Φυσικό-Σαμπουάν-Λεβάντας-κατά-της-Πιτυρίδας-για-Λιπαρά-Μαλλιά

''Αντίο Πιτυρίδα και λιπαρά μαλλιά'' με το Φυσικό Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας από την InaEssentials

Ερωτήσεις όπως: ποιο σαμπουάν μπορεί να κάνει τα μαλλιά μου πιο ίσια, πιο δυνατά ή πιο μεταξένια; Μπορεί να κάνει περισσότερα από το να λούσει τα μαλλιά μου;
 
Έχουμε την απάντηση και τη λύση στα προβλήματά σας! Ας κατανοήσουμε πρώτα το πρόβλημα και τις αιτίες του, ώστε να συμφωνήσετε γιατί πρέπει να επιλέξετε το InaEssentials πάνω από όλα τα άλλα!
 
Κατανόηση της πιτυρίδας:
Η πιτυρίδα είναι νεκρά κύτταρα του δέρματος που πέφτουν από το τριχωτό της κεφαλής — ειδικά αν ξύνεστε. Μπορεί να νομίζετε ότι ένα ξηρό τριχωτό της κεφαλής οδηγεί σε πιτυρίδα, αλλά και ένα ξηρό τριχωτό της κεφαλής και ένα λιπαρό τριχωτό της κεφαλής μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση και πτώση των περιττών κυττάρων, σχηματίζοντας πιτυρίδα.
 
Τι προκαλεί Πιτυρίδα & ΞΗΡΑ/ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ;
Κληρονομικότητα, Ορμονικές αλλαγές (όπως η εφηβεία), Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, Κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, πικάντικες ή πλούσιες σε αλάτι, Έλλειψη θρεπτικών συστατικών όπως λιπαρά οξέα και βιταμίνη Β, στρες και ορισμένες παθήσεις του δέρματος (λιπαρό/ξηρό). Οι εποχικές αλλαγές και το οικογενειακό ιστορικό μπορεί επίσης να είναι μια αιτία.
 
Τα σαμπουάν είναι τα πιο σημαντικά προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών μας. Εμείς στην InaEssentials παίρνουμε σοβαρά τη σημασία τους. Σας προσφέρουμε μια ΦΥΣΙΚΗ και 100% αποτελεσματική ΛΥΣΗ.
Το Σαμπουάν Λεβάντας της InaEssentials είναι μια νέα καθαρή φόρμουλα φτιαγμένη από φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά συστατικά. Συνδυάζει βιολογικό έλαιο λεβάντας και έλαιο argan για να εξισορροπήσει το τριχωτό της κεφαλής και να βοηθήσει στη θεραπεία των λιπαρών μαλλιών χωρίς να αφαιρεί τη φυσική τους υγρασία. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α και Ε και εκχύλισμα μίσχου μήλου Φίτζι για να θρέψει και να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής και να μειώσει τον ερεθισμό και την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, το σαμπουάν μας καθαρίζει απαλά, ενώ αναζωογονεί φυσικά τα μαλλιά, καθιστώντας τα φρέσκα και υγιή.
Φυσικό-Σαμπουάν-Λεβάντας-κατά-της-Πιτυρίδας-για-Λιπαρά-Μαλλιά

Αντικαταστήστε το συμβατικό σας σαμπουάν γεμάτο πρόσθετα και συντηρητικά με το φυσικό σαμπουάν λεβάντας κατά της πιτυρίδας για λιπαρά μαλλιά με βιολογικό λάδι λεβάντας. Διατηρήστε το απλό και φυσικό, χωρίς να χρησιμοποιείτε θεραπείες, οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν είναι καν αποτελεσματικές!

Εδώ είναι τα μυστικά μας όπλα που ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ την επιτυχία του Σαμπουάν μας επιβεβαιωμένα από όλους τους πελάτες μας που το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει.

✔️ Εξισορροπεί το τριχωτό της κεφαλής, μειώνει τη λιπαρότητα, μειώνει τον ερεθισμό

✔️ Για κανονικά προς λιπαρά μαλλιά

✔️ Χωρίς parabens

✔️ Χωρίς θειικά άλατα

✔️ Χωρίς τεχνητά αρώματα

✔️ Χωρίς τεχνητά χρώματα

✔️ 100% απόλαυση

Γιατί το σαμπουάν μας σας ταιριάζει απόλυτα; Δείτε μόνοι σας και ζήστε το από αυτούς που το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει και απολαύστε τη μαγεία…

Τα σαμπουάν μας έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να λούζουν τα μαλλιά σας, αλλά πλένουν και τα προβλήματά σας!

Τερματίστε όλα τα τρελά πειράματα μαλλιών ΣΗΜΕΡΑ και ζητήστε συγγνώμη από τα μαλλιά σας προσφέροντάς τους την καλύτερη περιποίηση που μπορούν να έχουν με τις εκπληκτικές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ μας! Έως και 40% ΕΚΠΤΩΣΗ σε διαφορετικά πακέτα περιποίησης μαλλιών που θα ικανοποιήσουν και θα φέρουν τις ανάγκες και τις αισθήσεις σας.

Βιαστείτε και μεταβείτε ΤΩΡΑ στην ιστοσελίδα μας και θα βρείτε μια καταπληκτική γκάμα σαμπουάν για διαφορετικά προβλήματα και επιλέξτε την τέλεια εφαρμογή σας!

Φυσικό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας λεβάντας για λιπαρά μαλλιά (250 ml) - με βιολογικό έλαιο λεβάντας (σύνδεσμος)

Φυσικό σαμπουάν τσουκνίδας κατά της τριχόπτωσης (250 ml) - με εκχύλισμα άγριας τσουκνίδας (σύνδεσμος)

Φυσικό σαμπουάν τριαντάφυλλου για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά (250 ml) - με βιολογικό έλαιο τριαντάφυλλου (σύνδεσμος)

Το τέλειο πακέτο σας με και τα 3 σε εκπληκτική τιμή προσφοράς. Δείτε το εδώ (σύνδεσμος)

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο σαμπουάν ταιριάζει απόλυτα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: inaessentialsgr@gmail.com και θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως να πάρετε την καλύτερη απόφαση.

100% Επιστροφή χρημάτων - Χωρίς ερωτήσεις 📝

 

Από το 2021 έχουμε την πολιτική «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα σας.

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .