Αυτή η οικογενειακή οδοντόκρεμα είναι η μόνη που θα χρειαστείτε ποτέ

Αυτή η οικογενειακή οδοντόκρεμα είναι η μόνη που θα χρειαστείτε ποτέ

Ina Dent-All: Η επαναστατική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο για όλη την οικογένεια Διαβάζετε Αυτή η οικογενειακή οδοντόκρεμα είναι η μόνη που θα χρειαστείτε ποτέ 5 λεπτά

Όλοι θέλουμε μια οδοντόκρεμα που να τα κάνει όλα. Μια που όχι μόνο καθαρίζει τα δόντια μας αλλά και προστατεύει τα ούλα μας, φρεσκάρει την αναπνοή μας και φροντίζει τη στοματική μας υγεία χωρίς να περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες. 

Αυτό ακριβώς επιδιώξαμε να πετύχουμε με την Ina Dent-All: μια φυσική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο, φτιαγμένη με ισχυρά συστατικά όπως το χρυσόξυλο, η αλισίβα της Μαύρης Θάλασσας και καινοτόμα μεταβιοτικά από μέντα και το χρυσόξυλο. Είναι τόσο αποτελεσματική που μόλις τη δοκιμάσετε, δεν θα θελήσετε ποτέ να την αλλάξετε ξανά.

Δείτε το προϊόν εδώ 

Τι κάνει την Ina Dent-All να ξεχωρίζει:

  • Ολοκληρωμένη φροντίδα: Με ένα μείγμα παραδοσιακών και καινοτόμων συστατικών, αυτή η οδοντόκρεμα προσφέρει φροντίδα πλήρους φάσματος. Από την καταπράυνση των ευαίσθητων ούλων έως την καταπολέμηση των βακτηρίων και την πρόληψη της τερηδόνας.
  • Χωρίς φθόριο: Πολλές συμβατικές οδοντόκρεμες βασίζονται στο φθόριο, το οποίο όμως μπορεί να είναι επιβλαβές σε υψηλές δόσεις. Με την Ina Dent-All, έχετε όλη την προστασία χωρίς τον κίνδυνο, χάρη στη φυσική δύναμη του Χρυσόξυλου και της αλισίβας της Μαύρης Θάλασσας.
  • Επαναστατική τεχνολογία μεταβιοτικών : Τα μεταβιοτικά είναι το μέλλον των βιολογικών καλλυντικών και της στοματικής φροντίδας, βοηθώντας στην εξισορρόπηση του στοματικού σας μικροβιώματος και διασφαλίζοντας ότι τα καλά βακτήρια ευδοκιμούν, ενώ τα επιβλαβή κρατούνται μακριά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνδυάσουμε τις παραδόσεις και τις καινοτομίες σε ένα προϊόν που βοηθάει πραγματικά.

Η δύναμη της Φύσης

Δείτε το προϊόν εδώ 

Χρυσόξυλο
Έχουμε κάνει κλινικές δοκιμές που αποδεικνύουν τις αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες του Χρυσόξυλου μας. Καταπραΰνει τα ερεθισμένα ούλα και προλαμβάνει τις στοματικές λοιμώξεις. Μειώνει ακόμη και την αιμορραγία των ούλων και προάγει την επούλωση. Σκεφτείτε το ως ένα φυσικό αμυντικό σύστημα για τα ούλα σας.

Αλισίβα Μαύρης Θάλασσας
Πλούσια σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο, η αλισίβα της Μαύρης Θάλασσας ενισχύει τα δόντια και υποστηρίζει την υγεία των ούλων. Έχει επίσης μια φυσική αντιμικροβιακή δράση, προστατεύοντας το στόμα σας από τα επιβλαβή βακτήρια και τους μύκητες, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα σκληρά χημικά που βρίσκονται συχνά στις οδοντόκρεμες του εμπορίου.

Τα μεταβιοτικά της μέντας και του χρυσόξυλου
Αναπτύχθηκαν ειδικά για τη δική μας επωνυμία και λειτουργούν αρμονικά για τη διατήρηση ενός υγιούς στοματικού μικροβιώματος, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία του στόματος. Βοηθούν στην πρόληψη της κακοσμίας του στόματος, ενώ δημιουργούν ένα υγιές περιβάλλον για τα ωφέλιμα βακτήρια, κάνοντας το στόμα σας όχι μόνο να αισθάνεται φρέσκο, αλλά πραγματικά πιο υγιές.

Δείτε το προϊόν εδώ 

Χωρίς Σκληρά Χημικά , Μόνο αποτελέσματα 

Αυτό που δεν θα βρείτε στην Ina Dent-All είναι οι συνήθεις ύποπτοι: χωρίς φθόριο, χωρίς θειικά άλατα και χωρίς τεχνητές γεύσεις ή χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι χρησιμοποιείτε κάτι που δεν είναι καλό για εσάς, ειδικά αν το χρησιμοποιείτε για τα παιδιά σας. Αντιθέτως, λαμβάνετε το καλύτερο της φύσης, προσεκτικά συνδυασμένο για να διατηρήσετε τα δόντια και τα ούλα σας υγιή.

Δείτε το προϊόν εδώ 

Υγιή Ούλα ,Χαρούμενα Χαμόγελα 

Η συνέργεια των συστατικών της Ina Dent-All σημαίνει ότι δεν παίρνετε απλώς μια οδοντόκρεμα, αλλά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στοματικής υγείας. Η Ina Dent-All παρέχει όλα όσα χρειάζεται η οικογένειά σας για ένα υγιές χαμόγελο με αυτοπεποίθηση.

Πώς θα σας βοηθήσει;

✅ Ολοκληρωμένη και μακροχρόνια στοματική φροντίδα

✅ Καταπραΰνει και ενισχύει τα ευαίσθητα και αιμορραγούντα ούλα

✅ Προστατεύει από την πλάκα, τους λεκέδες και την τερηδόνα

✅ Εξουδετερώνει την κακοσμία του στόματος και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί

✅ Υποστηρίζει το στοματικό μικροβίωμα και προστατεύει από τις επιπτώσεις των επιβλαβών βακτηρίων

Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε την με το  Φυσικό Στοματικό διάλυμα Χρυσόξυλου , specifically designed to complement the toothpaste’s benefits. Together, they offer unbeatable protection and care for your gums and teeth, ensuring long-lasting freshness and health.

Δείτε το προϊόν εδώ 
Δείτε την καλύτερη προσφορά με το προϊόν εδώ 

Η τελευταία Οδοντόκρεμα που θα χρειαστείτε Ποτέ! 

Φανταστείτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας με ένα προϊόν που όχι μόνο καθαρίζει, αλλά προστατεύει και εξισορροπεί τη στοματική σας υγεία με τρόπο εντελώς φυσικό. Χωρίς χημικές ουσίες, χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό ακριβώς προσφέρει η Ina Dent-All.

Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο; Κάντε την αλλαγή σήμερα και ανακαλύψτε μια οδοντόκρεμα που επιτέλους θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε. Τα ούλα σας θα σας ευχαριστούν, τα δόντια σας θα λάμπουν και η οικογένειά σας θα απολαμβάνει υγιή χαμόγελα για τα επόμενα χρόνια.

👉Δοκιμάστε την μεμονωμένα ή με το μοναδικό πακέτο μας 2+1 στην ιστοσελίδα μας ! 

 

FAQ

Η Ina Dent-All είναι φυσική, σχεδιασμένη με προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά συστατικά και απαλλαγμένη από επιβλαβείς χημικές ουσίες που συχνά βρίσκονται στις παραδοσιακές οδοντόκρεμες.

Πιστεύουμε στην παροχή μιας ασφαλούς και αποτελεσματικής λύσης στοματικής φροντίδας χωρίς τη χρήση φθορίου, το οποίο μπορεί να είναι επιβλαβές εάν προσλαμβάνεται σε μεγάλες ποσότητες.

Η Ina Dent-All είναι εμπλουτισμένη με μια ισχυρή σύνθεση φυσικών συστατικών, όπως εκχύλισμα χρυσόξυλου , αλισίβα μαύρης θάλασσας και μεταβιοτικά συμπλέγματα μέντας και χρυσόξυλου.

Όχι, η Ina Dent-All δεν περιέχει θειικό λαουρυλοθειικό νάτριο (SLS), έναν κοινό αφριστικό παράγοντα που βρίσκεται σε πολλές παραδοσιακές οδοντόκρεμες. Το SLS μπορεί να είναι ερεθιστικό για τα ευαίσθητα ούλα και δόντια.

Ναι, η Ina Dent-All έχει σχεδιαστεί για να είναι ήπια για τα ευαίσθητα δόντια και ούλα.

Ναι, ο συνδυασμός της αλισίβας Μαύρης Θάλασσας και των μεταβιοτικών συμπλεγμάτων μέντας και χρυσόξυλου βοηθά στην εξουδετέρωση της κακοσμίας του στόματος και στην προστασία από την πλάκα και την τερηδόνα, εξισορροπώντας το στοματικό μικροβίωμα.

Ναι, Η Ina Dent-All είναι γενικά ασφαλής για παιδιά άνω των 3 ετών. Ωστόσο, συνιστάται να επιβλέπετε τα παιδιά κατά το βούρτσισμα των δοντιών τους και να διασφαλίζετε ότι δεν καταπίνουν υπερβολικές ποσότητες οδοντόκρεμας.

Ενώ η Ina Dent-All περιέχει διττανθρακική σόδα, η οποία έχει ήπια λευκαντική δράση, δεν είναι ένα αποκλειστικό προϊόν λεύκανσης δοντιών.

Η Ina Dent-All παρέχει άμεσα αποτελέσματα, όπως στυπτικό αποτέλεσμα και αίσθημα φρεσκάδας. Για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, συνιστάται γενικά η συνεπής χρήση για 2-3 εβδομάδες.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές φθοριούχες οδοντόκρεμες, η Ina Dent-All προσφέρει μια φυσική και ήπια προσέγγιση στη στοματική φροντίδα χωρίς τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με την κατάποση φθορίου.

Ενώ η παραδοσιακή οδοντόκρεμα με φθόριο είναι γενικά ασφαλής όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, μπορεί να έχει μερικές πιθανές αρνητικές επιπτώσεις όταν καταναλώνεται σε υπερβολικές ποσότητες:

  • μπορεί να είναι τοξική, ειδικά για τα παιδιά
  • μπορεί να προκαλέσει γαστρεντερικά προβλήματα σε περίπτωση κατάποσης
  • μπορεί να προκαλέσει λεκέδες στα δόντια και να αποδυναμώσει το σμάλτο
  • μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ισορροπία των ωφέλιμων βακτηρίων στο στόμα και να διαταράξει το στοματικό μικροβίωμα
  • μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις (όπως δερματικά εξανθήματα, πρήξιμο και δυσκολία στην αναπνοή).

Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστούμε τη χρήση της οδοντόκρεμας Ina Dent-All σε συνδυασμό με το 100% φυσικό στοματικό διάλυμα με χρυσόξυλο - Hydrolina για την αιμορραγία των ούλων και την κακοσμία του στόματος.

Ναι, η Ina Dent-All έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ασφαλής για τις εγκύους γυναίκες. Ωστόσο, συνιστάται πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες.

Όχι, η Ina Dent-All δεν είναι ομοιοπαθητικό προϊόν. Ενώ περιέχει φυσικά συστατικά, δεν έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ομοιοπαθητικές αρχές. Επιπλέον, η παρουσία ελαίου μέντας, το οποίο μπορεί να επηρεάσει τις ομοιοπαθητικές θεραπείες, το επιβεβαιώνει περαιτέρω.