8 Μαρτίου: Ποιο προϊόν θα χαρίζουμε δωρεάν φέτος;

8 Μαρτίου: Ποιο προϊόν θα χαρίζουμε δωρεάν φέτος;

Στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο , χαρίζουμε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας δωρεάν .

Ο λόγος πίσω από αυτό, είναι ο απώτερος σκοπός μας: να παρουσιάσουμε τα καλλυντικά της φύσης σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, καθώς πιστεύουμε ότι η φύση έχει τις απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα.

Πώς το κάνουμε ; - Χάρη σε σάς  <3

Στην αρχή, ήμασταν μόνοι μας- ωστόσο, κάποια στιγμή, οι πιστοί μας πελάτες άρχισαν να μας υποστηρίζουν παίρνοντας 2-3 επιπλέον προϊόντα στις 8 Μαρτίου. Επανεπενδύσαμε αυτά τα κεφάλαια για να έχουμε μεγαλύτερο αντίκτυπο κάθε χρόνο και να επιτρέπουμε σε περισσότερους ανθρώπους να δοκιμάζουν ΔΩΡΕΑΝ τα φυσικά καλλυντικά.
Φέτος, χαρίζουμε την Hydrolina τριαντάφυλλο μας! Είμαστε σίγουροι ότι θα τη λατρέψετε.🩷
- Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στις 8 Μαρτίου
Έχουμε ετοιμάσει 600 μπουκάλια για την Ελλάδα

Εδώ θα βρείτε ολόκληρη την ιστορία:

2019 -Η ημέρα της 8ης Μαρτίου γεννιέται

Το 2019, δραστηριοποιούμασταν μόνο στη Βουλγαρία και κανείς δεν γνώριζε το brand μας. Μέχρι τις 8 Μαρτίου είχαμε περίπου 300 πελάτες και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για τις κυρίες. Μας είχαν απομείνει 1000 ροδόνερα και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό και να τα χαρίσουμε δωρεάν.

Η ανταπόκριση των πελατών ήταν εκπληκτική, αλλά το πιο όμορφο είναι ότι συστήσαμε σε νέους ανθρώπους τα φυσικά καλλυντικά.

2020: 1,000 μπουκάλια του Ελαίου Λεβάντας

Το 2020, πουλούσαμε ήδη σε 4 χώρες, και αποφασίσαμε να εκπλήξουμε τους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη με 1000 μπουκάλια ελαίου λεβάντας. Αγαπάμε το λάδι λεβάντας μας και θέλαμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο. Αυτή ήταν η χρονιά κατά την οποία είδαμε ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το είδος καλλυντικών και το εκτιμούν πραγματικά.

2021: 200 Μπουκάλια από τους πιο αγαπημένους υδρολάτες σε κάθε χώρα
Το 2021, εκατοντάδες μπουκάλια από τα πιο αγαπημένα σας νερά, όπως το Νερό Μελισσόχορτο, το Νερό Χαμομήλι, και άλλα, μπήκαν στα σπίτια υπέροχων κυριών σε κάθε χώρα, φέρνοντάς τους τη γαλήνια αγκαλιά της βουλγαρικής φύσης.
2022: 10,000 Bottles του ανθόνερου λεβάντας hydrolina

Το προϊόν μας με τις περισσότερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια του 2021 ήταν το νερό λεβάντας και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι που κανείς δεν περίμενε. Να χαρίσουμε δωρεάν το best seller προϊόν μας. Χαρίσαμε 10.000 μπουκάλια! Η ανταπόκριση που λάβαμε ήταν συγκινητική. Αυτή ήταν η μέρα που επεκτείναμε την πελατειακή μας βάση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο κόσμος μας γνώρισε εξαιτίας αυτής της πρωτοβουλίας. Ακόμη και κάποιοι συνάδελφοί μας στο γραφείο γνώριζαν για εμάς από το 2022 και την εκστρατεία της 8ης Μαρτίου.

2023: 10,000 μπουκάλια του Hydrobiotic - Λεβάντα& Μέντα

Πέρυσι, το 2023, χαρίσαμε άλλο ένα νέο προϊόν στο οποίο πιστεύουμε πραγματικά - το Hydrobiotic - Λεβάντα & Μέντα. Αυτό ήταν το πρώτο προϊόν που εμπλουτίσαμε με μεταβιοτικές καλλιέργειες, οι οποίες αποτελούν μια αξιοσημείωτη καινοτομία στα βιολογικά καλλυντικά. Άλλα 10.000 μπουκάλια στάλθηκαν στις πόρτες σας και τα θετικά σχόλια δεν άργησαν να έρθουν.

2024: Αυτό το προϊόν δίνουμε δωρεάν φέτος

600 Μπουκάλια  - Hydrolina Tριαντάφυλλο .

Φέτος, χαρίζουμε 600 μπουκάλια. Είναι μια υπενθύμιση του από πού ξεκινήσαμε και πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Αυτό το ταξίδι δεν έχει να κάνει μόνο με τα προϊόντα- έχει να κάνει με τις σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει και τα χαμόγελα που έχουμε φέρει στα πρόσωπά σας.

Η InaEssentials είναι κάτι περισσότερο από μια εταιρεία- είναι μια οικογένεια. Κάθε προϊόν που χαρίζουμε είναι ένα σύμβολο της ευγνωμοσύνης μας, ένα κομμάτι της καρδιάς μας. Πιστεύουμε στη δύναμη της φυσικής ομορφιάς και είναι τιμή μας να τη μοιραζόμαστε με όλους εσάς. Ευχόμαστε για πολλά ακόμη χρόνια να κάνουμε την 8η Μαρτίου ξεχωριστή για κάθε κυρία εκεί έξω!

Σας παρακαλώ, κυρίες μου, μείνετε τόσο καταπληκτικές όσο είστε.
Με αγάπη,
Βασελίνα Ράλτσεβα

 

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .