AKMΗ, να πώς η ιστορία μιας μητέρας βοήθησε πάνω από 50.000+ εφήβους στην Ελλάδα!

AKMΗ, να πώς η ιστορία μιας μητέρας βοήθησε πάνω από 50.000+ εφήβους στην Ελλάδα!

Ακμή...

Γεια σας, είμαι η Βεσελίνα Ράλτσεβα. Η πρώτη μου επαφή με τη βιολογική φροντίδα του δέρματος δεν ξεκίνησε με τα προβλήματα των παιδιών μου, αλλά με την απελπισμένη έκκληση μιας άλλης μητέρας στην πόλη μου. Η ιστορία της με άγγιξε βαθιά. Έτσι ξεκίνησε η ιστορία του πώς η αγάπη μιας μητέρας επανέφερε το χαμόγελο σε περισσότερους από 50.000+ εφήβους που πάσχουν από ακμή.

Ήταν το 2019 όταν μια φίλη μου ήρθε σπίτι και μου ζήτησε το σπιτικό νερό λεβάντας μας, καθώς η κόρη της είχε το χορό αποφοίτησης σε 2 εβδομάδες και ταλαιπωρούνταν από έντονη ακμή. Ακμή που δεν έκανε ζημιά μόνο στο πρόσωπό της, αλλά και στην αυτοεκτίμηση και την ψυχική της υγεία. Η μητέρα είχε ακούσει από άλλους στους οποίους είχα δώσει νερό λεβάντας ότι βοηθούσε πραγματικά.

Η κόρη της αντιμετώπιζε κάτι περισσότερο από απλή ακμή. Πάλευε με το φόβο και την ντροπή που είναι αναπόφευκτο μέρος της. Ο χορός αποφοίτησης πλησίαζε και εκείνη έμενε στο σπίτι, καθώς ντρεπόταν να βγει έξω εξαιτίας του δέρματός της.

Η απίστευτη μεταμόρφωση...

Δύο ημέρες πριν από τον χορό, κάποιος χτύπησε την πόρτα μου. Ήταν η μητέρα της! Επέστρεψε με μια χειροποίητη τούρτα και μάτια που έλαμπαν από ευγνωμοσύνη. Μου έδειξε μια φωτογραφία της κόρης της πριν και μετά το νερό λεβάντας... η διαφορά ήταν πράγματι πέρα από αυτό που περίμενα. Το αποκάλεσε "μαγικό νερό" και η ιστορία της διαδόθηκε σε όλη την πόλη, πυροδοτώντας ένα κύμα περιέργειας. Είχα δει το νερό λεβάντας να βοηθάει τα παιδιά μου, αλλά ποτέ δεν είχα δει τέτοια επίδραση σε ανθρώπους που είχαν πραγματικά σοβαρά δερματικά προβλήματα.

Αυτό ήταν συγκλονιστικό για μένα! Και τότε συνειδητοποίησα: η συνηθισμένη μας λεβάντα είχε τη δύναμη να αλλάξει ζωές. Αυτό σηματοδότησε την αρχή μιας νέας αποστολής για την InaEssentials - να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες παντού μέσω της λεβάντας μας, μετατρέποντας την απελπισία σε ελπίδα.

Girl with Lavender Hydrolina

Το μαγικό φυτό…

Ήταν κυριολεκτικά στα χέρια μας από την αρχή. Η δύναμη της λεβάντας, ένα φυσικό θαύμα που συχνά παραβλέπεται για τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων. Ήταν κάτι περισσότερο από μια ανακάλυψη, ήταν μια αχτίδα ελπίδας για μια οικογένεια, για ένα πρόβλημα που επηρεάζει χιλιάδες ανθρώπους. Η λεβάντα, με τις καταπραϋντικές και αντιβακτηριακές της ιδιότητες, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στην καλλιέργεια βοτάνων, ήταν μια ευκαιρία να βοηθήσουμε χιλιάδες ανθρώπους που πάσχουν από ακμή.

Η λεβάντα μας και αυτό που την κάνει μοναδική…

Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ότι αντιμετωπίζουμε τα χωράφια μας με λεβάντα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η παραγωγή μας είναι 2 φορές μικρότερη από το κανονικό, αλλά η ποιότητα είναι απαράμιλλη, και αυτό είναι που αναζητούν οι πελάτες μας. Κατά την πανσέληνο συγκομίζουμε τσουκνίδες τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ως κύριο συστατικό για το σκεύασμα μας, τα συστατικά του οποίου μας παρέχει η φύση. Αυτό το απόσταγμα διώχνει όλες τις ασθένειες του φυτού και διατηρεί τις θεραπευτικές ιδιότητες της λεβάντας, οι οποίες μεταφέρονται στο νερό λεβάντας μας. Πιστεύουμε ότι μία από αυτές τις ιδιότητες είναι ακριβώς η μοναδική της δράση κατά της ακμής, κάτι που δεν έχει κανένα άλλο ανθόνερο.

Οργανικό ανθόνερο λεβάντας -Hydrolina κατά της ΑΚΜΗΣ Βιολογικά προϊόντα Inaessentials LTD

Αλλά...

Η πραγματική δουλειά μόλις άρχιζε... Είχαμε το προϊόν και ξέραμε ότι δούλευε, αλλά πώς θα βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους; Ξεκινήσαμε χωρίς προσδοκίες... Ο γιος μας έφτιαξε την ιστοσελίδα InaEssentials ενώ σπούδαζε μάρκετινγκ και διαφήμιση. Αποφάσισε να δοκιμάσει και να τρέξει μια διαφήμιση στο Facebook. Στην αρχή δεν υπήρχε μεγάλο αποτέλεσμα, μέχρι που μετά από μια εβδομάδα εμφανίστηκαν σχόλια κάτω από τις διαφημίσεις από ευχαριστημένους πελάτες. Οι παραγγελίες αυξήθηκαν και το ταπεινό μας εγχείρημα με έδρα το σπίτι μας άρχισε γρήγορα να αναπτύσσεται.

Μέχρι σήμερα, εμείς προσωπικά (εγώ, ο γιος μου και οι κόρες μου) απαντάμε στα μηνύματα γιατί γνωρίζουμε ότι η προσωπική επαφή είναι το κλειδί και παρόλο που χρειάζεται χρόνος, πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο. Η απόδειξη είναι τα περισσότερα από 10.000 θετικά σχόλια για το νερό λεβάντας κατά της ακμής μας. Είναι το όνειρο μιας οικογένειας που έγινε πραγματικότητα.

500.000+ πελάτες

Η εμπιστοσύνη στο νερό λεβάντας μας οδήγησε στο να προσφέρουμε μια τολμηρή υπόσχεση: πλήρη επιστροφή χρημάτων αν οι πελάτες μας δεν δουν αποτελέσματα. Αυτό έδειξε στους πελάτες μας ότι δεν είμαστε απλώς άλλη μια μάρκα που μόνο υπόσχεται, αλλά και τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Έχουμε μεταμορφώσει τις ζωές πάνω από 50.000 εφήβων σε όλη την Ευρώπη, διατηρώντας παράλληλα την ψυχή και την ποιότητα μιας οικογενειακής επιχείρησης.

Η ιστοσελίδα μας: https://inaessentials.gr/

Θέλετε να το δοκιμάσετε;

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το μαγικό βιολογικό νερό μας μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, και θα λάβετε έναν κωδικό προσφοράς για 15% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία ως δώρο από εμάς, ο οποίος είναι: ina15



Οργανικό ανθόνερο λεβάντας -Hydrolina κατά της ΑΚΜΗΣ Βιολογικά προϊόντα Inaessentials LTD

Έχουμε εργαστεί ακούραστα για να διατηρήσουμε τη λύση μας προσιτή, αλλά οι καιροί αλλάζουν. Η αυξανόμενη ζήτηση και το κόστος σημαίνουν ότι δεν μπορούμε να διατηρήσουμε αυτές τις τιμές για πάντα. 

Η ιστοσελίδα μας: https://inaessentials.gr/

👇 Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο κάνοντας κλικ στο κόκκινο κουμπί παρακάτω: 👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Μέσω αυτών των πράξεων καλοσύνης και υποστήριξης της κοινότητας, η InaEssentials συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη και την ανθρωπιστική βοήθεια. Κάθε δωρεά μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας , την αφοσίωσή  στο να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων γύρω μας. Καθώς προχωράμε μπροστά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να διαδώσουμε την ελπίδα, τη αυτοφροντίδα και την ευεξία, όχι μόνο μέσω των προϊόντων μας αλλά και μέσω των πράξεών μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς πελάτες μας, χωρίς τους οποίους τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Είστε όλοι μέρος αυτών των δωρεών και εκτιμούμε την υποστήριξή σας. Χάρη σε εσάς, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές τους. Κάθε αγορά που πραγματοποιείτε συμβάλλει σε αυτόν τον σκοπό. Σας ευχαριστούμε, αγαπητή οικογένεια  της Ina!