10 απλά βήματα για όμορφο και λαμπερό δέρμα. Πώς να δείχνουμε νεότερες και ελκυστικές υιοθετούντας κάποιες καθημερινές συνήθιες

10 απλά βήματα για πιο λείο και μαλακό δέρμα

Θέλετε τέλειο και λαμπερό δέρμα, αλλά νομίζετε ότι οι γυναίκες οι οποιες το έχουν απλά το έχουν κληρονομισει ;  Λοιπόν, έχουμε καλά νέα για εσάς - αυτό δεν ισχύει! Το όμορφο και καλλωπισμένο δέρμα απαιτεί προσπάθεια και σίγουρα δεν είναι έτσι από μόνο του. Ευτυχώς, αυτές οι προσπάθειες δεν περιλαμβάνουν δαπανηρές διαδικασίες σε κέντρα ομορφιάς ή ασυνήθιστα δύσκολες τελετές ομορφιάς, αλλά μόνο μερικά απλά βήματα που πρέπει να ακολουθείτε καθημερινά. Δείτε πώς να αποκτήσετε απίστευτα καθαρό και λαμπερό δέρμα:

  • Απολέπιση μια φορά την εβδομάδα 

Εάν θέλετε πραγματικά το δέρμα του σώματός σας να είναι απαλό και μεταξένιο τα απολεπιστικά γάντια πρέπει να υπάρχουν στο μπάνιο σας. Ωστόσο, για να μην ξεραίνεται το δέρμα σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αφρόλουτρο σώματος με πιο ελαφριά και ήπια σύνθεση.

  • Ζεστό και όχι καυτό ντούς 

Το πολύ καυτό νερό μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία από το δέρμα σας και να το ξεράνει. Προσπαθήστε να μειώσετε τη θερμοκρασία του νερού ή τη διάρκεια του ντους.

  • Σωστή αποτρύχωση

Η χρήση τζελ ξυρίσματος δεν πρέπει να είναι κάτι που εφαρμόζετε μόνο εάν έχετε τον χρόνο ή εάν είναι κοντά σας. Η παράλειψη αυτού του σημαντικού βήματος μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος.

  • Ενυδάτωση μετά  από το μπάνιο

Για να διατηρήσετε το δέρμα σας απαλό, πρέπει να εφαρμόσετε λοσιόν σώματος, ειδικά το χειμώνα, όταν το δέρμα μας είναι πιο ξηρό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Περιττό να πούμε, όσο πιο ελαφριά είναι η σύνθεση του προϊόντος, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα δείτε μακροπρόθεσμα, σωστά;

  • Μασάζ

Πέρα από την αίσθηση χαλάρωσης, τα μασάζ αυξάνουν επίσης την κυκλοφορία του αίματος, η οποία βοηθά στην καύση λίπους. Αυτό οδηγεί σε πιο λείο δέρμα. Όταν κάνετε μασάζ στο σώμα σας με λάδι, το δέρμα ενυδατώνεται και μαλακώνει. Επομένως, ακόμη και αν δεν επισκέπτεστε τα κέντρα ομορφιάς για επαγγελματικό μασάζ, μπορείτε να αποκομίσετε εύκολα τα οφέλη ακόμα και στο σπίτι. Δώστε προσοχή σε κάθε μέρος του σώματός σας - χέρια, πρόσωπο, ώμους, πόδια, μέση και κοιλιά αρκετές φορές την εβδομάδα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο ευεργετική μπορεί να είναι αυτή η δραστηριότητα.

  • Φορέστε "χειμωνιάτικα" στην επιδερμίδα σας

Τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος τείνουν να μειώνονται σε κρύο καιρό, πράγμα που σημαίνει λιγότερη υγρασία στον αέρα και ξηρότερο δέρμα. Τα κλιματιστικά στεγνώσουν περαιτέρω τον αέρα, ο οποίος με τη σειρά του αντανακλά στο δέρμα, ξεράινοντας το. Για να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις του δέρματός σας, όπως φαγούρα και ξεφλούδισμα, καλό είναι να πάρετε έναν υγραντήρα που διατηρεί καλά επίπεδα υγρασίας στο σπίτι ή στο γραφείο σας. (Αυτή η συμβουλή ισχύει και για τους θερμότερους μήνες όταν το κλιματιστικό είναι ενεργοποιημένο)
.

  •  Ενυδάτωση με φυσικό τρόπο 

Μη ξεχνάτε  ότι το κύριο στοιχείο που καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες και έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει πλήρως το σώμα μας είναι το νερό. Επομένως, μην το υποτιμάτε και προσπαθήστε να καταναλώνετε άρκετά υγρά κάθε μέρα. Αυτό θα διπλασιάσει τα αποτελέσματα των συμβουλών που περιγράφονται παραπάνω.

  • Ενημερωθείτε για τα συστατικά των αρωμάτων και για άλλες χημικές ουσίες στα ρούχα σας

Το χειμώνα, όλο το σώμα μας καλύπτεται με πολλά στρώματα ρούχων, τα οποία μπορούν να ξεράνουν σοβαρά το δέρμα μας εάν είναι πιο ευαίσθητο σε ορισμένα από τα συστατικά των απορρυπαντικών. Εάν διαπιστώσετε κάποια  φαγούρα λίγο μετά το ντύσιμο, αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα - δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε απορρίπαντικά ρούχων με πιο ήπια και ελαφριά σύνθεση, όπως και αρώματα χωρίς χημικά συστατικά.

  • Βρείτε χρόνο για  χαλάρωση

Το άγχος και οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα σας πολύ αρνητικά. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε αναζητώντας πιο συχνά ποίοτικό χρόνο με τον εαυτό σας και σύντομα διαλείμματα.

  • Βελτιώστε τη διατροφή σας 

Πολλά υγιή τρόφιμα περιέχουν συστατικά που διατηρούν το δέρμα απαλό και λαμπερό. Υιοθετήστε μια ισορροπημένη διατροφή με  αρκετά φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και ελέγξτε την ποσότητα των υγιεινών λιπαρών ουσιών που καταναλώνετε. Τα τρόφιμα που είναι ιδανικά για την διατήρηση μιάς λαμπερής και υγιής επιδερμίδας είναι:

  • Ακτινίδια, πεπόνι, μήλο, καρπούζι, σέλινο, αγγούρι και κολοκυθάκια
  • Τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη C και ψευδάργυρο τα οποία βοηθούν το σώμα να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη όπως είναι όλα τα χόρτα, ξηρούς καρπούς, σπόρια, όσπρια, μανιτάρια, εσπεριδοειδή και φρούτα του δάσους.
  • Τρόφιμα πλούσια σε λιπαρά οξέα Ωμέγα 3, όπως ψάρι και άλλα.
  • Αντιοξειδωτικά όπως ντομάτες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, μούρα και άλλα τρόφιμα με κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα.

Φτάσατε στο τέλος του άρθρου; Εξαιρετικά!Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, γι 'αυτό σας δίνουμε έκπτωση -10% σε όλα τα προϊόντα μας με αυτόν τον κωδικό έκπτωσης: READ10

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .