τους πόρους και μειώνουν την ερυθρότητα, ώστε το δέρμα σας να απολαμβάνει μια λαμπερή, υγιή όψη. Είναι επίσης υπεύθυνος για το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα της Maskina.

- Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το μυστικό μας όπλο - η νιασιναμίδη! Οι ισχυρές δραστικές του ιδιότητες είναι γνωστές στη βιομηχανία καλλυντικών, οπότε δεν μπορούσαμε να το προσπεράσουμε. Η νιασιναμίδη ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, συρρικνώνει τους πόρους, καταπραΰνει ττο κοσκινισμένο και ερεθισμένο δέρμα , την φλεγμονή και βοηθά στη μόνιμη απομάκρυνση της ακμής.

Γιατί δουλεύουν τόσο καλά μαζί; 

Τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά του Υδροβιοτικού - Λεβαντα & Μέντα και της Μαύρης Maskina είναι το καλύτερο "κοκτέϊλ"  που θα επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας απολαμβάνοντας ένα υγιές και λαμπερό δέρμα!

Ίσως είστε περίεργοι γιατί η Μαύρη Maskina συμπληρώνει τέλεια το Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα;

Ο Βασίλης κρατάει  Μαύρη Maskina and Hydrobiotic - Λεβάντα και Μέντα

Το μυστικό είναι το "πάντρεμα"!

Ποια συστατικά θα αποφράξουν και θα καθαρίσουν σε βάθος τους πόρους;

Ο ενεργός άνθρακας και ο καολίνης στη Μαύρη Maskina, τα άνθη λεβάντας στα Υδροβιοτικά , η Μαύρη Maskina και το μεταβιοτικό σύμπλεγμα στα υδροβιοτικά θα κάνουν τη δύσκολη δουλειά.

Ποια συστατικά θα συρρικνώσουν τους πόρους και θα αποτρέψουν την επανεμφάνιση των ατελειών;
Η Λεβάντα & Μέντα και η νιασιναμίδη στην Μαύρη Maskina θα φροντίσουν να αποφράξουν και να συρρικνώσουν τους πόρους. Αυτό θα κρατήσει το δέρμα σας υγιές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα καταπραΰνει επίσης τον ερεθισμό και θα σβήσει τα δυσάρεστα σημάδια ακμής και τις παλιές ατέλειες.

Ποια συστατικά θα σας χαρίσουν την ενυδάτωση και την υγιή όψη της επιδερμίδας που χρειάζεστε;
Το Ανθόνερο Λεβάντας - Hydrolina και το μεταβιοτικό σύμπλεγμα στο Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα θα ενυδατώσουν και θα ρυθμίσουν το pH του δέρματος, το οποίο είναι βασικός παράγοντας για όμορφο και υγιές δέρμα. Το μεταβιοτικό σύμπλεγμα Lentimyrt λαμβάνεται με προσεκτική ζύμωση φυτών μέσω καινοτόμου τεχνολογίας. Βελτιώνει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος σε διάφορα επίπεδα εξισορροπώντας τη μικροχλωρίδα του δέρματος - δεν βλάπτει τα καλά βακτήρια στο δέρμα και καταπολεμά ενεργά τους κακούς μικροοργανισμούς. Το Lentimyrt σχηματίζει ένα υδρολιπιδικό φιλμ - τον «σωματοφύλακα» του δέρματος.
Εγγυόμαστε ότι αυτό είναι το προϊόν που πραγματικά χρειάζεστε! Κάντε το πρώτο βήμα για πιο υγιές δέρμα με την InaEssentials!
Και εδώ μπορείτε να δείτε τι λένε οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει το "black code"
Ανυπομονούμε να μάθουμε αν και εσείς την έχετε πάρει! Μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο, θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα!

Θέλαμε να είσαι μέρος της διαδικασίας

Σπιτική μάσκα από άργυλο
Γιατί φτιάξαμε τη Maskina σε μορφή σκόνης; Επειδή θέλαμε να νιώσετε την πραγματική χαρά να κάνετε κάτι καλό για το δέρμα σας.

Συμφωνούμε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αγοράσεις ένα έτοιμο προϊόν, αλλά δεν είναι πιο διασκεδαστικό να φτιάξεις τη Maskina στο σπίτι; Χαρίστε υγεία στο δέρμα σας. Τι καλύτερη ιδέα από το να το κάνουμε με τα φυσικά βουλγαρικά προϊόντα μας; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε κατάλληλες ποσότητες Υδροβιοτικό και Μαύρη Maskina και να το απολαύσετε.

Ίσως αναρωτιέσαι ποια είναι η σωστή συχνότητα χρήσης.


Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει - άλλο ένα πλεονέκτημα της Maskina μας. Σας συμβουλεύουμε να μην κάνετε το μείγμα πολύ ρευστό, ώστε να είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Πειραμαστιστείτε. Αφήστε το στο δέρμα για 7-15 λεπτά. Ξεπλύνετε με ελαφρές κινήσεις μασάζ με ζεστό νερό και τελειώστε με κρύο νερό (για να κλείσουν οι πόροοι) Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε το δέρμα με το Hydrobiotic μας στη συνέχεια.

Για να ενεργοποιήσετε την ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στην παραγγελία σας, απλά πρέπει να αντιγράψετε αυτόν τον κωδικό « BLACK10 » και να τον χρησιμοποιήσετε στην επόμενη παραγγελία σας. Ανυπομονούμε να γνωρίσετε αυτό το τέλειο duo ενάντια στα μαύρα στίγματα, την ακμή και το λιπαρό δέρμα!
Γίνε μέλος της οικογένειας InaEssentials με ένα μόνο κλικ!
Μπες στην ιστοσελίδα μας πατώντας το κόκκινο κουμπί παρακάτω:
📌 100% Επιστροφή χρημάτων -χωρίς ερωτήσεις 📝
Από το 2021 έχουμε την πολιτική «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας :)

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .